Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 10, 12:27)
pas mane yra whirpool orkaite ir ji turi savaiminio issivalymo sistema: no clean-no problem thumbup.gif ....cia tokia naujove schmoll.gif

super thumbup.gif kaip gerai, kad vis atsiranda visokių naujienų, yra iš ko rinktis bigsmile.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 10, 03:46)

Na taip, turbūt pirolizė yra pirmoj vietoj, bet ir kaina atitinkama orkaičių su šita funkcija smile.gif Aš tai nesivaikau labai visokių tokių navarotų, bet pajamiau tą su eco clean, nes šiaip labai dizainas patiko, tylus durelių uždarymas, teleskopiniai bėgeliai, vėsus stiklas, tai sakau ir tas eco clean gal pravers biggrin.gif O kaina tikrai normali buvo, nes ir man, kaip kažkuri čia rašė - SVARBU KEPTŲ thumbup.gif Jei kam įdomu, siemensas mūsų va toks (šitam psl kaina geriausia buvo) http://www.baltamesk...40-orkaite.html

QUOTE(akvilyte @ 2013 03 10, 10:26)
bute turejau lygia metaline, name- grubleta.... grubleta man patiko labiau  bigsmile.gif  neturiu jai jokiu priekaistu  rolleyes.gif  ant blizgios tai kiekvienas lasiukas matydavos  doh.gif

Na va, o mum atvirkščiai buvo - nuomojamam lygi, ir ką, nuplauni su kokia priemone, ir nei nesausindavau, nudžiūdavo viskas tolygiai ir be dėmių, o dabar grublėta - tikras siaubas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 10 kovo 2013 - 15:19
Na va, o mum atvirkščiai buvo - nuomojamam lygi, ir ką, nuplauni su kokia priemone, ir nei nesausindavau, nudžiūdavo viskas tolygiai ir be dėmių, o dabar grublėta - tikras siaubas doh.gif doh.gif doh.gif
[/quote]

tai kur dabar teisybe? verysad.gif ....o anksciau tai cia labai pykdavo visi kai kas nors kitokia nuomone pasakydavo 4u.gif
Papildyta:
Aš tai nesivaikau labai visokių tokių navarotų, bet pajamiau tą su eco clean

nesivaiket,bet pagavot ta eco clean navarota g.gif .....man net zlastis ima,kad pas mane nera kokio pvz fu*k and clean navaroto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 10 kovo 2013 - 15:37
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 10, 16:18)
Na taip, turbūt pirolizė yra pirmoj vietoj, bet ir kaina atitinkama orkaičių su šita funkcija smile.gif Aš tai nesivaikau labai visokių tokių navarotų, bet pajamiau tą su eco clean, nes šiaip labai dizainas patiko, tylus durelių uždarymas, teleskopiniai bėgeliai, vėsus stiklas, tai sakau ir tas eco clean gal pravers biggrin.gif O kaina tikrai normali buvo, nes ir man, kaip kažkuri čia rašė - SVARBU KEPTŲ  thumbup.gif  Jei kam įdomu, siemensas mūsų va toks (šitam psl kaina geriausia buvo)  http://www.baltamesk...40-orkaite.html

Aciu gabby_jz, kad dalinates informacija ir patirtimi 4u.gif . Jusu orkaites turi daug naudingu funkciju ir labai patraukli kaina. Isirasiau si modeli prie favoriciu, jeigu persigalvociau del retro orkaiciu.

Beiskant orkaites, mane taip suzavejo retro. Pradedu uzsidegti isigyti tokia, bet nerandu, kad butu su pirolize. Gal kas kur uzmate? g.gif (reikia, kad butu nebrangesne nei 2000 Lt)
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 10, 16:18)
Na taip, turbūt pirolizė yra pirmoj vietoj, bet ir kaina atitinkama orkaičių su šita funkcija smile.gif Aš tai nesivaikau labai visokių tokių navarotų, bet pajamiau tą su eco clean, nes šiaip labai dizainas patiko, tylus durelių uždarymas, teleskopiniai bėgeliai, vėsus stiklas, tai sakau ir tas eco clean gal pravers biggrin.gif O kaina tikrai normali buvo, nes ir man, kaip kažkuri čia rašė - SVARBU KEPTŲ  thumbup.gif  Jei kam įdomu, siemensas mūsų va toks (šitam psl kaina geriausia buvo)  http://www.baltamesk...40-orkaite.html
Na va, o mum atvirkščiai buvo - nuomojamam lygi, ir ką, nuplauni su kokia priemone, ir nei nesausindavau, nudžiūdavo viskas tolygiai ir be dėmių, o dabar grublėta - tikras siaubas  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Įdomu, kai tas eco clean veikia g.gif Toj Jūsų orkaitės nuorodoj rašo, gad eco clean yra šoninės, galinė ir viršutinė sienėlės. O apatinė?
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 10, 16:40)
nesivaiket,bet pagavot ta eco clean navarota g.gif .....man net zlastis ima,kad pas mane nera kokio pvz fu*k and clean navaroto lotuliukas.gif

Na tiesiog už atitinkamą kainą žiūrėjau kuri turi optimalų funkcijų skaičių, kitos už pan. kainą neturi nei teleskopinių bėgelių, nei vėsaus stiklo arba soft close durelių, o jei dar ir išsivalymo funkcija yra - kodėl gi neimt? Kad nesivaikau, tai juk nereiškia, kad SPECIALIAI vat nejamsiu šito modelio, nes jame yra eco clean tongue.gif Kartais tikrai juokingai sudėstot, o kartais biškį perlenkiat lazdą su savo ironija drinks_cheers.gif

QUOTE(Llaume @ 2013 03 10, 16:44)
Aciu gabby_jz, kad dalinates informacija ir patirtimi  4u.gif . Jusu orkaites turi daug naudingu funkciju ir labai patraukli kaina. Isirasiau si modeli prie favoriciu, jeigu persigalvociau del retro orkaiciu.

Tik iškart noriu įspėt, kad nemažai tų siemens modelių yra identiškos išvaizdos, o skirias funkcijom net labai, pvz kada čia varčiau avitelos lankstinuką berods, tai ten su ale belenkokia akcija vienas siemensas buvo už 1200lt tik su viena ta eco clean sienele (lyg tais galine) ir be teleskopinių bėgelių berods (ar tai be švelnaus uždarymo). Labai daug nagrinėjausi ieškodama, tai šitas modelis iš zymensų geriausias iki 1300lt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 03 10, 16:58)
Įdomu, kai tas eco clean veikia  g.gif Toj Jūsų orkaitės nuorodoj rašo, gad eco clean yra šoninės, galinė ir viršutinė sienėlės. O apatinė?

Dar nežinau, kaip veikia, kaip suprantu, irgi ant aukštokos temp užstatai ir atšoka gal riebalai? g.gif Nes tos šoninės, galinė ir viršutinė sienėlės tokios šiurkštaus, keisto paviršiaus, tai gal kokia reakcija įvyksta aukštoj temp. O apačia paprasta glotni biggrin.gif Neturėtų būt sunku nuvalyt ją ir paprastu šveičiamuoju būdu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 10 kovo 2013 - 16:04

geras variantas,kiek girdejau tie ,kurie grindis betonuoja gali ir stalvirsi islieti....bet siaip tai man stalvirsis is raudonu plytu grazesnis,zinot,tos kur su skylutem bigsmile.gif
[/quote]

jei tik tiek tesugebi prikeverzoti, tai galejai ir nesivarginti, net paklausti negalima, nesulauksi cia net atsakymo normalaus...
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 10, 17:02)
Na tiesiog už atitinkamą kainą žiūrėjau kuri turi optimalų funkcijų skaičių, kitos už pan. kainą neturi nei teleskopinių bėgelių, nei vėsaus stiklo arba soft close durelių, o jei dar ir išsivalymo funkcija yra - kodėl gi neimt? Kad nesivaikau, tai juk nereiškia, kad SPECIALIAI vat nejamsiu šito modelio, nes jame yra eco clean  tongue.gif Kartais tikrai juokingai sudėstot, o kartais biškį perlenkiat lazdą su savo ironija  drinks_cheers.gif 

Dar nežinau, kaip veikia, kaip suprantu, irgi ant aukštokos temp užstatai ir atšoka gal riebalai?  g.gif  Nes tos šoninės, galinė ir viršutinė sienėlės tokios šiurkštaus, keisto paviršiaus, tai gal kokia reakcija įvyksta aukštoj temp. O apačia paprasta glotni biggrin.gif Neturėtų būt sunku nuvalyt ją ir paprastu šveičiamuoju būdu biggrin.gif

ja ja...sako lazda turi du galus.........ir kartais dar issauna thumbup.gif ......cia radau kazkoki reklamini siemenso lankstinuka kaip veikia tas eco clean navarotas....nieko nesupratau,bet vis tiek saunu:

fantaztic eco clean,you sleep-she clean:)
Papildyta:
[quote=vysnia13,2013 03 10, 17:52]
geras variantas,kiek girdejau tie ,kurie grindis betonuoja gali ir stalvirsi islieti....bet siaip tai man stalvirsis is raudonu plytu grazesnis,zinot,tos kur su skylutem bigsmile.gif
[/quote]

jei tik tiek tesugebi prikeverzoti, tai galejai ir nesivarginti, net paklausti negalima, nesulauksi cia net atsakymo normalaus...
[/quote]

aciu....koks klausimas tokie ir atsakymai.........o jei rimtai tai yra betonuotojai,galiu numeri duot,klaipedoi dirba.....sake,kad gali ir stalvirsi isliet g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 03 10, 10:26)
bute turejau lygia metaline, name- grubleta.... grubleta man patiko labiau  bigsmile.gif  neturiu jai jokiu priekaistu  rolleyes.gif  ant blizgios tai kiekvienas lasiukas matydavos  doh.gif

Gal nesunku butu parasyti kokia (modeli) turejote grubletos ar kur isigijote? 4u.gif

Man labai grazu tos grubletos wub.gif

Del surudijimo- jei kriaukle kokybiska gal nelabai aktuali si problema bent jau 10-ciai metu g.gif
Nes mano akmens mases kriaukle po 10 m irgi vaizdelis ne zaviausias, spalva pakitusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 10, 18:06)
ja ja...sako lazda turi du galus.........ir kartais dar issauna thumbup.gif ......cia radau kazkoki reklamini siemenso lankstinuka kaip veikia tas eco clean navarotas....nieko nesupratau,bet vis tiek saunu:

fantaztic eco clean,you sleep-she clean:)

kiek aš supratau tame filmuke, maždaug sugeria riebalus sienelės unsure.gif doh.gif
o tai kaip apatinė sienelė, jei ant jos prisitaškys, prikeps, ką su ja daryt? šveist?
šveist ma nepatinka schmoll.gif geriau pirolizė - sudegina viską, pelenukus išsivalai lengvu judesiu ir psio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 03 10, 19:35)

Del surudijimo- jei kriaukle kokybiska gal nelabai aktuali si problema bent jau 10-ciai metu  g.gif

Mano metalinei jau apie 20 metu ir tikrai nieko panasaus nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 10, 21:11)
kiek aš supratau tame filmuke, maždaug sugeria riebalus sienelės  unsure.gif  doh.gif
o tai kaip apatinė sienelė, jei ant jos prisitaškys, prikeps, ką su ja daryt? šveist?
šveist ma nepatinka  schmoll.gif geriau pirolizė - sudegina viską, pelenukus išsivalai lengvu judesiu ir psio  thumbup.gif

tai ant apatines sieneles padekit kempine ir bus tas pats eco clean blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rsc @ 2013 03 10, 21:36)
Mano metalinei jau apie 20 metu ir tikrai nieko panasaus nera 4u.gif

tai juk pajuokavau,kad rudija.......kad susilanksto ir issimusa duobute ten kur vanduo is krano bega tai patikejo kazkas,kad rudija jau nebe g.gif
Atsakyti