QUOTE(Cobre @ 2013 03 28, 12:01)
Vaikai ir tevai (tas lovas reikia pakloti juk, patalyne keisti) labai greit atsikanda tu dviauksciu lovu. Bent jau diduma tai tikrai, ne karta esu isgirdusi, kad butent vaikai praso tevu pakeisti ju dviaukstes i paprastas.

labai pritariu. maniškis labai norėjo dviaukštės lovos, kol dar bute gyvenom. prieš kraustantis į namą ir jau pardavus butą, teko kelis mėnesius nuomojam bute pagyventi, kur vaikų kamabryje dviaukštė lova buvo. ir ką - džiaugėsi tol, kol nepamiegojo joje. pagrindinis minusas vaikui buvo tai - kad vis galvą į lubas daužė, jei atsiklaupdavo ar atsistoti lovoj norėdavo ir pamiršdavo, kokiam ji atstume nuo lubų.
aš jau nekalbu apie tai, kokius minusus matau iš suaugusių pusės: sudėtingas patalynės paklojimas ir perklojimas (paklodės užtiesimas), tikrai labai nepatogu, kai vaikas serga ir reikia jį slaugyti, matuoti temp ir šiaip šalia prigulti (teko jį kelti į pirmą aukštą, o mažąją pasiimti pas save į lovą) + tas antras aukštas tikras traukos centras į svečius atėjusiems vaikams, todėl dauguma bendrų žaidimų (su maišinėlėm, konstruktoriais ir pan) persikelia į lovą, kas bent jau man iš viso nėra priimtina - lova skirta miegojimui, o ne žaidimams, voliojantis po švarią patalynę su kasdieniai rūbais.
tai tiek iš mano asmeninės patirties

beje, galiu pasakyti, kad pirmam aukšte miegojusiai mažajai patiko jaustis lyg namelyje
dėl Deluxe sofų - mes esam bute turėję, patenkinti, dabar vėl užsakinėsim iš ten. jau anksčiau čia su merginom tariausi ir rodžiau, kokią, tik vis dar neužsakom, vis pinigų svarbesniems daiktams prireikia