QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 15:11)
Taip, as irgi ta pati masciau del to"medaliono" antrojo centre.
Del to mazojo staliuko uz knygu spintos, tai jis ten laikinai
Gal pameni, buvau cia pries gerus metus ikelus tokias apspurusias lempas, tai va, jos jau sutvarkytos ir viena ikomponavau uz teliko, o kitai jau teko staliuka pirkti, kad ant zemes nesivoliotu ir labai dziaugiaus, kai viskas man i ta skyle ten tilpo
Siaip ideja yra kampu dvi sopkes ir ant staliuku (matyt teks dar viena pirkti

) tos lempos. Zinau, kad cia viskas pasieniui labai isrikiuota.
Aisku pamenu, o kaip gi

As detalems turiu atminti
Gera ir grazi ideja - belieka igyvendint
QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 18:33)
Nu va..

Baikit, visai tas kambarys nedidelis.

Siaip, jei jau rimtai, tai man visai patinka tokie variantai, kai kambary buna keli nelabai dideli kazkuo panasus kilimai. Nu as mastau, kad jei statysiu kita sofa priesais komoda, tai mazdaug ties ta vieta kur kilimas baigiasi ir statyciau, tai po baldais pakisineti kilimo kaip ir ner prasmes, ar ne?

Nu arba tada gal grazinti ji, jei jau mazas, nes didesnio paprasciausiai tokio tipo nera...

.
Jeigu as ji buciau pirkus specialiai siai vietai, tai buciau emusi siek tiek tiek didesni, bet nalabai daug tur but 1,7*2,4, bet kai pameciau cia sita jis man kazkaip nekliuva del dydzio... Na, gal truputuka, bet sakyciau, kad
gali but ir taip
Jei planuose toks baldu isdestymas, tai manau siai dienai tiks ir toks, o kai jau priartesi prie nauju sofu pirkimo, tada ir bus matyti - ar per mazas tas kilimukas, ar teks dairytis didesnio. Mazasis manau ras vieta ir kitur namuose, nes jo spalvine gama "dekinga", o ant raibo ir trupineliai ne taip matosi

As turiu viskozini, esu patenkinta, bet po ilgesnio laiko ir aktyviose naudojimo vietose jo apsiuvimo krasteliai ima irti arba apsitrina, nes apsiuti minkstais viskoziniais siulais. Sakyciau tie krastai ir yra "jautriausia" bei greiciausiai nusidevinti vieta, o pats pluostas/plaukeliai ilgainiui susoka, bet kilimo vaizdas del to labai nenukencia.