Mergiukai, gal is yoox dar uzmate su kailiuku batuku, bo dabar paziurejau, kur keleta issirinkusi tik 9 dydis
tai man su 40 koja bus mazi. O taip verkiant noriu tokiu batuku
Mergytes, gal kuri norite perimti siu batuku Yoox uzsakyma?
Dydis 8 (38), spalva Khaki (kaip foto), pirkta 0304, kaina 79 dol (skaiciuku dar negavau, bet manau jau greitai turetu buti)

Composition: Soft leather
Details: textured leather, solid color, inner zip closure, side buckle closure, round toeline, lined interior, stitching, no appliqués, rubber sole, flat heel

Composition: Soft leather
Details: textured leather, solid color, inner zip closure, side buckle closure, round toeline, lined interior, stitching, no appliqués, rubber sole, flat heel
Gal kam zebrines rankines is Yoox- prie dryžuotųjų uggų
QUOTE(linute_klp @ 2013 03 10, 10:24)
Sitoj temutej pasiskaityk, tikrai pasidarys aiskiau apie aparaciukus
As asmeniskai naudoju Clarisonic, esu labai juo patenkinta, bet jei ieskociau pigesnio varianto tai pirkciau Sonic Clean, man jis pasirode panasiausias i clarisonica
zinute nr 436 http://www.supermama...?...8891&st=432
ACIU dideliausias, labai padejot:)
QUOTE(rudaplauke @ 2013 03 10, 11:08)
jau viskas
aisku tada - apmokejau, parasiau paste
mergaites, jei kazkas norite david kahn dzinsiuku - tai viena mergyte isparduotuveje parduoda 28
Sveiki,
Ar turite Guess.com uzsakymu? Kada planuojat pirkt?
Ar turite Guess.com uzsakymu? Kada planuojat pirkt?
ir gal parekomenduotumet kokius nelabai aukstu kulnu ankle booties, kad prie tu visu dzinsiuku pavasari/vasara avet
QUOTE(gaikaSJ @ 2013 03 10, 16:34)
ACIU dideliausias, labai padejot:)
Nera uz ka, kad tik tiktu ir patiktu
QUOTE(VVaiva @ 2013 03 10, 13:14)
Jei jusu peda 26.6cm ir uzsisaket 40 dydi, tai nebus mazi
Man tai keista, kad rasot, jog nesiojat 41
Cia italisku ar amerikietisku?
As su tokia peda nesioju 40, bet visa gyvenima daugiausia italiskus perku. Amerikietisku 10 man didokas
As su tokia peda nesioju 40, bet visa gyvenima daugiausia italiskus perku. Amerikietisku 10 man didokas
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 03 10, 09:06)
neturim uzsakymu, galim rinkti