Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mergiukai, gal is yoox dar uzmate su kailiuku batuku, bo dabar paziurejau, kur keleta issirinkusi tik 9 dydis verysad.gif tai man su 40 koja bus mazi. O taip verkiant noriu tokiu batuku bigsmile.gif
Atsakyti
Mergytes, gal kuri norite perimti siu batuku Yoox uzsakyma? ax.gif Dydis 8 (38), spalva Khaki (kaip foto), pirkta 0304, kaina 79 dol (skaiciuku dar negavau, bet manau jau greitai turetu buti) 4u.gif
user posted image
Composition: Soft leather
Details: textured leather, solid color, inner zip closure, side buckle closure, round toeline, lined interior, stitching, no appliqués, rubber sole, flat heel
Atsakyti
Gal kam zebrines rankines is Yoox- prie dryžuotųjų uggų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 03 10, 10:24)
Sitoj temutej pasiskaityk, tikrai pasidarys aiskiau apie aparaciukus  mirksiukas.gif  As asmeniskai naudoju Clarisonic, esu labai juo patenkinta, bet jei ieskociau pigesnio varianto tai pirkciau Sonic Clean, man jis pasirode panasiausias i clarisonica  rolleyes.gif zinute nr 436  http://www.supermama...?...8891&st=432

ACIU dideliausias, labai padejot:)
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 03 10, 11:08)
jau viskas  rolleyes.gif

4u.gif
aisku tada - apmokejau, parasiau paste smile.gif

mergaites, jei kazkas norite david kahn dzinsiuku - tai viena mergyte isparduotuveje parduoda 28 thumbup.gif kaina gera - as sau kita dydi jau perpirkau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 10 kovo 2013 - 16:06
Sveiki,
Ar turite Guess.com uzsakymu? Kada planuojat pirkt?
Atsakyti
ir gal parekomenduotumet kokius nelabai aukstu kulnu ankle booties, kad prie tu visu dzinsiuku pavasari/vasara avet 4u.gif

Atsakyti
sveiki, sioandien pirksite crocsus ? 4u.gif
Atsakyti
Koooks grazus paltukas buvo doh.gif
http://www.ruelala.c...56687/0/DEFAULT
Vilnele,mmmm su oda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2013 03 10, 16:34)
ACIU dideliausias, labai padejot:)

Nera uz ka, kad tik tiktu ir patiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 03 10, 13:14)
Jei jusu peda 26.6cm ir uzsisaket 40 dydi, tai nebus mazi  g.gif Man tai keista, kad rasot, jog nesiojat 41  g.gif Cia italisku ar amerikietisku?  g.gif
As su tokia peda nesioju 40, bet visa gyvenima daugiausia italiskus perku. Amerikietisku 10 man didokas  ax.gif

drinks_cheers.gif aš ir, sakyčiau, kad 26,6 cm atitinka EU 40 dydį, nes mano 28,3 cm pėda atitinka EU42 ir iš USA perkuos US11, tai 26,6 cm pėda kaip ir negalėtų atitikti EU41 dydžio ax.gif US10, kiek žinau, dažniausiai atitinka EU41 ir jų viduje būna apie +/- 27 cm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 03 10, 09:06)
Sveiki,
Ar turite Guess.com uzsakymu? Kada planuojat pirkt?

neturim uzsakymu, galim rinkti drinks_cheers.gif

Atsakyti