Aciu sauniai komandai uz prekytes Loren JCrew kaip visada Masinio pirkimo dantu pasta vakare bandysiu Labiausiai tai, kaip visada, kosmetikos laukiu Si kart the Balm bronzantas. Rytoj reiks rimciau pasidazyti, siandien tik brukstelejau. Pirmas ispudis labai neblogas Gerai pigmentuotas produktas, grazi naturalaus idegio spalvyte. Sitas, jei kam idomu http://www.thebalm.c.../bahamamama.htm
nuo veiduko priklauso
mano kai sausas, tai jei jauciu kad tempia tepu ir vakare... siaip kiek pamenu kosmetologe sake ryte daugiau reikia... zodziu nuo poreikio
nuo veiduko priklauso
mano kai sausas, tai jei jauciu kad tempia tepu ir vakare... siaip kiek pamenu kosmetologe sake ryte daugiau reikia... zodziu nuo poreikio
si kartali noriu ne tik mergaitems uz siuntinuka padekoti, bet labiausiai Alaniuko vyrui ir ju kaimynams kad istrauke-isstume mano masinyte is ju kiemo, o tai jau galvojau teks ten ir nakvoti na ir provezos bei ledas ten
Mergaites, zinau, kad pirkote... Labai reikia nuo pilvuko putimo kudikeliui. zinau kad pirkote Colic calm ir lyg gripe water. kur geriausia pirkti ir kur greiciausiai atsiustu? pasidalinkite prasau, nes reikia skubiai. o gal kuri nors turite parduoti? buciau dekinga be galo