Laba diena:)
as tik norejau pasiteirauti ar gavot mano laiskeli, suprantu, kad tikriausiai ilga pirkimu eile, bet ilga laika nieko nesiunciau, tai galvoju ar nenugrybavau ko nors:)
QUOTE(rudaplauke @ 2013 03 12, 14:53)
Gal kam reiktu tokiu batuku is yoox, parduotuve vietoje 7 dydziu prisiunte 9 dydziu
Turim tris poras. Kaina $55.

nebeturim

QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 13, 01:01)
turetume buti

QUOTE(ikxse @ 2013 03 13, 01:13)
Laba diena:)
as tik norejau pasiteirauti ar gavot mano laiskeli, suprantu, kad tikriausiai ilga pirkimu eile, bet ilga laika nieko nesiunciau, tai galvoju ar nenugrybavau ko nors:)
nieko negavom is jusu

QUOTE(rudaplauke @ 2013 03 13, 05:34)
Jau yra ENJOY AN EXTRA 30% OFFEVERYTHING WITH CODE STYLESCORE

QUOTE(rudaplauke @ 2013 03 13, 09:22)
as pabandziau persiusti dar karteli ta pati laiska, paziurekit prasau kaituresit minutele
Labas rytas, gal zinot koki vyrisku geru laikrodziu puslapiuka?

QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 13, 09:12)
Ne tą nuorodą įdėjau
http://www.yoox.com/...p...5LU&sizeId=
Patarkit

QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 13, 09:54)
Gyte, manau kad ju parasymai prie batu dauguma atitinka, jeigu pamazinti , vadinasi imk didesnius, nes pusiniu nera.
As pirkau MOMA batus, buvo parasita kad didinti, zinok taip ir buvo, reikejo dydzio mazesniu.

QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 13, 10:54)
Gyte, kiek man teko is yoox pirkti, tai reiketu pasitiketi tuo irasu Fits small ir pirkti dydziu didesnius batukus

QUOTE(rimaitytetyte @ 2013 03 13, 09:57)
Gyte, manau kad ju parasymai prie batu dauguma atitinka, jeigu pamazinti , vadinasi imk didesnius, nes pusiniu nera.
As pirkau MOMA batus, buvo parasita kad didinti, zinok taip ir buvo, reikejo dydzio mazesniu.

QUOTE(krista08 @ 2013 03 13, 09:58)
Gyte, kiek man teko is yoox pirkti, tai reiketu pasitiketi tuo irasu Fits small ir pirkti dydziu didesnius batukus 

Ačiū

Dabar peržiūrėjau visi to brando batai pažymėti kaip fits small

QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 13, 10:01)
Ačiū
o jų oficialiam puslapyje visi batai 38 atitinka 7us
ir suprask į kurį orientuotis 

tai jei 38 atitinka 7 usa, tai pamazinti; vadinasi yooxas raso teisingai
Sveiki,
gal VS renkate?Prisijungciau
gal VS renkate?Prisijungciau