Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Laba diena:)

as tik norejau pasiteirauti ar gavot mano laiskeli, suprantu, kad tikriausiai ilga pirkimu eile, bet ilga laika nieko nesiunciau, tai galvoju ar nenugrybavau ko nors:)
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 03 12, 14:53)
Gal kam reiktu tokiu batuku is yoox, parduotuve vietoje 7 dydziu prisiunte 9 dydziu  doh.gif  Turim tris poras. Kaina $55.

nebeturim rolleyes.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 13, 01:01)
Labas rytas,
Rudaplauke, ar pirksit šiandien j.crew? Ar bus Fabiana?

turetume buti drinks_cheers.gif

QUOTE(ikxse @ 2013 03 13, 01:13)
Laba diena:)

as tik norejau pasiteirauti ar gavot mano laiskeli, suprantu, kad tikriausiai ilga pirkimu eile, bet ilga laika nieko nesiunciau, tai galvoju ar nenugrybavau ko nors:)

nieko negavom is jusu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 03 13, 05:34)
www.jcrewfactory.com - 20% nuolaida, truputi truksta iki nemokamo siuntimo

Jau yra ENJOY AN EXTRA 30% OFFEVERYTHING WITH CODE STYLESCORE thumbup.gif - tik reik papildymo sulaukt, nes dabar nelabai kas yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 13 kovo 2013 - 08:24
QUOTE(rudaplauke @ 2013 03 13, 09:22)

nieko negavom is jusu  g.gif

as pabandziau persiusti dar karteli ta pati laiska, paziurekit prasau kaituresit minutele
Atsakyti
O jeigu Yooxe rašo fits small, tai su 38 negi imti 9 dydį? g.gif
http://www.yoox.com/...p...9LC&sizeId=
Atsakyti
Labas rytas, gal zinot koki vyrisku geru laikrodziu puslapiuka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 13, 09:12)
O jeigu Yooxe rašo fits small, tai su 38 negi imti 9 dydį?  g.gif
http://www.yoox.com/...p...9LC&sizeId=

Ne tą nuorodą įdėjau
http://www.yoox.com/...p...5LU&sizeId=
Patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 13, 09:54)

Gyte, manau kad ju parasymai prie batu dauguma atitinka, jeigu pamazinti , vadinasi imk didesnius, nes pusiniu nera.

As pirkau MOMA batus, buvo parasita kad didinti, zinok taip ir buvo, reikejo dydzio mazesniu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 13, 10:54)

Gyte, kiek man teko is yoox pirkti, tai reiketu pasitiketi tuo irasu Fits small ir pirkti dydziu didesnius batukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2013 03 13, 09:57)
Gyte, manau kad ju parasymai prie batu dauguma atitinka, jeigu pamazinti , vadinasi imk didesnius, nes pusiniu nera.

As pirkau MOMA batus, buvo parasita kad didinti, zinok taip ir buvo, reikejo dydzio mazesniu. 4u.gif

QUOTE(krista08 @ 2013 03 13, 09:58)
Gyte, kiek man teko is yoox pirkti, tai reiketu pasitiketi tuo irasu Fits small ir pirkti dydziu didesnius batukus  4u.gif

Ačiū 4u.gif

Dabar peržiūrėjau visi to brando batai pažymėti kaip fits small g.gif o jų oficialiam puslapyje visi batai 38 atitinka 7us doh.gif ir suprask į kurį orientuotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 13, 10:01)
Ačiū  4u.gif

Dabar peržiūrėjau visi to brando batai pažymėti kaip fits small  g.gif  o jų oficialiam puslapyje visi batai 38 atitinka 7us  doh.gif  ir suprask į kurį orientuotis  doh.gif

tai jei 38 atitinka 7 usa, tai pamazinti; vadinasi yooxas raso teisingai
Atsakyti
Sveiki,
gal VS renkate?Prisijungciau 4u.gif
Atsakyti