Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(Ievuxe @ 2013 09 07, 10:22)
Imu manyti, kad 1.25 numerio virbalai turėtų būti komplektuojami su apsaugomis pirštams  biggrin.gif

Pirštams reikia laiko priprasti prie trinties ir bus viskas ok biggrin.gif. Beje aš naudoju 1,5 numerio virbalus, nes plonesni iš tiesų labiau pirštus ''pjaudavo''.
Paskaičiusi čia, kad mezga moterys ir dvi riešines iš karto ant ilgesnių virbalų, išbandžiau ir aš. NEPALYGINAMAI GERIAU thumbup.gif
Man pačiai nebūtų daėję doh.gif
Prie to paties mano kuklios jaunatviškos riešinukės:
user posted image
Atsakyti
Pirmas riešines mezgiau su 1.75 virbalais. Visai nieko, bet gal siūlas storesnis buvo...? g.gif Nors pačiupinėjus atrodo panašiai smile.gif kitoms paėmiau 1.25 su mintim, kad gal nereiks taip "kietai" megzt, bet vis tiek suveržiu kaip priklauso biggrin.gif bet man gražu, kol kas gelbėja pleistras ant smiliaus, tik reik įprast karoliukus pristūminėt su kitu pirštu ax.gif

Vivilitta - tulpės thumbup.gif Man labai patiko lapeliu spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilitta @ 2013 09 07, 14:40)
Paskaičiusi čia, kad mezga moterys ir dvi riešines iš karto ant ilgesnių virbalų, išbandžiau ir aš. NEPALYGINAMAI GERIAU thumbup.gif

aš mezgu su 1,5, bet ilgais, abi iš karto, nes žinau, kad numezgusi vieną, neaišku kada numegzčiau kitą doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 07 rugsėjo 2013 - 15:03
QUOTE(žemuogienė @ 2013 09 07, 16:03)
aš mezgu su 1,5, bet ilgais, abi iš karto, nes žinau, kad numezgusi vieną, neaišku kada numegzčiau kitą doh.gif biggrin.gif

Taaaip.... Su antra būna kebliau, nei su pirma lotuliukas.gif O kur jūs perkat tokius plonus ilgus virbalus? Aš naudoju tuos trumpus, kur kojinėms skirti, radau "Gerose akyse" VCUP'e...
Atsakyti
QUOTE(vivilitta @ 2013 09 07, 14:40)

jo, kaip su 1,5 tai viskas ok, bet vat reik vel is naujo priprast su 1,25 o tai jau sunkiau ir skaudziau pirstukams sad.gif
nematau jusu grozio sad.gif

QUOTE(Ievuxe @ 2013 09 07, 19:31)
Taaaip.... Su antra būna kebliau, nei su pirma  lotuliukas.gif  O kur jūs perkat tokius plonus ilgus virbalus? Aš naudoju tuos trumpus, kur kojinėms skirti, radau "Gerose akyse" VCUP'e...

jeigu Panevezyje tai city bume, coliukej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2013 09 07, 14:20)

Vivilitta - tulpės  thumbup.gif Man labai patiko lapeliu spalva smile.gif

Ačiū smile.gif

Ilgus virbalus 35 cm, 1,5 numerio pirkau irgi ''Gerose akyse''. Kainavo 6.99 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2013 09 07, 19:31)
Taaaip.... Su antra būna kebliau, nei su pirma  lotuliukas.gif  O kur jūs perkat tokius plonus ilgus virbalus? Aš naudoju tuos trumpus, kur kojinėms skirti, radau "Gerose akyse" VCUP'e...

vienus pirkau Kaune Megoje, mokėjau 12 lt, paskui tokius pačius savo kaime už 6 nusipirkau smile.gif
Atsakyti
jaunatviškos riešinės thumbup.gif

Rodau savo naujas riešines, jos tiktų toms, kurios nenori didelio spalvų kontrasto. Raštelį pati papaišiau mirksiukas.gif. Spalva tokia kakavos švelni.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2013 09 08, 13:00)
jaunatviškos riešinės  thumbup.gif

Rodau savo naujas riešines, jos tiktų toms, kurios nenori didelio spalvų kontrasto.  Raštelį pati papaišiau  mirksiukas.gif. Spalva tokia kakavos švelni.

Ačiū 4u.gif Su baltu pavydu žiūriu į Tavo darbus. O šios riešinės vėlgi dailios, subtilaus raštelio ir spalvų smile.gif
Atsakyti
Vilyte, gražios riešinės. smile.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos
jau jau artėja tas riešinių nešiojimo sezonas wub.gif nagai niežti pradėti biggrin.gif

turiu prašymą ax.gif gal kuri turit šitą knygą? man labai reikia vieno aprašymo blush2.gif

user posted image
Atsakyti