Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

mieli katukai ir drugeliai wub.gif

Rodau savo ką tik baigtas. Karoliukai 2 spalvų smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Letti labai grazu, tokios mielos wub.gif
Atsakyti
dar vienos naujos riešinės rudos su 5 spalvų karoliukais

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Villyte labai gražu, o čia naudojai kelių dydžių karoliukus?
Atsakyti
QUOTE(Rasaule @ 2013 05 12, 13:25)
Villyte labai gražu, o čia naudojai kelių dydžių karoliukus?

Taip, karoliukų dydis nevienodas, derinau tik spalvas. Tie rusvai pilki mazesni, o visi kiti daugmaz vienodo dydžio.... Koks numeris tikrai nežinau, nes seniai juos turiu ir ne originalioje pakuotėje, tad nežinau, man svarbu, kad spalvos dera ir man visai gražu, kai didesni karoliukai labiau iškilę (gėlė), o mažesni labiau įauge į mezginį (raštai aplink gėlę)... Arba gėlės viduriukas - didesnis karoliukas, o lapeliai - mažesni karoliukai... Na, čia kiekvieno skonis gal kitoks...
Atsakyti
Ir man patiko ši mintis, esu derinusi dukros riešinytėms kelių dydžių karoliukus. Šaunu, labai gražios.
Atsakyti
Mano riešinytės, tokios paneliškos gavosi 4u.gif
user posted image
Daugiau foto čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasaule: 13 gegužės 2013 - 17:47
Labai idomi mintis..... thumbup.gif
Atsakyti
villyte, nuostabios riešinės thumbup.gif

Čia mano paskutės:
user posted image
Atsakyti
Merginos,HELP !!! Kaip numegzti antra riesine, kad butu veidrodinis atspindys pirmai ? g.gif
Atsakyti
Aš persipiešiu raštelį kitoje lapo pusėje lapą prispaudusi ant lango - gaunasi tas pats, tik į kitą pusę tongue.gif

Katinus mėgstančios kolegės užsakymas. Riešinių principu megztas Dėkliukas telefonui smile.gif. Labai patogus, nes gali jį užsikabinti ant rankos ir visur nešiotis (gali net pamiršti kur pasidėjai telefoną, o jis netikėtai bus kabėjęs ant rankos mirksiukas.gif ..) lengva rasti apčiupinėjant rankinėje smile.gif.
Elektroninio katino versijos neturiu, radau jį internete ir išsiprintinau, nemėgstu nieko daryti su elektroninem schemom wink.gif

user posted image
Atsakyti