Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVIII

Sveikos Svočiutės

Aš irgi prisijungių prie jūsų, esu pakviesta į svočias vasarą.
Čia tiek daug idėjų, kad net akys raibsta. Šaunuolės visos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 03 26, 23:53)
seniai jau cia buvau ilindus smile.gif
sekmes svociutems smile.gif

Skaičiau temose apie jūsų pasiruošimą ir šventę 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(knopke* @ 2013 03 27, 08:44)

maniskis tik burba, kad juosta reikes risti, tad paprase nupirkti kazkoki ziogeli, kad nebutu guzo po sonu biggrin.gif kad graziai susisegtu ta juosta

drinks_cheers.gif mes savo piršliui taip susegem
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2013 03 26, 21:42)
paskaiciau ir pirma mintis sove, kad esu zalia zalia ir nieko nesuprantu doh.gif 

lotuliukas.gif

QUOTE(mamavile @ 2013 03 26, 22:15)
Aciu mergaites, ir kaip as cia nesugalvojau pasigooglinti apir ta druska...  blush2.gif  ir dar vienas klausimukas. kaip jusu pirsleliai reaguoja i tas pirslio juostas? mano tai siaubingai. jis pareiske, kad su pavalkais nevaiksciosiu (Paaiskinimas: pavalkai - arklio pakinktai) gal kokiu minciu turit siuo klausimu...?

man pirslys be juostos ne pirslys blush2.gif

QUOTE(lili* @ 2013 03 26, 22:51)
Reaguoja puikiai ir net užsiprašė vardinės juostos  thumbup.gif .

Jei jūsiškis bijosi, tai yra dabar į atlapus juostelės.

mano galva, jei jau tradicines vestuves, jei jau piršlys, tai ir atributas būtinas, man gražu ir jokia atgyvena, jokie 'pavalkai"  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(mamavile @ 2013 03 26, 23:07)
na jis mano, kad jam visada tarp koju painiosis smile.gif

juoska juk risasi desiniajame sone (maniskis prisisega dar su grapke mazga), o ne ant pilvo lotuliukas.gif

QUOTE(tuatra @ 2013 03 27, 00:46)
Gal galima plačiau apie jėgos turnyrus ir 7 kėdes? Kitus susiradau wink.gif

turejau nusipirkusi dideli sunku bokala - turnyras -" kas ilgiau islaikys bokala pilna alaus pakeles 90 laipsniu kampu" uoj kiek norinciu buvo pasigalineti biggrin.gif pirmai vietai daviau ta pati bokala, o kitiem mazus bokaliukus. Moterims turejau granitini kocela (sunkus kaip velnias biggrin.gif ) tai ir gi laike jos issisiepusios, vyrai sokinejo aplink ir palaike biggrin.gif
7 kedes - tai nebutinai 7 kedes naudoji, Taktika tokia: sustatai kedes, pakvieti tiek dalyviu kiek kedziu,susodini. Ir paskelbus starta visi turi begti i sale ir atnesti tavo pasakyta daikta, islekus patrauki viena kede, paskutinis atlekes neturi kur atsisesti ir iskrenta is zaidimo, ir taip jie laksto kol laimi vienas ax.gif mano paskutinis daiktas kuri turejo atnesti buvo akiniai - o juos is visos sales devejau as tik lotuliukas.gif pradejo isterikuot kad nera tokio zmogaus, ziuri i mane ir nemato lotuliukas.gif paskui vienam dasuto lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, svociutes. Jau antra savaite vargstu skaitinedama (nutverdama laisva valandele) svociuciu temeles. Prisirankiojau puikiu ideju. Sociavosiu labai greitai - balandzio 27 d broliuko vestuvese. Naujiena susizojau pries pora savaiciu, taip, kad reikia gan greitai suktis, o darbu, rupesciu ir taip milijonai. Is pradziu buvau susiparinus, bet dabar deliojuosi kas, kaip, ka ir beveik pradedu laukt smile.gif Viena kart su vyru jau atlaikem sitas pareigas sesers vestuvese, viskas praejo ciki, bet tai buvo pries 13 metu verysad.gif todel tas kirminelis jau ne tiks baisus grauzia smile.gif
Turiu tokia ideja, kurios nemaciau temose. Minima knyga, i kuria sveciai raso palinkejimus jauniesiems, tai pradejau rutuliot minti, ka tie sveciai galetu idomaus palilt jaunavedziams. Ta palinkejimu knyga manes nesuzavejo, nes ir taip visi raso sveikinimu atvirutes ir prilinki vosokiu gerumynu, tai cia kaip ir paantrinimas to paties. Bet is to gime tokia mintis, kad ant tu lapuku, i kuriuos pavyzdziui vyniojamas cukrus (o tas cukrus ten nebutinai) paprasyt sveciu parasyt kaip jie isivaizduoja jaunavedziu gyvenima pvz. po 10 metu. Kai krisktinom jauniausia dukra krikstateviai isdalino viesiems vokelius su angeliukais, kuriuose sveciai turejo parasyti ka galvoja kokia mergaite bus uzaugus. Labai idomu buvo paskaityt gryzus is krisktynu sventes namo, ir dabar paskaityt smagu, o kai uzaugs mergaite tai paciai bus puikus prisiminimas. Tai galvoju, kad siuo atveju butu tinkamas dalykas. O svenciant sutuoktuviu desimtmeti butu galima paviesinti visiems, kurie ten dalyvaus. Na, tikiuosi supratot mano minciu kratineli biggrin.gif Ir tuos lapelius, perristus kaspineliais visiems reiketu sumest i graziai papuosta inda.
Dar suku galva ka veztis i gamta ar po tuoktuviu sampanui gert - vienkartines taures ar tikras, ar aplamai vienktinius paprastus puodelius?
Kitas klausimas - jaunosios puokste turi dereti su svocios, pamergiu, taigi reiketu viska kartu uzsakineti. Kas turi svocios puokste rupintis? Jaunoji, svocia??? Pacios vestuves buvo jau senokokai, jau nebeatsimenu. Paprotykit, bukit geros.
Atsakyti
QUOTE(IceT @ 2013 03 27, 10:40)
*Dar suku galva ka veztis i gamta ar po tuoktuviu sampanui gert - vienkartines taures ar tikras, ar aplamai vienktinius paprastus puodelius?
**Kitas klausimas - jaunosios puokste turi dereti su svocios, pamergiu, taigi reiketu viska kartu uzsakineti. Kas turi svocios puokste rupintis? Jaunoji, svocia??? Pacios vestuves buvo jau senokokai, jau nebeatsimenu. Paprotykit, bukit geros.

*Mes kiek žinau vešimės vienkartines taures, gražiau nei puodeliai ax.gif
**Savo puokšte kaip supratau pati turėsiu pasirūpinti,tiesa sakant taip buvo ir per mūsų vestuves, tai gal ir bandysiu paderinti kažką, bet kol kas nežinau nieko nei kokios gėlės, nei forma puokštės. unsure.gif
Atsakyti
puokstes uzsakineja jaunoji, derina visas i viena tema, tik jaunosios puokste skirsis siek tiek nuo visu, ir dydziu, ir dar gal kazkokiais motyvais, bet tai jau jaunosios rupestis, o puokstes paima pirslys ir jaunikius pries vaziuodamas pas jaunaja
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 03 27, 00:53)
maniskis ir vis burbuliuodavo kai ruosiausi, vis sakydavo, kad nesamoniu prisigalvoju, kad nereikia.... bet po vestuviu kitaip galvot pradejo smile.gif ir kai jau antroms ruosiausi, tai pats sedejo ir ruostis padejo smile.gif nes pamate, kad patiko visiems, tiko ir smagu buvo smile.gif

as krikstynas savo mazajai dariau, tai maniskis net nznojo kokias sumas kur isleidziu, o kai pamate helio balionus ir kainas susizinojo, tai sake, isprotejai!!! i ora paleisti tiek babkiu...geriau snapso nupirktume uz juos doh.gif lotuliukas.gif
bet po sventes, tai visi liko suzaveti ir pats didziavosi tokia svente smile.gif

pas mus atskiru islydetuviu nebus, bus bendrai, jaunieji gyvena su tevais nuosavam name, buvo pageidavimas pasodinti medi, tai mastau gal ant to medzio ir spynele kokia prisegti ar nereik g.gif jau as pati bijau, kad visko nebutu per riebu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(IceT @ 2013 03 27, 11:40)
... paprasyt sveciu parasyt kaip jie isivaizduoja jaunavedziu gyvenima pvz. po 10 metu. Kai krisktinom jauniausia dukra krikstateviai isdalino viesiems vokelius su angeliukais, kuriuose sveciai turejo parasyti ka galvoja kokia mergaite bus uzaugus. Labai idomu buvo paskaityt gryzus is krisktynu sventes namo, ir dabar paskaityt smagu, o kai uzaugs mergaite tai paciai bus puikus prisiminimas. Tai galvoju, kad siuo atveju butu tinkamas dalykas. O svenciant sutuoktuviu desimtmeti butu galima paviesinti visiems, kurie ten dalyvaus. Na, tikiuosi supratot mano minciu kratineli  biggrin.gif Ir tuos lapelius, perristus kaspineliais visiems reiketu sumest i graziai papuosta inda.
Dar suku galva ka veztis i gamta ar po tuoktuviu sampanui gert - vienkartines taures ar tikras, ar aplamai vienktinius paprastus puodelius?
Kitas klausimas - jaunosios puokste turi dereti su svocios, pamergiu, taigi reiketu viska kartu uzsakineti. Kas turi svocios puokste rupintis? Jaunoji, svocia??? Pacios vestuves buvo jau senokokai, jau nebeatsimenu. Paprotykit, bukit geros.

lb gera ideja, tik pamasciau, kad tie lapukai nesimetytu as liepsiu geriau surasyt i knyga, manau tikrai bus idomiau paskaityt, nei palinkejimus, aciu uz ideja bigsmile.gif thumbup.gif
reik ir man paklausti, kaip su puokstem g.gif
Atsakyti
Gal kuri turite kokia ideja, kai pirsliams reikia mokyti jaunuosius buciuotis? Pas mus per vestuves pirsliai skambant muzikai siunte sirdute, nustojus groti muzikai pas ka sustoja tie ir moko jaunuosius buciuotis blush2.gif
Atsakyti
Kiek visokiausių piltuvėlių žiedlapiams bigsmile.gif
https://www.google.l...bih=644#imgrc=_

Man iš šių servėtėlių patiko, paprasta ir kartu gražu , gal net maxima joms dabar nuolaidėlę pritaikytų, o gal žinot, kur pigiau jų galima įsigyti ? ax.gif
user posted image
http://itsahardlifeb...etti-cones.html

Ir kiek šių piltuvėlių reikia turėti, ar tik pulkui , ar ir svečiams, nes pas mus bus svečių bažnyčioje?
Atsakyti
as dariau 15/16 tutu, ne vsiems sveciam, o kas kelintam kad isdalinti
Atsakyti
QUOTE(ALMUŠKA @ 2013 03 27, 02:16)
Aš kaip ta pelė, informaciją vis kaupiu kaupiu, nors dabar nereikia, bet gal kada nors pravers?  ax.gif

thumbup.gif

QUOTE(ssigota @ 2013 03 27, 10:42)
Sveikos Svočiutės

Sveika mirksiukas.gif

gelytean, ačiū mirksiukas.gif

QUOTE(IceT @ 2013 03 27, 11:40)
ant tu lapuku, i kuriuos pavyzdziui vyniojamas cukrus (o tas cukrus ten nebutinai) paprasyt sveciu parasyt kaip jie isivaizduoja jaunavedziu gyvenima pvz. po 10 metu.

Super bigsmile.gif

QUOTE(rena @ 2013 03 27, 12:14)
mastau gal ant to medzio ir spynele kokia prisegti ar nereik g.gif jau as pati bijau, kad visko nebutu per riebu

Man žinok nea schmoll.gif bandau įsivaizduoti: gyvas medis ir ant jo metalinė spyna g.gif taip atrodo dusins jį biggrin.gif

QUOTE(ssigota @ 2013 03 27, 12:45)
Gal kuri turite kokia ideja, kai pirsliams reikia mokyti jaunuosius buciuotis?  Pas mus per vestuves pirsliai skambant muzikai siunte sirdute, nustojus groti muzikai pas ka sustoja tie ir moko jaunuosius buciuotis  blush2.gif

Taip, turime. Sezono klyksmas - bučinių dėžutės. Įsivesk google mirksiukas.gif

lili*, kaip gražu wub.gif žinok gal ir nugvelbsiu šitą idėją būtent su servetėlėm. Su ebay nedraugauji? Aš bent ten viską perku. Aš darysiu ne daugiau 20 piltuvėlių. Vis tiek efektas tik kol išeina jaunavedžiai ir tas kelias sekundes apipila juos. O be to, žiedlapių reik pakankamai turėt.
Naudosit žiedlapius ar dirbtinų žiedlapių konfeti? Iš kur gaunat žiedlapių? Nes aš užsakau turguj prieš kelias dienas. Būna tokie pavytę kai kurie, bet koks gi skirtumas g.gif už didžiausią maišą 10 lt per savo vestuves mokėjau g.gif

ČIA gražių prisjuosčių yra.
Papildyta:
QUOTE(tuatra @ 2013 03 27, 13:05)
Taip, turime. Sezono klyksmas - bučinių dėžutės. Įsivesk google mirksiukas.gif

14 postas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuatra: 27 kovo 2013 - 12:06
QUOTE(tuatra @ 2013 03 27, 12:05)
:lili*, kaip gražu wub.gif žinok gal ir nugvelbsiu šitą idėją būtent su servetėlėm. Su ebay nedraugauji? Aš bent ten viską perku. Aš darysiu ne daugiau 20 piltuvėlių. Vis tiek efektas tik kol išeina jaunavedžiai ir tas kelias sekundes apipila juos. O be to, žiedlapių  reik pakankamai turėt.
Naudosit žiedlapius ar dirbtinų žiedlapių konfeti? Iš kur gaunat žiedlapių? Nes aš užsakau turguj prieš kelias dienas. Būna tokie pavytę kai kurie, bet koks gi skirtumas g.gif už didžiausią maišą 10 lt per savo vestuves mokėjau g.gif

Gvelbkit mirksiukas.gif

ne , vat su ebay nesusidraugavus blush2.gif

Aš irgi suplanavau nueiti į turgelį ir susitrat dėl žiedlapių ax.gif
Atsakyti