QUOTE(rena @ 2013 03 26, 21:42)
paskaiciau ir pirma mintis sove, kad esu zalia zalia ir nieko nesuprantu
QUOTE(mamavile @ 2013 03 26, 22:15)
Aciu mergaites, ir kaip as cia nesugalvojau pasigooglinti apir ta druska...

ir dar vienas klausimukas. kaip jusu pirsleliai reaguoja i tas pirslio juostas? mano tai siaubingai. jis pareiske, kad su pavalkais nevaiksciosiu (Paaiskinimas: pavalkai - arklio pakinktai) gal kokiu minciu turit siuo klausimu...?
man pirslys be juostos ne pirslys
QUOTE(lili* @ 2013 03 26, 22:51)
Reaguoja puikiai ir net užsiprašė vardinės juostos

.
Jei jūsiškis bijosi, tai yra dabar į atlapus juostelės.
mano galva, jei jau tradicines vestuves, jei jau piršlys, tai ir atributas būtinas, man gražu ir jokia atgyvena, jokie 'pavalkai"
QUOTE(mamavile @ 2013 03 26, 23:07)
na jis mano, kad jam visada tarp koju painiosis
juoska juk risasi desiniajame sone (maniskis prisisega dar su grapke mazga), o ne ant pilvo
QUOTE(tuatra @ 2013 03 27, 00:46)
Gal galima plačiau apie jėgos turnyrus ir 7 kėdes? Kitus susiradau
turejau nusipirkusi dideli sunku bokala - turnyras -" kas ilgiau islaikys bokala pilna alaus pakeles 90 laipsniu kampu" uoj kiek norinciu buvo pasigalineti

pirmai vietai daviau ta pati bokala, o kitiem mazus bokaliukus. Moterims turejau granitini kocela (sunkus kaip velnias

) tai ir gi laike jos issisiepusios, vyrai sokinejo aplink ir palaike
7 kedes - tai nebutinai 7 kedes naudoji, Taktika tokia: sustatai kedes, pakvieti tiek dalyviu kiek kedziu,susodini. Ir paskelbus starta visi turi begti i sale ir atnesti tavo pasakyta daikta, islekus patrauki viena kede, paskutinis atlekes neturi kur atsisesti ir iskrenta is zaidimo, ir taip jie laksto kol laimi vienas

mano paskutinis daiktas kuri turejo atnesti buvo akiniai - o juos is visos sales devejau as tik

pradejo isterikuot kad nera tokio zmogaus, ziuri i mane ir nemato

paskui vienam dasuto