Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVIII

QUOTE(Trikse @ 2013 03 29, 10:10)
Man beskaitant temas kilo keli klausimai,o mum tai pirmas kartas bus,tai noriu prasyt jusu patarimu  4u.gif
* kas turi pasirupinti seimos zidiniu-pirsliai,jaunieji, tevai ar pagal susitarima?
* ar ziedlapiais turi rupintis pirsliene ar jaunoji? Per musu vestuves as rupinausi, o cia matau kad lyg jus zadat pacios?
* kaip nusprest ar kabinti spynele ir rakciukus mest ar pirkti dvi sirdeles,jas surakint ir palikt jauniesiem atminciai? Jei perklausti jaunuju,tai nebus po to idomu  g.gif  o skaitydama radau kad jaunieji nenorejo kabint ant tureklu spyneles  unsure.gif
* ar planuojat puosti jaunuju kambari kur miegos? Ir galvojau ar tiktu jaunajai padovanoti kokius grazius sexy naktinukus pirmajai nakciai? Ar tai perdaug asmeniska? O gal per mergvakari tai dovanojama?
* kas rupinasi masinu puosimu?

*Per musu paciu vestuves zidiniu pasirupinau pati, dabar kur pirsliausim zidiniu panoro pasirupinti teveliai smile.gif
*ziedlapius nupirks jaunoji, as pasirupinu visu kitu smile.gif
*spinele su sirdelem isgraviruoju surakinam atiduodu jauniesiam , rakteli paleidziu su oro balionais smile.gif
*Jaunuju kambari puosim, bet tai darys meiles ministras su padejeja arba pamerges, o gal kartu puos(dar pagalvosiu kam liepsiu)...pati jaunoji prasitare kad patiktu jei kas papuostu.
*musu masina jau atvaziuos su papuosimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara-klara: 29 kovo 2013 - 11:00
QUOTE(Trikse @ 2013 03 29, 09:53)
O kur naudosi usus ir kokie? Bei kokias buciniu dezutes darei?

kaip supratau daug perskaitei, patark kurias vertingiausia skaityt, nes as kelias skaiciau,tai daug neaiskumu kilo,nes pvz zaidimai ar kokios atrakcijos minimos,bet konkreciau kas tai ir kaip daroma nera,tai norisi perklaust,nors atrodo visom viskas aisku...  ax.gif

Ūsus naudosiu fotosesijoje user posted image

Bučinių dėžutės tokios kaip nuoroda pirmam poste. O aprašymą buvau įkėlus prieš kelias dienas mirksiukas.gif arba pati įsivesk google

Dėl temučių naudingumo, dabar tikrai nepasakysiu, kurios verčiausios, bet ko gero tos, kur rašomi vestuvių atsiliepimai, svočiučių pasakojimai. Tada jei kas neaišku ar nerandi info, galima AŽ tai svočiai rašyti mirksiukas.gif

QUOTE(gelytean @ 2013 03 29, 09:58)
dar vis dairausi i visokius niekucius  doh.gif nors vestuviu jau nebenusimato  biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(Trikse @ 2013 03 29, 10:10)
* kas turi pasirupinti seimos zidiniu-pirsliai,jaunieji, tevai ar pagal susitarima?
* ar ziedlapiais turi rupintis pirsliene ar jaunoji? Per musu vestuves as rupinausi, o cia matau kad lyg jus zadat pacios?
* kaip nusprest ar kabinti spynele ir rakciukus mest ar pirkti dvi sirdeles,jas surakint ir palikt jauniesiem atminciai? Jei perklausti jaunuju,tai nebus po to idomu  g.gif  o skaitydama radau kad jaunieji nenorejo kabint ant tureklu spyneles  unsure.gif
* ar planuojat puosti jaunuju kambari kur miegos? Ir galvojau ar tiktu jaunajai padovanoti kokius grazius sexy naktinukus pirmajai nakciai? Ar tai perdaug asmeniska? O gal per mergvakari tai dovanojama?
* kas rupinasi masinu puosimu?

* Tėvų užklausiau, ar norės įteikti. Atsakė, jog taip. Kadangi daugiau nieko neužsiminė, supratau, kad nupirkti turėsiu aš biggrin.gif
** Žiedlapiais pasirūpinti apsiėmiau aš. Jaunajai mažiau vargo bus, o man smagu ax.gif
***Aš klausiau jaunųjų, sakė kabinti nenori
**** Planuojame puošti žiedlapiais, balionais ir žvakėmis. Dėl naktinukų - nematau nieko blogo, jei dovanosi.
***** Savo auto puošime patys mirksiukas.gif

Dar kuri klausėt pašte dėl taurių, radau ČIA tokias. Šitos daug pigesnės negu įmečiau nuorodą pašte. Pati jau nupirkau paprastas aukštas taures. Dabar galvoju, ar graviruoti, ar kabinti žiedelius su vardu ant kojelės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuatra: 29 kovo 2013 - 12:13
Kaip jums toks šeimos židinys?
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2013 03 29, 12:57)
Kaip jums toks šeimos židinys?

Man gražus wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Labai senai bebuvau prie jūsų prisijungusi. Nes tiek darbais esu užsivertus, kad net laiko niekam nebelieka. Ir perskaityt bespėju tik kas kelintą puslapį. Jūs čia tikros šaunuolės, kad taip intensyviai ruošiatės. Paskaičius net sąžinę pradėjo graužt, kad nieko dar nesiruošiu. Bet po Velykų teks rimtai kibt į pasiruošimų darbus.
Atsakyti
As irgi kolkas ramiai skaitineju, rasausi kas sauna i galva, bet jau reikes ir rimtesniu darbu imtis, o tai nespesiu visko....
Va radau grazia zvakide, kad butu sviesesne imciau seimos zidiniui:
http://www.dekoroide...e-ruda-glazura0
Atsakyti
QUOTE(PagalbiukE @ 2013 03 29, 19:03)
As irgi kolkas ramiai skaitineju, rasausi kas sauna i galva, bet jau reikes ir rimtesniu darbu imtis, o tai nespesiu visko....
Va radau grazia zvakide, kad butu sviesesne imciau seimos zidiniui:
http://www.dekoroide...e-ruda-glazura0

ziauriai faina drinks_cheers.gif man patinka tokie kitokie zidiniai, negu kaip iprasta su skylutem ir pan. ax.gif
Atsakyti
Man sitas irgi labai labai patiko smile.gif Tik va vestuvems atspalvio manau sviesesnio reiktu, norint gal padarytu blush2.gif
Atsakyti
As cia vis dar sedziu, vis ieskau kas ir kaip, benarsydama radau gana graziu stikliniu indu, sakau gal patiks ir kuri pasinaudosit smelio ceremonijai, kita savaitele nebusiu, kiek eina, bandau knaisiotis :

http://www.rimineta....ry;207;group;27

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 03 27, 16:10)
Būtina suderint ir netgi  atsikaityt reikia už tokią paslaugą  4u.gif

Buvau ką tik maximoj , toms servėtėlėms pritaikė 40 proc. nuolaidą  thumbup.gif

kadangi pas mus buvo tik mazytės 16cm skersmens ( 20vnt 2.99lt -40 proc.) , kaina gera, tik galvoju ar nereikia didesniu, nes namie turiu  nuo seniau 24 cm skersmens , kaip manot ? kurios tinkamesnes  dydziu?

Vakar pirkau 36 cm skersmens serveteles, manau as tokio dydzio darysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrėja @ 2013 03 30, 12:02)
Vakar pirkau 36 cm skersmens serveteles, manau as tokio dydzio darysiu  bigsmile.gif

o man vis tik tinkamiausi 24 cm , 36cm labai jau dideli ir kelis kartus apsivyniotų, čia man taip atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 03 30, 13:35)
o man vis tik tinkamiausi 24 cm , 36cm labai jau dideli ir kelis kartus apsivyniotų, čia man taip atrodo  ax.gif

Turiu žiedlapių krepšelį iš savo vestuvių, tai man gavosi panašaus dydžio bigsmile.gif
user posted image

Ilgiausia kraštinė 27 cm

Manau tiek vieno tiek dydžio tinkami rolleyes.gif
Galvoju dar dėti tokius lapukus kaip sekančioj foto su užrašu "Žiedlapių lietus"
user posted image

Vakar dar nupirkau atributus stalo krutintojams
Tokius skambučius rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti