Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVIII

oooo, kokia dezute wub.gif
o kam naudosite ta dezute?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 04 20, 10:53)
oooo, kokia dezute wub.gif
o kam naudosite ta dezute?

Cia bus sveikinimams ir pinigeliams sudeti per vestuves.Visos dezutes pinigeliams man nepatiko tos kurias radau. Kaip parodziau savo vyrui, jis man sako, kad visos jos kaip duonines lotuliukas.gif Tad teko gaminti paciai... Bent vyrui patinka tai ka sumeistravau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ele.b @ 2013 04 20, 11:58)
Na va ir Mano pirmas darbukas jusu ivertinimui  blush2.gif  Cia mano "pasto dezute"

lb grazu wub.gif

QUOTE(ele.b @ 2013 04 20, 13:23)
Cia bus sveikinimams ir pinigeliams sudeti per vestuves.Visos dezutes pinigeliams man nepatiko tos kurias radau. Kaip parodziau savo vyrui, jis man sako, kad visos jos kaip duonines  lotuliukas.gif  Tad teko gaminti paciai... Bent vyrui patinka tai ka sumeistravau  biggrin.gif

o gal turit dezutes dangtelio shcema, nu kiek ieskau internetu, nerandu ir neturiu tokio dangtelio, kad iskonstruot ir paziuret doh.gif

ir dar norejau paklausti kur ieskoti tu serveteliu su iskarpytais krasteliais (prie kokiu prekiu buna padetos), tutelems susukti (ziedlapiams), maximoje kiek vaikstau ziurineju, nerandu, paprastos tik serveteles doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 20 balandžio 2013 - 15:24
QUOTE(rena @ 2013 04 20, 14:12)
lb grazu wub.gif
o gal turit dezutes dangtelio shcema, nu kiek ieskau internetu, nerandu ir neturiu tokio dangtelio, kad iskonstruot ir paziuret doh.gif

Deja brezinuko ir as jokio neturiu sad.gif Bet gal tai pades http://www.youtube.c...h?v=tDpEu4GKkDc Cia zinoma lanksto tokia mini dezute, bet gal kokia ideja saus i galva kaip padaryti dangteli....
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2013 04 20, 15:12)
ir dar norejau paklausti kur ieskoti tu serveteliu su iskarpytais krasteliais (prie kokiu prekiu buna padetos), tutelems susukti (ziedlapiams),
Maximoje būna prie servetėlių, arba prie indų skyriaus, arba prie vienkartinių indų.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2013 04 20, 15:12)
O kaip pasidaryti dėžutes, tai google galima rasti schemų, pvz. šita arba kiti variantai. Dar paprastas variantas, gražiu popieriumi apklijuoti batų dėžę (jeigu turi smile.gif ) pvz. štai šitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidusinka @ 2013 04 19, 22:09)

as mat nelabai suprantu dar cia viska,na pratryniau ta az ...prasau,kas nors atsiuskit,padarytus darbus pasidalinsiu su jumis,dabar nieko negaliu daryti,nes nerandu esmes,o ko man reikia tikrai zinau yra pastuke smile.gif laaaabai dekinga busiu...

padariau vietos az, padekit  verysad.gif

Ziuriu dar vis slapuko prasot g.gif o tas netiko kur pries kelias dienas nusiunciau doh.gif
Atsakyti
Nu ką, merginos, šeštadienį startuosiu unsure.gif oj koks nerimas prasideda, o juk dar nuobaigų trūksta, kaip tam studentui dar vienos dienos....
Atsakyti
QUOTE(ele.b @ 2013 04 20, 16:48)
Deja brezinuko ir as jokio neturiu sad.gif Bet gal tai pades http://www.youtube.c...h?v=tDpEu4GKkDc Cia zinoma lanksto tokia mini dezute, bet gal kokia ideja saus i galva kaip padaryti dangteli....

aciu, ta irgi poto susiradau ir zo poto susikonstravau dezute ir poto pamasciau, kad man lb toli iki tu kurios padaro tai nuostabiai, zo spjoviau i ta reikala, nes sukonstruot 50 dezuciu ir idealiai ne mano galimybem doh.gif biggrin.gif tai apsistojau su torto varianto dezutem, tik dabar ydomu kokio dydzio ju reik pasidaryti, kad ilystu i jas 25ml medutis doh.gif cool.gif

QUOTE(ALMUŠKA @ 2013 04 20, 19:42)
Maximoje būna prie servetėlių, arba prie indų skyriaus, arba prie vienkartinių indų.

tai va, kiek ziurinejau neradau, *** kaimas ir lieka kaimu... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ega @ 2013 04 21, 22:42)
Nu ką, merginos, šeštadienį startuosiu  unsure.gif oj koks nerimas prasideda, o juk dar nuobaigų trūksta, kaip tam studentui dar vienos dienos....

apie tai kolkas as net bijau pagalvoti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2013 04 21, 23:50)

tai va, kiek ziurinejau neradau, *** kaimas ir lieka kaimu... lotuliukas.gif

na, gal ne visose ir maximose ir yra smile.gif kartais buna nukista, prie kepiniu formu, sviestinio popieriaus, kartais prie vienkartiniu indu, arba prie sventines atributikos smile.gif
Atsakyti
Tų servėtėlių po tort tiesiog klausti reikia maximose, nes tikrai kartais neaisku kur jų ieškot, kartais prie įvairių išpardaviminių niekalų sudėta būna.

Dar jų mačiau Švaros prekių parduotuvėj 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, Kaune aš tokių "servetėlių"-padėkliukų įvairių dydžių radau Urmo bazėj, Rytinėj galerijoj, 14-16 berods sandėlys (kur urmu galima pirkti, anksčiau "Sanitex" buvo, dabar nežinau kaip vadinasi).
Ir tualetinio popieriaus su "Kama Sutros" pozom radau Vakarinėj galerijoj, nuo Geltonos galerijos pusės, pradžioj, šventinės atributikos parduotuvėlėj. Ten ir šiaip labai gerų dalykėlių yra.
Papildyta:
Svočiutės, radau, kad daugelis darot spalvotų kaspinų "ceremoniją" su gražiais žodžiais. O kas toliau vyksta, kai jau visas juostas jauniesiems įduodat ir žodžius perskaitot. Suprantu, kad gražiai atrodo kai į jaunuosius sueina daug spalvotų juostų. Bet po to kas? Tas juostas tiesiog paleidžiat ir jaunieji jas susirenka? Ar gal jau esat "atidirbę" kokią gražią pabaigą, nes aš pasigedau tokio kaip ir užbaigimo. Ačiū visom, kurios dalinasi čia idėjom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo temba: 22 balandžio 2013 - 13:28