Įkraunama...
Įkraunama...

Kur mokame mokesčius?

Kur mokame mokesčius? Tik internetu.
Atsakyti
Už butą - (vanduo, šiukšlės, šildymas, laiptinių valymas ir pan) internetu
telefonai, internetas- internetu
Elektra - perlo terminale arba maximos kasose
Atsakyti
Uz viska moku butu ukije netoli namu smile.gif
Atsakyti
kur tik įmanoma, sudarau tiesioginio debeto sutartis. nereikia pačiai nieko suvedinėt, pats paslaugos teikėjas nusirašo.

sąskaitos - tik elektroninės. įkrenta į meilą, mėnesio paskutinėm dienom pasižiūriu, ar teisingai nusirašė nuo sąskaitos ir viskas.

ten kur reikia skaitiklio parodymų (dujos, elektra), įmokos eina į mokėjimų krepšelį, tai irgi tik parodymus suvedu, pati mokėjimo forma suskaičiuoja bendrą sumą

tik vandenį tenka atskiru pavedimu daryt, nes knygelės neturim, o paslaugos teikėjas (Giraitės vandenys) kažkodėl sudaręs sutartį tik su vienu banku, tad neina normalaus mokėjimo padaryt.

summa summarum, swedbanke man viskas atsieina 2,2 Lt/mėn. ir 15min. prie kompiuterio begeriant kavą.
Atsakyti
Mes tai viską vienasaskaita.lr mokam, nes nereikia kažkur vaikščioti, o be to viską apmokant gaunasi pigiau, nei kiekvieną atskirai.
Atsakyti
už viską - tik interneto banke, esam susidarę savo šabloną, tik suvedam skaitliuko parodymus, tel. sąskaitų sumas ir vienu mygtuko paspaudimu viską iškart apmokam. Kainuoja juokingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitaRazi: 06 spalio 2014 - 09:55
internetu. planuoju vienasaskaita padaryti, bus dar pigiau.
Atsakyti
Turiu klausima, kuris cia gaunasi ne visai i tema, bet nerandu daugiau kur paklaust ax.gif
Gal zinot per kiek laiko sumoketi pinigai patenka i atitinkama saskaita? Tarkim, jei kam pervedu pinigus penktadienio vakara, kada tas zmogus gaus tuos pinigus? Sestadieni? Ar tik pirmadieni? O jei pervesiu sestadienio ryta, tai po keliu val. jau pinigai bus saskaitoj ar be pirmadienio niekaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 10 10, 16:06)
Turiu klausima, kuris cia gaunasi ne visai i tema, bet nerandu daugiau kur paklaust  ax.gif
Gal zinot per kiek laiko sumoketi pinigai patenka i atitinkama saskaita? Tarkim, jei kam pervedu pinigus penktadienio vakara, kada tas zmogus gaus tuos pinigus? Sestadieni? Ar tik pirmadieni? O jei pervesiu sestadienio ryta, tai po keliu val. jau pinigai bus saskaitoj ar be pirmadienio niekaip?  g.gif

Priklauso nuo bankų, tarkime iš didžiųjų (SEB, Swedbank) atkeliauja tikrai greitai. Bet su mažesniais (Šiaulių bankas, Kredito unija) vargo vakarienė, per savaitgalį tikrai gali "pakibti" pervedimas.
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 09 27, 15:31)

Elektra - perlo terminale arba maximos kasose

Labai atidžiai tikrinkit jų suvestus parodymus 4u.gif Aš pati šiek tiek susiduriu su mokesčiais, tai perlo terminalas yra tikra pasakų karalystė, kas liečia mokėjimus pagal parodymus.
Atsakyti
Atlyginimą gaunu į Swedbank. Kur įmanoma, sudariau tiesioginį debetą, tada dalį pingų pervedu i mokejimai.lt ir iš ten moku nemokamai už darželius ir likusias komunalines. Kainuoja vienas pavedimas iš swedbank - 0,8 Lt
Atsakyti
Aš už komunalinius mokesčius taip pat kur galima stengiuosi susimokėti internetu - pavedimu, tiesioginiu debetu. Kur galima susimoku per Paysera (mokejimai.lt) sąskaitą, kuria neseniai atradau. Tokie pavedimai nekainuoja tarkim kaip banko (80 ct.). Vilniaus mieste jau daug už ką galima taip atsiskaityti.
Atsakyti