
Gera kava
Prie musu irgi sunku gaut pirsteliu, tai galiu drasiai sakyti, kad nilla wafers tinka
Pati naudoju ir jei ziuresi internete, tai bus pirmi sausainiai kuriuos pataria naudoti tiramisu, jei neturi damu pirsteliu. Kieti jie nebus, nes visu pirma reiks pamirkyt kavoje, o ir pats tiramisu klojasi gan skysta mase ant virsaus, tai ismirksta jie. Receptu turiu issaugojus gal 5, naudoju visus pagal tai kokius produktus turiu namie
Kartais pamaisau. Nekeiciu tik maskarpones (nes buna receptu ir su kt.suriais). O siaip tiramisu tik atrodo ispudingai ir sudetingai, is tikro gaminasi lengvai. Pagaminsi nesugadinsi nes visi receptu galutiniai rezultatai gan panasus:) As dar issidirbineju is jo, ipjaustau bananu nes man skanu

QUOTE(MichGirl @ 2013 03 06, 21:37)
pas mus tai visur yra ir targete (kuriam maistas parsiduoda, ne visuose) ir supermarketuose paprastuose prie italisku kitu dalyku, Mediterranean parduotue yra - ten irgi parduoda. taip ir vadinasi ladyfingers. Nilla wafers visai kitokie, jie kaip sausainiai kietesni, damu pirsteliai daugiau kaip pyragas - minksti. Turi gera tiramisu recepta gal?
Prie musu irgi sunku gaut pirsteliu, tai galiu drasiai sakyti, kad nilla wafers tinka



QUOTE(balticgirl @ 2013 03 07, 09:33)
Gera kava
Prie musu irgi sunku gaut pirsteliu, tai galiu drasiai sakyti, kad nilla wafers

Prie musu irgi sunku gaut pirsteliu, tai galiu drasiai sakyti, kad nilla wafers









QUOTE(D.H. @ 2013 03 08, 07:17)
Skaitau ir galvoju, kaip gerai, kad as nemoku jo daryti
, nes padariusi turbut iskarto visa viena suvalgyciau. 


As nemegstu , tai isvis rizikos nelieka

QUOTE(D.H. @ 2013 03 08, 07:17)
Skaitau ir galvoju, kaip gerai, kad as nemoku jo daryti
, nes padariusi turbut iskarto visa viena suvalgyciau. 


na, na juk ir daug ir saldu,bet as tortus i buteli vyno iskeisciau ,net nemirktelejus

QUOTE(*NYC* @ 2013 03 08, 15:02)
na, na juk ir daug ir saldu,bet as tortus i buteli vyno iskeisciau ,net nemirktelejus 


Man nuo vyno galva skauda, senstu. I tiramisu galima deti romo

QUOTE(balticgirl @ 2013 03 08, 08:58)
as isgerus taure vyno nesijauciu kalta,kas butu atvirkstinis variantas torto gabal suvalgius

QUOTE(*NYC* @ 2013 03 08, 16:02)
as isgerus taure vyno nesijauciu kalta,kas butu atvirkstinis variantas torto gabal suvalgius 

Jei vyna su tortu, tikriausiai nebus kaltes jausmo


Papildyta:
QUOTE(Rashkyte @ 2013 03 08, 05:29)
tik baklava kept reikia
O as niekad nebandzius baklavos, nes kiek zinau ten su riesutais? Ar klystu? Juos megstu tik atskirai tai gaminiu su jais negaminu.
Norejau paklausti, gal kas turi recepta tokiam tortui, kad i sudeti ieitu NE grietine? Man su ja neskanu nes ji jaucias... Kazkada dariau su kondensuotu pienu, tik gaila neberandu recepto, tas tai skaniai gavosi. Dabar nebezinau ka kokiu santykiu deti.
QUOTE(*NYC* @ 2013 03 08, 08:02)
na, na juk ir daug ir saldu,bet as tortus i buteli vyno iskeisciau ,net nemirktelejus 

Sakyciau "sporinam, kad suvalgyusiu "

