Įkraunama...
Įkraunama...

K*a*v*i*n*u*k*ė

QUOTE(D.H. @ 2013 04 20, 22:21)
biggrin.gif Mano tokia pacia siuksledeze piktos dvasios apsedo viena diena. Kaip tik dirbau is namu, girdziu kazkoks keistas garsas, ateinu i virtuve o ten ...siuksledeze: atsidaro, uzsidaro, atsidaro, uzsidaro ir taip non stop... Gavau is viso ja isjungti.  doh.gif  Dabar vel ijungiau, bet kartais kai reikia ji neatsidaro, zodziu pradejo ji mane rimtai uzknisti, zadu kazko kito dairytis smile.gif

Man asmeniskai ji niekad neatsidaro taip greit, kaip noreciau, bet MB sake, kad jam viskas OK, kad matyt as kazkokai negera dvasia turiu ir manes siuksline nepastebi biggrin.gif Maze mano megsta ja padarinet, tai baterijos greit issineka, bet is esmes man ji patinka, kad nelieka pirstuku antspaudu.
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2013 04 20, 21:37)
Gal kam aktualu, siandien Costco maciau didziajai siuksledezei nuolaida, tai kur MichGir rekomendavo. Berods kaina 39.90 http://www.amazon.co...words=trash can

Mes jas is amazon uzsisakem, tokia labai draugiska, niekad nesijauti vienisas, atsidaro praeinant biggrin.gif
Maziukes dar nenaudojam, nezinom, kur ja pritaikyt
Mums liko savaite iki ikurtuviu  cool.gif

QUOTE(D.H. @ 2013 04 20, 22:21)
biggrin.gif Mano tokia pacia siuksledeze piktos dvasios apsedo viena diena. Kaip tik dirbau is namu, girdziu kazkoks keistas garsas, ateinu i virtuve o ten ...siuksledeze: atsidaro, uzsidaro, atsidaro, uzsidaro ir taip non stop... Gavau is viso ja isjungti.  doh.gif  Dabar vel ijungiau, bet kartais kai reikia ji neatsidaro, zodziu pradejo ji mane rimtai uzknisti, zadu kazko kito dairytis smile.gif

ooo tai man labai pasiseke, nes ji jau keli metai pas mus, baterijas tik karta keitem, nors darineja mazieji ja nuolat ir uzdarineja su ranka, ko tipo negalima. Ir pati neatsidaro... (gal sensoriu nusluostyt reikejo?). Siaip pripratus taip, kad garaze i paprasta siuksline kai noriu ka ismesti tai issiduriu kas karta smile.gif

Maziuke tai as vonioj pasidejau pas save.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2013 04 21, 07:12)
ooo tai man labai pasiseke, nes ji jau keli metai pas mus, baterijas tik karta keitem, nors darineja mazieji ja nuolat ir uzdarineja su ranka, ko tipo negalima. Ir pati neatsidaro... (gal sensoriu nusluostyt reikejo?). Siaip pripratus taip, kad garaze i paprasta siuksline kai noriu ka ismesti tai issiduriu kas karta smile.gif

Pas mane ta pati situacija, mažas nuolat darinėja ją ir uždaro su ranka, batareikas kartą keitėm, per du metus. Ir aš dažnai virš paprastų šiukšlinių mosikuoju ranka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2013 04 21, 03:37)

thumbup.gif 4u.gif
pas mus siuksliadeze su pedalu biggrin.gif irgi jokiu pirstu antspaudu nelieka, batareiku irgi keisti nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2013 04 21, 04:37)
Gal kam aktualu, siandien Costco maciau didziajai siuksledezei nuolaida, tai kur MichGir rekomendavo. Berods kaina 39.90 http://www.amazon.co...words=trash can

Mes jas is amazon uzsisakem, tokia labai draugiska, niekad nesijauti vienisas, atsidaro praeinant biggrin.gif
Maziukes dar nenaudojam, nezinom, kur ja pritaikyt

kokia faina siuksliadeze wub.gif as del savo suniuko negaleciau tokios pirkti verysad.gif

laukiam savaites clap.gif
Atsakyti
raskyte ka ten rode apie ta adt?

bajeris buvo......griztu mano, daznai per cell phone isjungiu aliarma, si karta vidui isjungiau, girdziu kazkok kitoks garsas nei visada budavo.....paziuriu display, raso kad burglar alarm buvo living room window......... g.gif galvoju niekas neskambino, kazkokia pieva cia.....tik kita diena pamaciau, kad visdelto skambino ir man ir vyrui ir mesedziai palikti.... doh.gif paskambinu jiems...sakau kas ten vakar buvo....pasirodo vyrukia keite visuose porciuose fire signalu lempas.....ir matomai kale ten kazka ir suveike tie garso sensoriai....kadangi mums nepriskambino atvaziavo pilocija.....tai vyrukai turejo aiskintis kas jie tokie ir ka jie cia daro.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2013 04 25, 19:53)
raskyte ka ten rode apie ta adt?

labai geras show Undercover Boss thumbup.gif
Atsakyti
neturiu laiko ziureti...papasakok esme...?
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2013 04 25, 21:01)
neturiu laiko ziureti...papasakok esme...?

nu visos laidos principas tas pats Undercover boss tik takart apie ADT buvo 4u.gif
Atsakyti
Eurovizija 2013 TIESIOGINE TRANSLIACIJA Vyksta siuo metu 4u.gif
Atsakyti
Įsijungiu Kavinukę pasiciekavinti....o čia pasirodo tyla..... g.gif kur tie karšti pokalbiai prie rytinės kavutės ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2013 05 30, 16:07)
Įsijungiu Kavinukę pasiciekavinti....o čia pasirodo tyla..... g.gif  kur tie karšti pokalbiai prie rytinės kavutės ?  biggrin.gif

FB - valdo thumbup.gif
100 metu bigsmile.gif kaip gyvuojat? rolleyes.gif
Atsakyti