Įkraunama...
Įkraunama...

K*a*v*i*n*u*k*ė

QUOTE(Linckutis @ 2014 03 09, 06:55)
sveikos,

Nesupyksite jei cia gal paklausiu, neradau tinkamesnes vietos, prie kelioniu irgi nelabai tinka.

Norejau paklausti kiek kainuoja nusipirkti masina JAV, tai yra kokie dasideda butini draudimai ir dar kasnors. Vasara atvyksim i JAV (New jersey) ir galvojam nusipirkt masina birzeli ir rugseji parduot, pirktume nebrangia kokia uz 1000$ kad tik vaziuotu, tai va ir idomu suzinoti kiek dar prie kainos dasidetu gal kas zinot....

aciu labai butu

Jus turite JAV teises? Masinai uzregistruoti reikes adreso JAV ir draudimo. Kol neturesite draudimo masinos jums neregistruos. Be JAV teisiu nezinau ar jus tai galesite padaryti. Net jei ir atsiras kazkoks variantas, tai bus manau bus gana brangu...
Draudimo kaina gali labai skirtis. Tam itakos tures: kiek laiko jus turite JAV teises, ar turite kokiu nors baudu, kokiu adresu bus registruota masina; kokia masinos verte ir pan. Nemanau, kad kas jums galetu duoti tikslia kaina, kiek kas kainuos. 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo teises galima pasidaryti jei leidimas būti šalyje galioja ne trumpiau nei 6men.

Draudimai NJ yra nepigūs. Man persikėlus iš NY į NJ pakėlė draudimą 500 į metus per abi mašinas bendrai verysad.gif

Linckutis, tikrai nustebsit pamatę mašinas keliuose, vaizdas labai skiriasi nuo LT.
Žiūrėkit, kad nesigautų "skūpas moka du kartus", nes mašina už tokią kainą gali ir inspekcijos nepraeiti, ir šiaip iš esmės nevažiuoti. O atstumai čia dideli, mylios sukasi nesustojamai.
Parduoti aplamai ar įmanoma tokią ? Žmonės dažniausiai "dovanoja" senas, leisgyves mašinas.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 03 10, 10:42)
Man atrodo teises galima pasidaryti jei leidimas būti šalyje galioja ne trumpiau nei 6men.

Draudimai NJ yra nepigūs. Man persikėlus iš NY į NJ pakėlė draudimą 500 į metus per abi mašinas bendrai  verysad.gif

Linckutis, tikrai nustebsit pamatę mašinas keliuose, vaizdas labai skiriasi nuo LT.
Žiūrėkit, kad nesigautų "skūpas moka du kartus", nes mašina už tokią kainą gali ir inspekcijos nepraeiti, ir šiaip iš esmės nevažiuoti. O atstumai čia dideli, mylios sukasi nesustojamai.
Parduoti aplamai ar įmanoma tokią ? Žmonės dažniausiai "dovanoja" senas, leisgyves mašinas.

NJ, kad gautumei teises reikia SS numerio. Bet darbines vizos ar GC jo niekas neduos; bent jau su turistine tai SS neisduos.
Atsakyti
QUOTE(D.H. @ 2014 03 10, 13:43)
NJ, kad gautumei teises reikia SS numerio. Bet darbines vizos ar GC jo niekas neduos; bent jau su turistine tai SS neisduos.

Gali būti, nesiginčyju. Tada turėtų galioti kitos šalies teisės+ viza.
Tikriausiai ji žino smulkmenas, jei planuoja pirkti mašiną.
Atsakyti
Teisės lietuviškos, tai galios, tik va su mašinos pirkimu įdomu kaip, aš pamenu mano brolis per Work&Travel, kai čia buvo, su chebra kažkokį laužiuką buvo nusipirkę, pravažinėjo vasarą, paskui paliko ją ir tiek, įdomu kaip jie darė su draudimu ir registru, paklausiu g.gif
Atsakyti
Gal ką naudingo rasit. Kaip suprantu, lengviausias kelias pirkti vietinio draugo vardu.
Atsakyti
QUOTE(Sauramo @ 2014 03 10, 15:01)
Gal ką naudingo rasit. Kaip suprantu, lengviausias kelias pirkti vietinio draugo vardu.

Jei vietinis darugas siulytusi tai padaryti forume info nesiieskotu g.gif As toki dalyka tik savo mamai ar broliui sutikciau padaryti.
Atsakyti
Draugai draugais nelygūs, ir artimieji - artimiesiamas mirksiukas.gif Gali būti, kad nepagalvojo kokios problemos gali būti ir tiek, todėl ir ieško informacijos. Tarkim Europoje perka mašinas pakeliauti ir nėra didelių problemų. O JAV jau kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Pink* @ 2014 03 10, 23:07)
Teisės lietuviškos, tai galios, tik va su mašinos pirkimu įdomu kaip, aš pamenu mano brolis per Work&Travel, kai čia buvo, su chebra kažkokį laužiuką buvo nusipirkę, pravažinėjo vasarą, paskui paliko ją ir tiek, įdomu kaip jie darė su draudimu ir registru, paklausiu  g.gif

Butu idomios butent jusu zinios smile.gif mes kaip tik per sia programa ir vaziuosim. Tik vasarai.
Esam girdeja irgi kad nusiperka masiniukus, nes kad tikrai JAV atstumai dideli todel ir cia tik toks pasvajojimas kaip tai imanoma.
Zodziu labai cia sunku butu su ta masina manau , o dar merginoms. Nusipirktumem ir nevaziuos biggrin.gif

Aciu uz pagalba, gal reiks atidet tokius planus.

O gal kas esat is New Jersey ir turit koki lauziuka 4u.gif

Del teisiu tai USA galioja lietuviskos, bent jau kaip mums vasarai tai tikrai, seip vazinetis. O del pirkimo masinai tai jau gali ir neuztekti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linckutis: 11 kovo 2014 - 22:07
QUOTE(Linckutis @ 2014 03 11, 23:04)
Butu idomios butent jusu zinios smile.gif mes kaip tik per sia programa ir vaziuosim. Tik vasarai.
Esam girdeja irgi kad nusiperka masiniukus, nes kad tikrai JAV atstumai dideli todel ir cia tik toks pasvajojimas kaip tai imanoma.
Zodziu labai cia sunku butu su ta masina manau , o dar merginoms. Nusipirktumem ir nevaziuos biggrin.gif

Aciu uz pagalba, gal reiks atidet tokius planus.

O gal kas esat is New Jersey ir turit koki lauziuka  4u.gif

Del teisiu tai USA galioja lietuviskos, bent jau kaip mums vasarai tai tikrai, seip vazinetis. O del pirkimo masinai tai jau gali ir neuztekti g.gif

Paklausiau, tai jie sake iš vietinių pažįstamų pasiėmė tą mašiną, susitarė už kažkokią sumą, pavažinėjo vasarą ir atidavė atgal, žodžiu kaip nuoma gavosi.
Atsakyti
Pasidomėkit ilgalaike nuoma, gal tai būtų varijantas ?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 03 11, 20:55)
Pasidomėkit ilgalaike nuoma, gal tai būtų varijantas ?

drinks_cheers.gif ta pati pagalvojau.... shiaip mano tevai cia pirke mashinas, vairave su temporary numeriais.... bet trumpai... siuntesi auto i LT 4u.gif ai nelabai as galiu kazka su info padet....
Atsakyti