Įkraunama...
Įkraunama...

K*a*v*i*n*u*k*ė

QUOTE(Katu @ 2013 03 14, 09:17)
Jo, kaip MichGirl ir sake, uz move-in ima daugiau. Plius 6 kambariai ir 3 pilnos vonios ir riebalais impregnuota virtuve biggrin.gif Jau nekalbant, kas visu spintu, spinteliu, stalciu  viduje. Manau, labai normali cia kaina, as uz tiek neapsiimciau  lotuliukas.gif

Del tipsu klausiu, nes siandien carpet cleaning company sumokejau ir palikau 20 usd, tai is ju veidu supratau, kad mazoka  doh.gif  tai dabar bijau su valytoja apsisaut. Saskaita buvo 333 uz kilimus.

oho kokia dydele troba bigsmile.gif

Kiek jums laiko uztruko nuo offer acceptance iki closing?
Atsakyti
namu tvarkytojoms tikrai tipsu nemoka smile.gif kaip ir Michgirl minejo yra sventes ,tada ir palepina 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(oreganas @ 2013 03 14, 15:09)
Kiek jums laiko uztruko nuo offer acceptance  iki closing?

Bandau prisimint. Kazkur gal 35-38 dienos. Turejom closint kovo 8, bet kaip sakiau, iskilo problemu su appraisal, uzclosinom 13.
Siaip musu krastuose duoda apie 45 dienas, bet taip gavos, kad mes parasem, jog esam lankstu su closing data, o jiems kaip tik reikejo kuo greiciau, tai del to pasirinko mus (turejo dar du vienodus offerius).

QUOTE(*NYC* @ 2013 03 14, 15:33)
namu tvarkytojoms tikrai tipsu nemoka smile.gif kaip ir Michgirl minejo yra sventes ,tada ir palepina 4u.gif

Nu ji bus vienam kartui, svenciu nesulauks biggrin.gif

bet aciu uz nuomones, sutaupysim thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu Katu, mieli rūpestėliai 4u.gif

Aš vėl su buitiniu klausimu smile.gif ar lyginat rūbus ?
Aš jei iškart iš džiovyklės ištraukiu ir susikabinu gražiai, tai kaip ir nereikia lygint, bet vistiek būna, kad išeiginį kokį rūbą norisi dar palyginti, bet žiauriai nekenčiu šito darbo.
Lietuvoj turiu tokį stipriai garinantį lygintuvą, tai su juo tas lyginimas nera toks baisus, čia kol kas į brangų nelabai noriu investuoti, juo labiau, kad ir beveik nelyginu čia, kažin kaip tokie steamer'iai, ar verta ?
http://www.amazon.co...=fabric steamer
Atsakyti
super retai lyginu, i metus gal 2 kartus... kai kazko prireikia butinai ir paskutine minute apsiziuriu kad suglamzyta. O visus formal rubus, savo ir vyro , nesam i valykla ir tiek, nes tu po dziovykles nesidesi.
Atsakyti
QUOTE(Pink* @ 2013 03 14, 16:33)

Mes beveik nelyginam, nebent tragiska situacija, o siaip tik MB marskinius (lyginas jis pats)
Atsakyti
ankshciau lyginau viska lotuliukas.gif doh.gif bet meciau ta durna iproti ax.gif MB kelnes ir marshkiniai keliauja i valykla, o visu kitu nelyginu (nebent kartais jau laaaabai reikia) 4u.gif cia buvo MB pamirshes ishsivezti i valykla, teko man lyginti ishskalbus, nes skubiai reikejo ishvykti 4u.gif prasikeikiau po perkunais su tais marshkiniais ypatingai lotuliukas.gif doh.gif o del tu garintuvu, tai tevai nusipirko, ishsiveze, po to parsiveze, paliko kazkur (net nezinau kur padeta) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 14, 18:22)
O as zinok i pirkejus pasiziureti cool.gif  doh.gif  Tik nereikia... mirksiukas.gif  juk nori nenori matai kas aplinkui vaiskto ir kas pries tave eileje stovi g.gif

As Victoria Secret dar ne vienos tos "su geletom tympom" nemaciau ax.gif

lotuliukas.gif as tai visur visokiu maciusi, bet kai pati nesu jokia manekene, tai ir kiti neuzkliuna 4u.gif pastoviu eileje ir tiek, zurnalus prie prekystaliu pavartau rolleyes.gif beje pries gera desimtmeti esu su bigudukais i gera parde nulekusi lotuliukas.gif pries Mamontovo koncerta pristigau svarkelio lotuliukas.gif oi pamenu kaip visi ziurejo, o man Dzin bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink* @ 2013 03 14, 15:33)
Sveikinu Katu, mieli rūpestėliai  4u.gif
Aš jei iškart iš džiovyklės ištraukiu ir susikabinu gražiai, tai kaip ir nereikia lygint, bet vistiek būna, kad išeiginį kokį rūbą norisi dar palyginti, bet žiauriai nekenčiu šito darbo.
Lietuvoj turiu tokį stipriai garinantį lygintuvą, tai su juo tas lyginimas nera toks baisus, čia kol kas į brangų nelabai noriu investuoti, juo labiau, kad ir beveik nelyginu čia, kažin kaip tokie steamer'iai, ar verta ?
http://www.amazon.co...=fabric steamer

As is tu keistuoliu, kur lygina beveik viska... Mano darbiniai drabuziai turi buti lyginami ( i valykla nenesu ju); vaiku uniforma igi (gal jei laiku istraukciau is dziovyklos ir nereiketu biggrin.gif ); tai tada prie to pacio ir per maziaus drabuzius bruksteliu. Anksciau nelyginau, bet dabar ipratau, tai atrodo juoku darbas smile.gif
Atsakyti
Na as irgi juk neziuriu specialiai, nelyginu... doh.gif ir pati ne manekene mirksiukas.gif neinu i parduotuves kad i kitus paziuret ir save parodyt juk cool.gif Nu bet matosi kokia liaudis aplink tave.... g.gif Ir nesu jokia snobe, bet man pvz. nemalonu jei pries mane stovi stora boba riebaluotais plaukais, su pizaminem pribezdetom kelnem ir dar keikiasi burnodama garsiai ant savo vaiku ir t.t. ir pan.
Atsakyti
Man gal sekasi tokiu nematyti musu kaime 4u.gif na bet jei ir nepasisektu, nevaziuociau vien del to kazkur permoketi uz ta pati daikta, tik del to ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Febrez: 15 kovo 2013 - 00:58
Musu vietiniame fred meyery arba targete dar ir pigiau daug ka gali gauti. Targete ir meyery visada "seilai" buna, o walmarte ne, tik ta clearance eile kur visoks slamstas sumestas...Bet pvz. niekada nesu maciu "seilo" ant normaliu daiktu, kad ir ant tu paciu miegamu maisu kempinimui ir t.t.
Atsakyti