Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Rita.. @ 2013 04 03, 11:09)
Sveikos smile.gif
Gal kuri patarsit.
Turiu dvi gražiais lapais, bet nuvytusiais koteliais orchidėjas. Jas tvarkydama kambarius nunešiau į tualetą ir pamiršaus. Po savaitės grįžom iš atostogų ir radau,kad viena orchidėja ties vienu stebo nareliu (kuris nebuvo nudžiuvęs) išleido kažkokį darinėlį, lyg būtų lapai ir vieną naują lapą.
Tas tualetas yra tamsus, be jokio tiesioginio saulės spindulio, šiltas, nes nuolat radiatorius įjungtas, bei drėgnas.
Man tą gėlytę išnešti iš jo ar palikti? Nes gi saulės tai reikia šiai gėlei? bet baisu,kad nuvys sad.gif

Neskit i sviesa ta gelyte kuo greiciau mirksiukas.gif Laikinai niekas nenutiks jeigu be saules pabus kokia savaite, bet gi kaip ir visiem augalams saule yra butina isgyventi. Nukirpkit nudziuvusius ziedstiebius, is ju jau nieko nebus, persodinkit i zieve, jeigu kiminuose isodinta, ir viskas bus gerai mirksiukas.gif O daugiau galit pasiskaityti orchideju prieziuros temoj, taip pat ir uzduoti klausimus, jeigu tokiu iskils wink.gif Sekmes

Mumrikai,
as irgi labai noriu tokiu garbaniu, jau tokios man jos nerealios atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2013 04 03, 18:59)
Neskit i sviesa ta gelyte kuo greiciau  mirksiukas.gif  Laikinai niekas nenutiks jeigu be saules pabus kokia savaite, bet gi kaip ir visiem augalams saule yra butina  isgyventi. Nukirpkit nudziuvusius ziedstiebius, is ju jau nieko nebus, persodinkit i zieve, jeigu kiminuose isodinta, ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif O daugiau galit pasiskaityti orchideju prieziuros temoj, taip pat ir uzduoti klausimus, jeigu tokiu iskils wink.gif Sekmes

Mumrikai,
as irgi labai noriu tokiu garbaniu, jau tokios man jos nerealios atrodo  bigsmile.gif

oj, neapsižiūrėjau ir temas sumaišiau 4u.gif
Atsakyti
kuri turės laiko ir noro, jau kurkite naują temutę, kai baigsime šią, pereisime 4u.gif Tik nuorodas patikrinkite ar veikia smile.gif
Atsakyti
noriu pasigirti savo nupiginta vanda is ermitazo, prazydo mano black beauty wub.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2013 04 04, 17:03)
noriu pasigirti savo nupiginta vanda is ermitazo, prazydo mano black beauty  wub.gif

labai grazus ziedai wub.gif
Atsakyti
Phal. tetraspis C#1 pirmasis žiedas
Atsakyti
Cia tai grozis wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Vanda grazuole 4u.gif Tetrapsis irgi nerealus bigsmile.gif
Atsakyti
Žavi trijulė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2013 04 06, 14:04)
Žavi trijulė smile.gif

ji DIEEEEVIŠKA wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti