QUOTE(vilte-kns @ 2013 03 29, 11:00)
angeliuke na kaip ir sake kad pagal skaiciukus ir prg tai lyg ir turetu buti viskas gerai,vietoje ir stiprus ,bet tie kraujavimai kazin is kur,gal nueik privaciai kur nors tai bent paziures ir pasakys ka daryt.
man buvo prg 70 o hcg 8000 su virsum,tada buvo man 4 sav. ir gydytojas aisku telefonu, nes tada atostogavau ir nebuvo imanoma paziuret per ekoskopa ,sake kad skaiciukai labai geri,kad skaiciai rodo stipru ir vietoje pastojima,tad mergyt linkiu ir tau to paties ,kad tik nustotu kraujavimas,bet buk gera pasiskambink i privacia klinika ir nueik kuo greiciau ,dar padeti tau galima ,sekmes
Aciu, BETUTE, EXDAIVA, LEVANDA, VILTE-KNS, uz atsakymus,biskuti apraminot
Eisiu snd pasidaryti HCG, jei bus geras, tuomet gal dar uzeiti privaciai

, bet galvoju-ka pamatys daugaiu ir ar nepakenks tas daznas ziurejimas. Gine tada mate 5sav puslyte, taciau nei sirdeles nei embrionuko nemate , sake kad dar gali buti per anksti, uztai tipo ateiti po sav.
Dar sake gali israsyti duphastona, bet atsiet nera tyrimu kad jis padeda, o be to as dar maitinu, tai papildomi vaistai nzn ar gerai.
Stengiuosi kiek imanoma pagulineti, nes kol guliu, tol tikrai nei teplioja, nei ka skauda. PAskaudenti irgi paskaudena kartais kaip kad tureciau ssusirgt ant minuciu mmm. Pradejau gerti papildomai magni ir geriu arbatu daug su citrina, gal dar nusipirksiu c vitamino. O daugiau tai nznka dar man privaciai pasiulys.Pranesiu po hcg skaiciukus, matysis gal daugmaz dar nepraradau ar jau laidoti viltis

Ir kaip tycia visks sukrito i vieta-mb serga baisiausiia, prie mazes prileisti nenoriu, paziureti irgi nelabai kas turiu, nebent aukle ant greicio rinktis, bet kur tau issirinksiu ant greicio kai judu susilenkusi visa, kad mazu daugiau nepramustu
Dar karta dekui merginos, vis lengviau kai pasiguodziu ir dar randu laimingu pabaigu