Vakar jau grizome su mazyle namo
Sveikos 
Smagu buvo cia su jumis bendrauti, dabar atgal kraustysiuos pas mamytes
Sekmingo visoms nesiojimo ir lengvo susitikimo su stebulkiukais
QUOTE(egk @ 2013 04 07, 06:47)
Jolantulia, kažkodėl man neleidžia tavęs cituoti
Gal per dažnai tau rašau
Sužinosiu kas pilvelyje gyvena trečiadienį
Arba ne
O tau kantrybės
Jei ką nors nusipirksi, būtinai pasirodyk, labai jau įdomu
Aš tai dar jokio neišsirinkau diržo, tikiuosi kitą savaitę išsirinkti. O pagalvę tai nusprendžiau imti tą granulių, bet čia vien dėl alergijos, bet dar neužsisakiau. Atrašė man kad erkutės negyvena grikiuose, bet kažkada man aiškino kad negyvena jos ir vilnoniuose pataluose... Zappy pagalvėms su grikiais kaip tik dabar akcija, o tom ne
Noriu akcijos ir aš
Išsitraukiau šiandien tokia savo turimą pagalvę pailgą Esprite firmos, ji sintetinė, bandysiu pasinaudoti naktį. Įdomu kaip pavyks 
Sužinosiu kas pilvelyje gyvena trečiadienį
Jei ką nors nusipirksi, būtinai pasirodyk, labai jau įdomu
As dirzo ir dar neissirinkau, tik dairausi. O pagalves su grikiais nenoriu del to siugzdesio
Cia, Islandijoj, vaikams prekes yra labai brangios
Vystymo lentos ir as noriu, maciau skelbimuose visai uz prieinama kaina, tik liko surast tinkama, as noreciau su lentynelem ar su stalciukais kaip komoda
As dabar irgi naudoju pagalve is Ikejos, tokia irgi pailga, tik kietoka truputi, bet man truputi gelbsti
Mergaites, kaip pas Jus reikaliukai su judesiukais? Mano leliukas kartais taip makaluojas, net galiu pamatyt pilveli krustelint
QUOTE(jolantulia @ 2013 04 06, 23:16)
O dirza internete radau toki, gal kuri turit is jusu, galetumet pakomentuoti? http://www.emama.lt/...onus-elast.html
Toki dirza pirkau vaistinej. Kadangi pirkau kiek didesni, tai kol pilvukas buvo ne pagal dirzo ismatavimus, tai daugiau apjuosdavau ir tiek. MB juokesi is to dirzo
QUOTE(egk @ 2013 04 07, 10:10)
Bet kažkodėl visos mamytės vis kalba apie tas Zappy pagalves
Gal jau ziurejai, siame puslapyje irgi yra pagalviu http://visospagalves...alve-relax.html
QUOTE(jolantulia @ 2013 04 07, 11:25)
Mergaites, kaip pas Jus reikaliukai su judesiukais? Mano leliukas kartais taip makaluojas, net galiu pamatyt pilveli krustelint
ir MB jau jaucia 
Tai stipruolis tavo vaikiukas
QUOTE(irute1984 @ 2013 04 07, 11:57)
Sveikos 
Vakar jau grizome su mazyle namo Smagu buvo cia su jumis bendrauti, dabar atgal kraustysiuos pas mamytes Sekmingo visoms nesiojimo ir lengvo susitikimo su stebulkiukais
Vakar jau grizome su mazyle namo Smagu buvo cia su jumis bendrauti, dabar atgal kraustysiuos pas mamytes Sekmingo visoms nesiojimo ir lengvo susitikimo su stebulkiukais
Kaip smagu už jus
QUOTE(jolantulia @ 2013 04 07, 12:25)
O ko tu daugiau noretum, berniuko ar mergaites? Suprantu, kad visos norim pirmoje eileje sveiko vaikucio, bet vis del to
As dirzo ir dar neissirinkau, tik dairausi. O pagalves su grikiais nenoriu del to siugzdesio Pas mus is antru ranku siek tiek pigiau galima gauti labai fainas maitinimui skirtas pagalve, bet va, kaip miegoti su jom neisivaizduoju, jos tokios kietesnes, pasiutos taip, kad apjuostu juosmeni, neilgos, daugiau placios, ilenktos.
Cia, Islandijoj, vaikams prekes yra labai brangios tai mes kol kas labai neskubam pirkti, nors rankos niezti Dairomes i skelbimus, o ir dali daiktu suvez vasara gimines is Lietuvos ir Amerikos. Bet va, jau vezimuka, kokio noretumem, issirinkom. Pirksim Simo arba Emuljanga, jie labai panasus, beliko susirasti skelbimuose geresni su mums tinkancia kaina
Vystymo lentos ir as noriu, maciau skelbimuose visai uz prieinama kaina, tik liko surast tinkama, as noreciau su lentynelem ar su stalciukais kaip komoda
MB sako, jeigu randam ka tinkamo, tai ir perkam ne laukiam...
As dabar irgi naudoju pagalve is Ikejos, tokia irgi pailga, tik kietoka truputi, bet man truputi gelbsti
ir MB jau jaucia 
As dirzo ir dar neissirinkau, tik dairausi. O pagalves su grikiais nenoriu del to siugzdesio Pas mus is antru ranku siek tiek pigiau galima gauti labai fainas maitinimui skirtas pagalve, bet va, kaip miegoti su jom neisivaizduoju, jos tokios kietesnes, pasiutos taip, kad apjuostu juosmeni, neilgos, daugiau placios, ilenktos.
Cia, Islandijoj, vaikams prekes yra labai brangios tai mes kol kas labai neskubam pirkti, nors rankos niezti Dairomes i skelbimus, o ir dali daiktu suvez vasara gimines is Lietuvos ir Amerikos. Bet va, jau vezimuka, kokio noretumem, issirinkom. Pirksim Simo arba Emuljanga, jie labai panasus, beliko susirasti skelbimuose geresni su mums tinkancia kaina
Norėčiau mergaitės
Emaljunga man irgi labai patinka, vyrui tai jis tikriausiai geriausias atrodo, o to Simo nežinau, eisiu paieškoti
Pavydžiu tau dėl judesiukų tokių stiprių
QUOTE(cukryte28 @ 2013 04 07, 13:04)
Toki dirza pirkau vaistinej. Kadangi pirkau kiek didesni, tai kol pilvukas buvo ne pagal dirzo ismatavimus, tai daugiau apjuosdavau ir tiek. MB juokesi is to dirzo
Bet jis man prilaike pilvuka, tik kaip sakiau, sedet kazkaip keista. Neilgai reikejo laukti, padidejo pilvas ir dirzas pasidare dar patogesnis, nes ismera jau gera
Tik ji reikia detis gulint, kai atsistoju, tada uzsisegu galines juostas, kur nugara prilaiko.
Gal jau ziurejai, siame puslapyje irgi yra pagalviu http://visospagalves...alve-relax.html
Tokiu laiku as irgi gerai jauciau judesiukus, bet MB nejaute
Uzdedavo ranka, as jauciu viduje, o jis sako: "ne, nieko nejauciu". Bet kazkur 20-21 sav. ir jis pajaute. Nebereikejo ir rankos uzdet, bangavo pilvas nuo judesiu 
Ačiū už puslapiuką
Man atrodo, kad aš dar prašysiu tavęs instruktažo, kaip naudoti tą diržą
Sveikutes, kazi ar cia normalu beprotiski nugaros skausmai, nebegaliu jau kentet, diena dar normaliai, bet naktim tai kosmaras eit miegoti tai kancia man
, bandziau dirza uzsidet bet kazkaip jis spaudzia man gal per mazas nezinau
QUOTE(egk @ 2013 04 07, 11:10)
vilciuk, o ką jau nusipirkai? Pasipasakok
Aš dar neturiu nei vieno daiktelio, bet jau pradedu bent mąstyti, ką pirksiu. Pav galvoju, kad ir vonelė, ir vystymo stalas man gal geriau būtų kažkoki ant kojelių, na patys atsikri, o ne ant kažko tvirtinami, uždedami ir t.t. O lovytės, vežimuko pasirinkime tai esu dar gilaime pasimetime... Todėl man viskas labai įdomu, ką kitos mamytės pasirenka
vilciuk, gal gali kokią dar firmą tų pagalvių parekomenduoti? Labiausiai tai norėčiau apžiūrėti vietoje, o ne internetu
Taip gal būtų geriausia. Bet kažkodėl visos mamytės vis kalba apie tas Zappy pagalves
vilciuk, gal gali kokią dar firmą tų pagalvių parekomenduoti? Labiausiai tai norėčiau apžiūrėti vietoje, o ne internetu
Tai kad as praktiskai viska jau ir turiu pradedant vezimeliu baigiant visokiais nosyciu aspiratoriais
Del pagalves, tai as net nezinau kokia manoji, pirkau parduotuveje, tikslaiu MB nupirko. Ir tikrai nemanau, kad ji labai jau kazkuom skiriasi nuo Zappy. Svarbiausia issirink uzpilda ir viskas
QUOTE(irute1984 @ 2013 04 07, 11:57)
Sveikos 
Smagu buvo cia su jumis bendrauti, dabar atgal kraustysiuos pas mamytes
Sekmingo visoms nesiojimo ir lengvo susitikimo su stebulkiukais 
Kaip smagu speju grizti namo su savo stebukleliu
Kas del dirzo pilvuliui, tai as siulau rinktis ne siaip elastini dirza, bet su pastiprinimu nugarai, jie brangesni, bet jei kas skundziasi nugaros skausmais (o su dideliu pilvuku ir neturit problemu ju atsiranda) daug geriau
Papildyta:
QUOTE(Olson @ 2013 04 07, 14:07)
Sveikutes, kazi ar cia normalu beprotiski nugaros skausmai, nebegaliu jau kentet, diena dar normaliai, bet naktim tai kosmaras eit miegoti tai kancia man
, bandziau dirza uzsidet bet kazkaip jis spaudzia man gal per mazas nezinau 
As irgi vargstu su nugara, aciu D ne visos dienos ziaurios, bet vakare, o ypac jeigu ka aktyviau bunu per diena veikus, tai patyliu kaip smagu buna
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 04 07, 14:14)
Tai kad as praktiskai viska jau ir turiu pradedant vezimeliu baigiant visokiais nosyciu aspiratoriais
Tik dar liko kelios smulkmeneles, gultukas, keli rubeliai, vaistai ir viskas ko reikia man paciai i ligonine...man lengviausia buvo kai pasidariau normalu bet iki smulkmenu sarasa, pagal ji orientavausi ko reikia ir dabar matau ko dar neturiu, ko truksta. Tikrai siulau toki sarasiuka tureti, nes padeda racionaliai atsirinkti
Del pagalves, tai as net nezinau kokia manoji, pirkau parduotuveje, tikslaiu MB nupirko. Ir tikrai nemanau, kad ji labai jau kazkuom skiriasi nuo Zappy. Svarbiausia issirink uzpilda ir viskas
As vakar pagalvojau kaip greitai laikas eina, negaliu patiketi, kad jau visai greit ir as su savaja galesiu po lova ritinetis
vis dar sunku tuo patiketi...
Kas del dirzo pilvuliui, tai as siulau rinktis ne siaip elastini dirza, bet su pastiprinimu nugarai, jie brangesni, bet jei kas skundziasi nugaros skausmais (o su dideliu pilvuku ir neturit problemu ju atsiranda) daug geriau
Papildyta:
As irgi vargstu su nugara, aciu D ne visos dienos ziaurios, bet vakare, o ypac jeigu ka aktyviau bunu per diena veikus, tai patyliu kaip smagu buna
nors ant galvos gulek....o nebandei pagalves detis, man tai padeda. Kai labai skauda pasidedu mazas pagalveles prie pilvo is abieju sonu, man tada maziau skauda, bet siaip tokios patogios pozos ir as buna nerandu 
Papildyta:
bandziau pagalves deduosi siek tiek padeda, bet noretusi kad mazesnis tas skausmas butu
QUOTE(Olson @ 2013 04 07, 14:17)
bandziau pagalves deduosi siek tiek padeda, bet noretusi kad mazesnis tas skausmas butu 
Nu matai pas tave du mazuliai, tai logiska, kad pilvelis didelis ir apkrova nugarai didele. Kai vaikstai tikrai dekis dirza su atrama nugarai, man tada tikrai geriau buna, jie gal tokie labiau gremezdiski, bet uztat kur kas veiksmingesni
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 04 07, 13:14)
Tik dar liko kelios smulkmeneles, gultukas, keli rubeliai, vaistai ir viskas ko reikia man paciai i ligonine...man lengviausia buvo kai pasidariau normalu bet iki smulkmenu sarasa, pagal ji orientavausi ko reikia ir dabar matau ko dar neturiu, ko truksta. Tikrai siulau toki sarasiuka tureti, nes padeda racionaliai atsirinkti
Vilciuk, gal gali pasakyti, kokioj parduotuvej pirkai didziaja dali kraitelio?
Uzjauciu del nugaros skausmu
Papildyta:
QUOTE(Olson @ 2013 04 07, 13:17)
Olson, seniai matyta
QUOTE(cukryte28 @ 2013 04 07, 15:16)
*
Sarasiuka ir as pasidarius turiu su visom smulkmenom, jau nemazai ir pliusiuku sarase. Tik vat lovyte,ciuzinuka,patalyne, vonele noriu pirkti is parduotuves, kad galeciau pamatyt, paciupinet.
Planuoju vaziuot i Babilona Baby city. Girdejau, ten kokybe gera
Dar sako priesais turgu yra vaiku parduotuve, kazkin kaip ten...
**Uzjauciu del nugaros skausmu
Papildyta:
**Uzjauciu del nugaros skausmu
Papildyta:
* Is baby city as pirkau tik rubelius, bet ir tai tik maza dali, o dazniausiai is Lindex, mada vaikams, arba is interneto, nes daugiau pas mus niekur normaliu nera
** As visa gyvenima su nugara vargstu, tai buvau jau moraliskai pasiruosusi, jog bus dar blogiau
Olson, seniai matyta
[/quote]
as tik tyli skaitytoja
[quote=Beta1,2013 04 05, 08:16]
Jezau Late kaip baisu
O taip atsitiko, nes infekcija nebuvo laiku pastebeta, ar gydyta, bet nesekmingai.....?
Kaip mazule tavo ?
Brukstelk bent pora zodeliu, gi mum taip idomu
Tiesiog slapimo paselis ir viskas
Sveikutes
esu laimingiausia mama pasaulyje-visi zmones geri ir visas pasaulis nuostabus ir oras man nerealus ir sniegas gerai ir t.t mazute jau su manimi ir ketvirtadieni keliaujam namo
valgom ir is kruties ir is buteliuko ir svori auginimam,esam visiskai sveikos
O tada ,kai persileidau su pirmu,tai ta zaraza buvo visada,ir pastoviai ant antibu lasalines,po to urologas sako biski atsipuciam ir se ,kad nori per diena ivyko persileidimas
Terze liuks ,kad plauciukus susibrandinai
ir nepergyvenk tavo dvynukai anksciau subrende,nei vienas vakas,jei kas ir nutiktu ,tai jus dideli ir jokiu baimiu neturi buti 
Egk
As nesiojau kelnaites,man labai patiko,kai vaziuosi i Vilniu uzsuk juodas tau duosiu-praktiskai naujos
Jezau Late kaip baisu
Kaip mazule tavo ?
Tiesiog slapimo paselis ir viskas
Sveikutes
O tada ,kai persileidau su pirmu,tai ta zaraza buvo visada,ir pastoviai ant antibu lasalines,po to urologas sako biski atsipuciam ir se ,kad nori per diena ivyko persileidimas
Terze liuks ,kad plauciukus susibrandinai
Egk
As nesiojau kelnaites,man labai patiko,kai vaziuosi i Vilniu uzsuk juodas tau duosiu-praktiskai naujos