Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

sveikinimai ir sveikatytes terze jums wub.gif viskas bus gerai,uzaugsit dideli ir grazus,stiprekit:*
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 04 08, 21:40)
Mergaites,vakar gime mano mazuteliai vaikeliai. Viskas vyko greit ir netiketai..Pradejau kraujuot ir  teko staigiai operuoti.Siandien priespienuko gavo ir teko pamatyti savo dvi gyvenimo meiled.Abu pajungti su deguonies kaukemis.Viskas taip jautru ir skausminga. Isivaizdavau viska kitaip , bet yra kaip yra-dekoju Dievuliui,kad gyvi abu ir tikiu sustipresim,kitaip ir buti negali.

Sveikinu naująją mamytę 4u.gif
Dabar tik aukit ir stiprėkit 4u.gif

QUOTE(jolantulia @ 2013 04 08, 22:23)

O ka, klizmu dabar pries gimdyma nestato  blink.gif As net nezinojau...
O kiek dienu Lietuvoj po gimdymo leidzia paguleti, jeigu gimdymas buvo be komplikaciju?
Pas mus isleidzia jau ta pacia diena, lab retai iki ryto palaiko  unsure.gif

Jolantulia, varyk tu geriau pas mus gimdyt ax.gif

Prince, vilciukai, ačiū už sąrašiukus 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,vakar gime mano mazuteliai vaikeliai. Viskas vyko greit ir netiketai..Pradejau kraujuot ir  teko staigiai operuoti.Siandien priespienuko gavo ir teko pamatyti savo dvi gyvenimo meiled.Abu pajungti su deguonies kaukemis.Viskas taip jautru ir skausminga. Isivaizdavau viska kitaip , bet yra kaip yra-dekoju Dievuliui,kad gyvi abu ir tikiu sustipresim,kitaip ir buti negali.

Sveikinimai nuosirdziausi 4u.gif Taip graziai parasei- savo dvi gyvenimo meiles wub.gif Ir viskas bus gerai- sustipresit butinai drinks_cheers.gif
Atsakyti

sveikinimai!!! Stiprybes, sveikatos jums visiems 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,vakar gime mano mazuteliai vaikeliai.

thumbup.gif Kuo didziausi sveikinimai!!! Aukit, stiprekit ir daug sveikatytes! wub.gif wub.gif
Atsakyti

Net sirdis sudrebejo skaitant...tikiu, kad viska isivaizdavai visai ne taip, bet esme vis tiek viena ir tapati- tu jau mama dvieju islauktu ismyletu mazyliu wub.gif o su savo begaline meile, pieniuku ir visu pagalba tavo mazyliai stiebsis dienomis smile.gif Tu ir tavo poryte- esat tikri saunuoliai nueje toki ilga kelia ir pagaliau susitike wub.gif
Aukit, stiprekit ir greiciau skubekit namo 4u.gif
Atsakyti

sveikinu, ir man siurpuliukai prabego kai paskaiciau, na svarbiausia kad viskas butu gerai, o kitaip ir nebus, net negaliu isivaizduot kokie jie mazyciai wub.gif wub.gif sveikatytes mamytei, ir maziuliam greitai augti ir stipreti 4u.gif
Atsakyti
Terze, didžiausi sveikinimai !!!! wub.gif mamytei kantrybės, pienuko ir ramių naktelių mažučiukams, kurie net nespėsi pamatyt kaip užaugs wub.gif
Atsakyti
TERZE, saunuole mamyte, ilgai isnesiojai savo kleckiukus wub.gif Menesiukas ligonines aplinkoje, o po to jau ir namolio keliausit wub.gif SVEIKINIMAI jums kuo didziausi 4u.gif
Prasinesk, kai tik galesi, kaip jums sekasi smile.gif
Atsakyti
Mergaites,

didziausi sveikinimai ir daug sveiaktytes jums visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites labai uz sveikinimus ir palinkejimus.Kad viskas Dievuliui i ausi...Mazuciai kvepuoja su deguonies kaukem,valgo gliukoze ir kiek as priespienio sugebu nutraukt.Vakar nesiau tris kartus,siandien jau krutys melynos,sudetingai..maziau pritraukiau..Bet gal maziau nervuojuos,gal susitvarkysiu...vakar visa diena skendau asarose..pamatau tokius pypliukus atskirtus nuo manes su uzgriozdinta aparatura ir viskas..nevaldau asaru..Siandien bandau imtis i rankas,but stipri..aciu dar karteli visoms!!
Atsakyti
Terze, labai sujaudino tavo naujienos...Viskas bus gerai, saunuoliai jus visi wub.gif wub.gif
Atsakyti