Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

Dar is siu metu naujienu, labai skanus... ax.gif
Yves Saint Laurent - YOUNG SEXY LOVELY user posted image
user posted image Marc Jacobs - Blush

O Givenchy - AMARIGE MARIAGE sukurti grynai TAI dienai rolleyes.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 12 liepos 2007 - 04:37
QUOTE(Europiete @ 2007 07 12, 05:34)
Dar is siu metu naujienu, labai skanus...  ax.gif
Yves Saint Laurent - YOUNG SEXY LOVELY user posted image
user posted image Marc Jacobs - Blush

O Givenchy - AMARIGE MARIAGE sukurti grynai TAI dienai  rolleyes.gif

as tai tikejausi, kad kvepesiu Dolce gabana kvepalais, nes juos ir siaip kasdien naudoju, bet gyvenimo ironija buvo ta, kad teko skolintis is drauges kvepalus, nes savuosius pameciau per vestuves, bet po to radau ( po vestuviu) masinoj po sedyne iskrite buvo doh.gif taip kad net nezinau kokiais kvepalais kvepinausi ..... doh.gif
bet dolce gabana dabar man wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 12 liepos 2007 - 09:47
as naudosiu MB dovanotus CK Euphoria..o jei bus labai karsta diena , tada lengvesnius Kenzo L'eur Par Kenzo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Europiete @ 2007 07 12, 06:34)
O Givenchy - AMARIGE MARIAGE sukurti grynai TAI dienai  rolleyes.gif

Sitie tikrai labai tinkami Tai dienelei... drinks_cheers.gif
Atsakyti
as cia bisky ne i tema blush2.gif bet gal jus zinote ar cia patikima pirkti kvepalus g.gif
http://kvepalaipigiau.projektas.lt/
Atsakyti
QUOTE(carolle @ 2007 07 31, 21:33)
as cia bisky ne i tema blush2.gif bet gal jus zinote ar cia patikima pirkti kvepalus g.gif
http://kvepalaipigiau.projektas.lt/

tiu geriau pabandyk, paskelbt kokiu kvepalu ieskai SM skelbimu lentoj, tikrai manau, kad zymiai patikimiau, ir pigiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(piamia @ 2007 07 12, 13:27)
as naudosiu MB dovanotus CK Euphoria..o jei bus labai karsta diena , tada lengvesnius Kenzo L'eur Par Kenzo  biggrin.gif

būtent tuos KENZO ir aš naudosiu thumbup.gif mano megstamiausi ir MB dovanoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2007 08 02, 00:12)
būtent tuos KENZO ir aš naudosiu  thumbup.gif mano megstamiausi ir MB dovanoti  ax.gif

as jau 3cia 100ml buteliuka baigiu blush2.gif
patys paciausi man jie 4u.gif
Atsakyti
o as dar nesituokiu bet tikrai zinau kad kvepinsiusos GUCCI eau de parfum II

http://www.elitparfu.....rfum II_b.jpg ,

jau isbaigiau 3 bonkutes, man jie tokie svelnus prabangus vakariniai kvepalai bigsmile.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tasha @ 2007 06 19, 20:43)
As vis dar neapsisprendziu gal Chanel Allure, Carolina Herrera 212 ar Cacharel Amor Amor wub.gif jauciu nuspresiu vestuviu diena rolleyes.gif

chacarel amor amor turiu 2 bonkutes viena pati nusopirkau, irt po dienos draugas padovanojo smile.gif labai kvapas patinka, bet kazkaip man pakankamai jis greit issigaruoja, gal ritmai toj kristianoj padirbti biggrin.gif
Atsakyti
apskritai chacarel kvapai ilgai nesilaiko wink.gif

man "vestuviu kvapas" tui buti butinai lengvas bei neissaukiantis, kazkas is geliu kvapu, galetu buti lengvas roziu kvapas... o geriausia nenaudoti kvepalu ar tualet. vandens...pakaktu manau kvepiancio kuno losjono / serumo ir pan.
Atsakyti
Ralph Laurent GLAMOUROUS- mano vestuviu (ir ne tik) kvepalai biggrin.gif
Atsakyti
Mano kasdieniniai ir megiamiausi 212, o per vestuves 212 sexy bus ax.gif
Atsakyti