Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti,kai pati sau nebegali padėti...

QUOTE(nesekme @ 2013 03 18, 20:42)
Seip patarimus dalint lengva,bet va juos igyvendint....ir as ju esu gavus...vos tik pasakai,kad neimanoma...tuoj gauni atkirti,kad tau niekas netinka... lotuliukas.gif

Kas del patarimu, tai viska, ka patariu, esu igyvendinus pati. smile.gif Na, o tavo "neimanoma" net ir tavo nicke uzprogramuotas. Taigi, pyk nepyk, bet mastyma pirma reikia keist, o paskui ir visa kita pajudes. Beje, kitoms cia nei silta nei salta del tavo ar kurios kitos sekmiu ar nesekmiu, taigi, pykt del ko tuomet? Na, nebent del tusciai sugaisto laiko, nes visgi panasu, kad nelabai cia kam tu patarimu reikia. Tikslas gi, panasu, kad tik pasibedavot.

Atsakyti
QUOTE(pita @ 2013 03 18, 23:43)
Kas del patarimu, tai viska, ka patariu, esu igyvendinus pati. smile.gif Na, o tavo "neimanoma" net ir tavo nicke uzprogramuotas. Taigi, pyk nepyk, bet mastyma  pirma reikia keist, o paskui ir visa kita pajudes. Beje, kitoms cia nei silta nei salta del tavo ar kurios kitos sekmiu ar nesekmiu, taigi, pykt del ko tuomet? Na, nebent del tusciai sugaisto laiko, nes visgi panasu, kad nelabai cia kam tu patarimu reikia. Tikslas gi, panasu, kad tik pasibedavot.

Jei Onute sugebejo tapt balerina nereiskia,kad ir Birutei tas pats pavyks.. smile.gif Asmeniskai as bandziau keist..gyvenama vieta arciau darbo...nu ir ka neradau as to buto...man gal ji pasistatyt reikejo...likau kur gyvenau...pratempiau ziema....dabar rezgu kitus planus...nu nesigaus. tai nesigaus...,bet nevisi jusu patarimai yra pritaikomi kitiem asmenim...ir jus pacios del to pykstat,kad va pasiulem,o va jos nenori....
Atsakyti
sekant šią temą, kuo toliau, tuo neaiškiau, kam autorė ją išvis kūrė - į bet kokį patarimą atsako neigiamai.
Juk jei nieko pati nenori keisti, tai kam išvis rašyti? įspūdis, kad visus patariančius laikai tik durniais, nežinančiais situacijos?
taip sakant, jei pati tingi pakrutint sėdynę dėl savęs ir savo vaikų, negi manai, kad kažkas kitas stengsis dėl tavęs smile.gif ir kad kažkam būsi tu įdomi, kai esi visa persisunkusi pykčio aplinkiniams, niurzganti, bambanti ir amžinai viskuo nepatenkinta?
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 03 19, 12:12)
sekant šią temą, kuo toliau, tuo neaiškiau, kam autorė ją išvis kūrė - į bet kokį patarimą atsako neigiamai.
Juk jei nieko pati nenori keisti, tai kam išvis rašyti? įspūdis, kad visus patariančius laikai tik durniais, nežinančiais situacijos?
taip sakant, jei pati tingi pakrutint sėdynę dėl savęs ir savo vaikų, negi manai, kad kažkas kitas stengsis dėl tavęs  smile.gif ir kad kažkam būsi tu įdomi, kai esi visa persisunkusi pykčio aplinkiniams, niurzganti, bambanti ir amžinai viskuo nepatenkinta?

Na is veinos puses ja galima suprast...jei gyvene sumauta gyvenima...ka bedarytu(jei dare) niekas nesigauna..naturalu,kad pasidarai viskuo nepatenkinta...tiesiog as ja suprantu...nes kai planai griuna...nauju imtis nera taip lengva
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 03 19, 11:12)
taip sakant, jei pati tingi pakrutint sėdynę dėl savęs ir savo vaikų, negi manai, kad kažkas kitas stengsis dėl tavęs  smile.gif ir kad kažkam būsi tu įdomi, kai esi visa persisunkusi pykčio aplinkiniams, niurzganti, bambanti ir amžinai viskuo nepatenkinta?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 19, 19:06)
Na is veinos puses ja galima suprast...jei gyvene sumauta gyvenima...ka bedarytu(jei dare) niekas nesigauna..naturalu,kad pasidarai viskuo nepatenkinta...tiesiog as ja suprantu...nes kai planai griuna...nauju imtis nera taip lengva

Niekas ir nesako, kad turi būti lengva. Žinoma, kad sunku.
Bet negi tai priežastis nedaryti nieko, tik bumbėti, kokia aplinka baisi, kokie visi žmonės, supantys ją, visas miestelis ir visas pasaulis pikti ir t.t., ir taip toliau.
Aplinkiniai visada bus tokie, kokia būsi pati. g.gif
Atsakyti
Mergaitės temos autorė užvedė temą, kad sulauktų taip trokštamo dėmesio , paguodos, kad išsibambėtų. Nors tema prasideda "ką daryti?" , bet iš esmės tai jei ne patarimų reikia, o dėmesio. Nesmerkiu jos už tai, bet yra begalė temų, kur gali išreikšti savo mintis, bet ji panorėjo asmeninio dėmesio ir gavo, tik matyt ne tokio kokio tikėjosi.
Atsakyti
QUOTE(Vilokee @ 2013 03 20, 14:58)
Mergaitės temos autorė užvedė temą, kad sulauktų taip trokštamo dėmesio , paguodos, kad išsibambėtų. Nors tema prasideda "ką daryti?" , bet iš esmės tai jei ne patarimų reikia, o dėmesio. Nesmerkiu jos už tai, bet yra begalė temų, kur gali išreikšti savo mintis, bet ji panorėjo asmeninio dėmesio ir gavo, tik matyt ne tokio kokio tikėjosi.

cia tamsa is ko nusprendet kad man reikalingas demesys? biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(sleeta @ 2013 03 18, 20:48)
va butent,labai noretusi daug daugiau parasyt bet tada gal aplamai su zemem sumaisytu tikriausiai unsure.gif

o koks jums skirtumas, jus gi suaugus, ne gi taip svarbu ka cia kas mano, atmeskit kas nepatinka, bet apmastykit, gal tikrai koks patarimas vertingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justejan: 20 kovo 2013 - 14:48
QUOTE(justejan @ 2013 03 20, 15:47)
o koks jums skirtumas, jus gi suaugus, ne gi taip svarbu ka cia kas mano, atmeskit kas nepatinka, bet apmastykit, gal tikrai koks patarimas vertingas.

zinau,ir daug i tai demesio kreipiu ir viska pergalvoju,tad nesakykit kad tusciai laika gaistat nes i kiekviena patarima as atkreipiu demesi ir ji apsvarstau,nors ir ne garsiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2013 03 20, 19:18)
zinau,ir daug i tai demesio kreipiu ir viska pergalvoju,tad nesakykit kad tusciai laika gaistat nes i kiekviena patarima as atkreipiu demesi ir ji apsvarstau,nors ir ne garsiai ax.gif

tai ir svarbiausia, atkreipiat, pamastot, kas nepatinka atmetat. O siaip gyvenime viskas baigiasi, blogi dalykai taip pat, to ir linkiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2013 03 20, 15:02)
cia tamsa is  ko nusprendet kad man reikalingas demesys? biggrin.gif

iš gramatikos tamsta biggrin.gif
Atsakyti