turiu viena problema ir noriu su jumis pasitarti.Pas mane namas medinis , is Norvegisku dailynenciu.Pries pora metu nudazeme su Sadolinu, nu siemet namas atrodo baisiai, mediena be spalvos , tai va norime dazyti is naujo, tai gal kas patars su kokiais dazais geriau dazyti ir koki deti inpregnanta Aciu

sveiki iškom namo išores tinuotoju , galite rekomenduoti, Kaune
10Lt.armavimo darbai, įeina ir langų angokraščiai, deformaciniai kamukai aplink langusm nulašėjimo ties cokoliu, kampai ant kampų. angas virš 3m2 dalina pusiau. tiesa apšiltinus angos gavosi mažesnės nei 3m2, bet vis tiek dalinom pusiau.
LABA DIENA,
ar galima dėti tinką jei namas pastatytas iš 20 cm fibo blokelių, ar ne per siauri jie, ar tokiems tinka jau tik apmūrijimas? Na klausiu dėl to, kad sako, jog toks namas neapmūrintas, o aptinkuotas bus netvirtas? Ar tiesa? Kokio storio jūsų namų blokeliai?
ar galima dėti tinką jei namas pastatytas iš 20 cm fibo blokelių, ar ne per siauri jie, ar tokiems tinka jau tik apmūrijimas? Na klausiu dėl to, kad sako, jog toks namas neapmūrintas, o aptinkuotas bus netvirtas? Ar tiesa? Kokio storio jūsų namų blokeliai?
gal kas turite atsiliepimu apie Greinplast akrilini tinka?

QUOTE(paryziete @ 2011 08 08, 15:04)
Gal kas galėtų atsiųsti arba nurodytų kur rasti programėlę kur įkeli realią namo foto ir ten spalvas galima paderinti?
ir man labai aktualu
buciau dekinga
QUOTE(mamuke68 @ 2011 08 08, 19:54)
...mes išsirinkom namo oranžinę spalvą...Kaip atrodys - nežinau...
mums buvo architektas vizualizacija su sviesiai orandzine padares, tai man kazkaip neprilipo

tada sumastem ir pasidarem stai tokia spalva