Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas suteršė namus. Nuteisti ar atleisti?

QUOTE(Terezza @ 2013 03 11, 09:57)
O kas čia aiškaus? Jie kaip tik tokiai moteriai turėtų rankas bučiuot, kad cackinasi su jų prasigėrusiu dunduku.

Nu jeigu tevai mato kad sunus susimyzes pijokas, tai turetu kilt klausimas -- ko tai bobai IS TIKRUJU reikia? g.gif arba kad jinai visai kuku doh.gif
Atsakyti
Baikit, jus mergos, cia parintis smile.gif Tema nesveika ir netikra. biggrin.gif biggrin.gif
Subjektyvi, ne tavo darbas kartais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 03 11, 11:25)
Baikit, jus  mergos, cia parintis smile.gif Tema nesveika ir netikra. biggrin.gif  biggrin.gif

Atidarydama šią temą tikėjausi būti išvadinta mazgote ir visokia kitokia. Žinoma, tikėjausi ir supratimo, antraip ko čia iš viso. Bet kad tektų įrodinėti, kad aš esu aš, nenumačiau. O ir kodėl turėčiau...
Atsakyti
Ar jūs bent suprantat, kad rašot tokius briedus, kokiu net nebuna ant sito svieto? Kad tokia vat visokia faina moteris, kaip, kad save aprašėt, su degradu terliotųsi?
megalol.gif
Papildyta:
Šita tema- grynas antonimas visom temoms, koks superduper turi buti vyras,,,perdaug jau tokių temų prisikaupė, tai kažkas atvirkštinę sukūrė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 03 11, 11:43)
Ar jūs bent suprantat, kad rašot tokius briedus, kokiu net nebuna ant sito svieto? Kad tokia vat visokia faina moteris, kaip, kad save aprašėt, su degradu terliotųsi?
megalol.gif

thumbup.gif "briedus"- mano žodis mirksiukas.gif
Kodėl turėčiau įrodinėt, kad tą balutę visgi šluosčiau. g.gif
Kartais pagalvoju, kad, jei jis pamatytų kokia aš žila, pabėgtų lyg nuo maro. bigsmile.gif Plaukų dažymas, tam tikras melas. Smilkiniai visai baltučiai. Galvoju, iš kokios sumos sutikčiau susiderėti, kad pora metų jų nedažyčiau. Tokia žilutėlė tikrai prarasčiau visus įmanomus gerbėjus ir nė vienam nebešautų į galvą praeinant pliaukštelt per užpakaliuką schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 03 11, 12:09)
Mes dirbam kartu, ir taip pažįstami, kaimynai.

Iki kaimynų Jūs 7 km važiuojat? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 03 11, 11:47)
Šita tema- grynas antonimas visom temoms, koks superduper turi buti vyras,,,perdaug jau tokių temų prisikaupė, tai kažkas  atvirkštinę sukūrė rolleyes.gif

Priimsiu, kaip komplimentą, kad esu raštinga. Deja, super fantazija negaliu pasigirti, tik moku apsakyti tai, kas mano viduje, analizuoju savo situaciją, jauseną. O čia yra koks darbas užvesti naujas intriguojančias temas, ar tiesiog būna, kad linksminasi išgalvotom istorijom, kad jūsų tokie keisti spėjimai mano atžvilgiu?
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2013 03 11, 12:06)
Iki kaimynų Jūs 7 km važiuojat? mastau.gif

thumbup.gif Žinojau, kad kils klaustukas. Ne sostinėj gyvenu, kur natūralu nepažinti savo laiptinės kaimynų. Mes kaimiečiai. Ir kaimynais vadinu visus, kurie gyvena 15 km. spinduliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 03 11, 11:25)
Baikit, jus  mergos, cia parintis smile.gif Tema nesveika ir netikra. biggrin.gif  biggrin.gif

Oi, ir svetimose temose manęs nepamiršta user posted image wub.gif wub.gif
Tik deja neturiu laiko nei noro tokiems projektams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 11 kovo 2013 - 12:29
QUOTE(gmo @ 2013 03 11, 11:57)
. Tokia žilutėlė tikrai prarasčiau visus įmanomus gerbėjus ir nė vienam nebešautų į galvą praeinant pliaukštelt per užpakaliuką schmoll.gif

O tai jus dar ir leidziates, kad jum vyrai per uzpakali praeidami dauzytu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 03 11, 12:26)
Oi, ir svetimose temose manęs nepamiršta user posted image  wub.gif  wub.gif
Tik deja neturiu laiko nei noro tokiems projektams.

Aplankysiu ir jus visas jūsų pokalbiuose, smalsu, kuo gyvenat, kuo kvėpuojat.
Tema išsisėmė, o aš dar logotipo nepasirinkau. Gal kas įmeskit kokią nuorodą į až, kaip turi subtiliai simboliškai atrodyti genetiškai modifikuotas organizmas mirksiukas.gif
Beje, po ta pačia vėliava kviečiu ir kitas paatvirauti, išsakyti savo problemas, pamąstymus ir abejones. Kartais tiesiog išsikalbi ir palengvėja. Nebūkit slapukės 4u.gif
Atsakyti
Vienas gražesnių, su labai aiškiai išreikšta potekste, žinoma, tas grožis labai subjektyvus, bet man patiko idėja:

user posted image
Atsakyti
Perskaičiau visą temą - kilo vienintelis klausimas autorei, atsakykite man ir sau: o Jus pati save gerbiate? unsure.gif Nevykęs vyriškas apkabinimas, pradvokęs peregaru ir bala virtuvėje išties taip svarbu?
Atsakyti