QUOTE(Leticija @ 2013 03 11, 15:58)
As SM esu jau labai seniai. Pamenu viena tokia istorija skyrelyje Kertele sielai, kai viena nare buvo sukuri kazkokia nesamonga savo gyvenimo istorija. Paskui prisijunge kitu vardu ir paskelbe, neva ana nare uzsieny patyre avarija ir zuvo. Visos labai gedejo, pilna tema uzuojautos zodziu. Galiausiai atejo moderatoriai ir padare "rasborkes", uzblokavo nares IP.
Sios istorijos pradzioje buvau rimtai isijautusi i moters dalia, bet kuo toliau, tuo labiau man rodos, kad istorija isgalvota, kuo toliau, tuo daugiau pateikiama nauju faktu, kurie nesutampa/kertasi su jau issakytais dalykais. O kai kas nors pasidomi kaip cia taip, tuoj pat papasakojama nauja istorija

Ar nebus cia ta pati nare atgimusi
As SM irgi esu labai senai,tai puikiai zinau,kiek cia gali buti isgalvotu istoriju ir kiek ju buvo

.Tai kazkaip naiviai ir netikiu viskuo,nors,tikiu,kad tokiu moteru,kaip gmo tikrai yra ir net ne viena.Dauguma moteru leidziasi buti nevertinamos,leidziasi,kad su jomis nesiskaitytu vyrai.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2013 03 11, 16:06)
Nu jau, tada tai būtų darbas. O tai jau būtų blogai, nes neliktų tos kankinės, paaukojančios visa save dėl kito gerovės aureolės

Nebeliktų to prasmingumo ir dvasingumo, katras dabar spinduliuoja
Nors temos autorei siūlyčiau prigesinti vaizduotę ties tais senukais su vienu plaučiu, bo rizikuojat perspausti
Juk gali vykti ir i Afrika,buti savanore

.