Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas suteršė namus. Nuteisti ar atleisti?

QUOTE(gmo @ 2013 03 11, 20:26)
Priimu kunigą kalėdojant ir atvedu jį prie mirštančio.

Vėl į temą;
Žydelis teigia, kad nėra dievo.
Tai parodyk špygą į dangų.
O kam rodyt, jei ten nieko nėra. bigsmile.gif

Niekada neragavau nei sidro, nei šampano, ar alaus.

Kiek kartų kunigą teko vesti? Klausiu, nes įdomu, kiek žmogelių prie autorės anapilin nupėdino....

O antras punktas.... Čia realu kaži? unsure.gif
Atsakyti
Neragavus nei alaus, nei sidro, nei sampano? Is kur tuomet zinot kad neskanu?
Atsakyti
QUOTE(Roadkill @ 2013 03 11, 20:59)
Neragavus nei alaus, nei sidro, nei sampano? Is kur tuomet zinot kad neskanu?

Ar būtina kišk nagus į ugnį, kad sužinotum, ar degina?
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2013 03 11, 19:56)
gmo> o sakykite, kodėl būnate su juo jeigu jo nemylite? Jei bent jau šilumos reikia, tai tegul būna koks protingas vyras, svarbu, kad bus prie ko prisiglausti, pasikalbėti.

Sakė, kad myli.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 03 11, 16:58)
As SM esu jau labai seniai. Pamenu viena tokia istorija skyrelyje Kertele sielai, kai viena nare buvo sukuri kazkokia nesamonga savo gyvenimo istorija. Paskui prisijunge kitu vardu ir paskelbe, neva ana nare uzsieny patyre avarija ir zuvo. Visos labai gedejo, pilna tema uzuojautos zodziu. Galiausiai atejo moderatoriai ir padare "rasborkes", uzblokavo nares IP.

Sios istorijos pradzioje buvau rimtai isijautusi i moters dalia, bet kuo toliau, tuo labiau man rodos, kad istorija isgalvota, kuo toliau, tuo daugiau pateikiama nauju faktu, kurie nesutampa/kertasi su jau issakytais dalykais. O kai kas nors pasidomi kaip cia taip, tuoj pat papasakojama nauja istorija  biggrin.gif  Ar nebus cia ta pati nare atgimusi  biggrin.gif

lyg tai Vaistininke buvo doh.gif Atsimenu, moterys verkė blink.gif

Ši tema man kažkodėl irgi atrodo netikra g.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 03 11, 20:55)
Kiek kartų kunigą teko vesti? Klausiu, nes įdomu, kiek žmogelių prie autorės anapilin nupėdino....

Kaip miela, kad nuspalvinai.
Priminsiu, kad dirbu slauge, tai reiškia ne vaikų darželyge, o su galudieniais senukais. Taigi teko, ne kartą teko.
Ir savo vyrui parvedžiau.
Tiesa, yra keistas penkių minučių dėsnis. Kaip tik praėjusį savaitgalį organizavau vienos senutės laidotuves. Kai ji jautėsi prastai, likdavau nakvoti, nes buvo tik jos sesuo. Paskutinę naktį taip pat nakvojau ten. Agonija truko kelias valandas. Tik išėjau trumpam, ji užgeso. Taip buvo ir su mano vyru. Tai vos ne juokas paėmė, kad toks dėsnis susidarė, man esant niekas neišeina, prisibijo manęs bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(HappyAngel @ 2013 03 11, 21:05)
Sakė, kad myli.

Ačiū, HappyAngel, aš tokia užimta, kad nedėmesingiems skaitytojams nerandu laiko kartoti tai, ką jau sakiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 03 11, 21:03)
Ar būtina kišk nagus į ugnį, kad sužinotum, ar degina?

O kaip kitaip suzinosi ,koks jausmas,kai ugnis degina oda?Niekaip.Tas pats ir su sampanu,ar jo neparagvus,suzinosi,koks jo skonis?Tai neimanoma.
Atsakyti
Na, tema tikrai issiseme, nebera ka daugiau ir pridurti. Lauksime rytoj naujos istorijos apie Saunuoli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 03 11, 21:22)
Na, tema tikrai issiseme, nebera ka daugiau ir pridurti. Lauksime rytoj naujos istorijos apie Saunuoli  bigsmile.gif

Tikiuosi turėsiu ką papasakot, šiaip jis bailiukas ir visko gali būti, kad pokalbio vengs.
Bet aš pasitengsiu ax.gif dėl jūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 03 11, 21:26)
Bet aš pasitengsiu ax.gif dėl jūsų 4u.gif

Dėl mūsų tai tikrai mažiausiai stengtis reikia smile.gif
Atsakyti
Nu, jo , skaiciau skaiciau, kaip cia kas ir kaip. Net neitiketina, kad tema vystosi tokiu greiciu. Pradzioje lyg apie beverti drauga buvo, paskui apie puikia, supratinga, jautria, atsidavusia moteri, motina, drauge, jos isgyvenimus ir patyrimus g.gif Labai jau cia daug visko ir apie viska.
Idomu net pasidare, kas toliau bus blink.gif Parasykit, autore, ka nusprendet ir kaip viskas vyko, fantazijose ar realybeje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luzere: 11 kovo 2013 - 21:58
QUOTE(HappyAngel @ 2013 03 11, 21:55)
Dėl mūsų tai tikrai mažiausiai stengtis reikia smile.gif

Bandau būti draugiška ir truputį juokauju mirksiukas.gif
Aš visada sesei sakau: nugyvenk dieną taip, kad turėtum man ką papasakoti 4u.gif
Atsakyti