Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas suteršė namus. Nuteisti ar atleisti?

QUOTE(given444 @ 2013 03 13, 16:06)
man irgi daug ko gaila siam forume...ir senmerges, ir ilgaplaukes, ir subjektyvios ir daugko. ir taves pacios.
teisingai pasakyta - kiekvienas turime gaileti tik saves,  kokia prasme nurodymo moteriai, ka ji turi myleti - koks zmogus is tiesu yra "padoresnis".? as tokiu egzemplioriu per gyvenima uzmaciau - ir niekad nemyzanciu ir padoriu ir kostiumuotu - vienas ju tame tarpe sadistas/museika. kitas labai isvaizdus, mano name gyvenantis pastoviai staugia ant zmonos, per visus aukstus skamba, svarus, niekad neapsimys ne vietoj.
parodykit man tobula.
parodykit man 7in1.

Va manes tikrai gaileti nereikia. mirksiukas.gif Gal verciau save pagailekite ir susitvarkykite pati savo gyvenima,apart gmo advokataudama. ax.gif

Jei sukure tema,tai nereiskia,kad visos turi cia seiliotis. Tegul myli,kas man,bet nekuria temu ir neklausia "nuteisti ar atleisti" ,nes kvailokai atrodo,kai skaitai pirmus postus,aprasytas neigiamas zmogelis,zodziu girtuoklelis, o toliau,vis tobuleja,tampa abstinentu ir labaiii jau mylintis. Paradoksas wink.gif biggrin.gif

Matyt jums tikrai nepasiseke,kaip ir gmo,na nelemta sutikti padoriu zmoniu ir ka. Matyt traukiate tik "egzempliorius",tai irgi daug ka pasako apie jus. Ir bukite rami,tobulu nera,bet padoriu,nemazai,bet...deja ne jums. mirksiukas.gif biggrin.gif

Man tos gmo "draugeles" keistos..staiga atsirado( 666 ir balansuojanti) ir pazere kokia ji super-duper,o jus cia visos ...va cia gali buti 3in1. Ko nepasikalbeti su geru zmoguciu(su savimi mirksiukas.gif ) ir dar uzstoti wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
o as tokiu atveju nesuprantu,o suprantu daug ka,kad ir tai,kad moterys neisiskiria su vyru,kuris yra museika,alkoholiku dar ten kokiu blogieciu,nes turi bendru vaiku,paskolu,turto,gal moteris neturi tinkamo darbo,kad issilaikytu,gal tas anas,sunku pasiryzti( ir kartais nervina tokie patarimai-negerbi saves,*** ble ***,lengva pasneketi),bet va toks atvejis man visiskai nesuprantamas-kokia nesamone,moteris dar jauna,dirbanti,inteligentiska,ir dar sakosi grazi,tai nee,jai kazkokio girto myzniaus reikia,su kitais mat jai nejauku bigsmile.gif ,tai paieskokit gal labiau,jau tikrai atsirastu padoresnis su kuriuo jauku butu,bet gal ji priklausoma nuo tokiu emociskai ar kaip,nes ir pirmi du jos tokie, problemu su alkoholiu turejo.net jei jis ja vestu,tai vis tiek sudas( atsiprasau uz issireiskima),o ne gyvenimas ten butu ir pacia uzknistu anksciau ar veliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunkieme: 14 kovo 2013 - 06:35
Labas rytas 4u.gif
Laimė pagal gmo

Vakar, kai grįžau po viso darbų ir reikalų maratono, kurį vainikavo vietinės reikšmės romansų vakaras, visą dieną sukdama iš-į, pamiršusi pavalgyti, grįžus radau namie šaunuolį, su jau pakurtu židiniu ir baigiama ruošt vakariene. Ant stalo, šalia nušauto mamuto (pirkinių-produktų vakarienei ),gulėjo šokoladas, skirtas man, stovėjo pora skardinių skanėstų katinui ir skardinė alaus, kurį jis siurbčiojo ruošdamas vakarienę. Apie šaunuolio kojas šmirinėjo patenkintas katinas.

Balutė? Kokia? Nepamenu...

Pusiau anekdotas. Pamiršau papasakoti. Tada, kai vyko didysis pokalbis darbe, kuriam aš visą savaitgalį ruošiausi, ir kai aš nutilau laukdama atsakymo, jis patylėjo, paėmė markerį ir ant metalo kostrukcijos užrašė: blogoji pusė. Aš, kaip moteris, būdama subtili, tai priėmiau kaip nenorą tai pasakyti balsu ir išplėstom veršiuko akim laukiau, kada jis išvardys mano blogąsias puses. Užrašui baigus džiūti ir jam neištarus nė žodžio, supratau, kad tai "mažojo eifelio bokšto" konstrukcijos detalės blogoji pusė bigsmile.gif
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Tai va, tie maži-dideli dalykai ir sudaro laimę smile.gif Kiekvieno kitokią, kitaip suprantamą. Bet visiems reikalingą.
Jei radote savąją (ir nesvarbu, kiek ji tęsis) - sveikinu 4u.gif Gražios ir Jums dienos smile.gif
Atsakyti
Gera istorija... Tik ne visos, matyt ja suprato... Tikra ar netikra bebutu...
Atsakyti
Aciu,as gal apseisiu ir be tokio supratimo cool.gif
Atsakyti
Gerai, kad kažkas advokatauja, kažkas prokurorauja. O autorė - pati sau teisėja. 4u.gif

Autorės vietoje aš vis gi bandyčiau kažką pakeisti savyje. Ne iš esmės pasikeisti, o, tarkim, pasidaryti mažą malonumą tik SAU: šiandien/nuo šiandien aš perskaitysiu mėgiamo poeto eilėraštį, pasiklausysiu mėgiamos grupės dainos, po darbo pusvalandį pasivaikščiosiu parke ir t.t. Ir būsiu SAVIMI PATENKINTA! Tokie mažmožiai palaipsniui tampa maloniais įpročiais, kurie nepastebimai užgožia nuoskaudas, graužatį, nemalonias emocijas. Pasikeičia net požiūris į įvairius dalykus. mirksiukas.gif
Blogiausia - nieko nedaryti ir laukti pagalbos iš šalies. Niekas nepadarys žmogaus laimingu, tik jis pats.

Autorė lyg rašė, kad prisiskaitė visokios literatūros. Bet ką ji padarė, kad jausmai pasikeistų? Laikėsi už šiaudo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 03 13, 20:39)
1. kvailokai atrodo,kai skaitai pirmus postus,aprasytas neigiamas zmogelis,zodziu girtuoklelis, o toliau,vis tobuleja,tampa abstinentu ir labaiii jau mylintis. Paradoksas wink.gif  biggrin.gif

Matyt jums tikrai nepasiseke,kaip ir gmo,na nelemta sutikti padoriu zmoniu ir ka.

Man tos gmo "draugeles" keistos.

1. doh.gif jus tokia sauni, puiki, bet taip ir neperskaitote. abstinentas buvo jos natrasis vyras. apie dabartini drauga - kad jis negeria - ji NERASE NIEKUR. jums zodziai plakasi i viena, ar ne? smile.gif

2.man pasiseke., esu daug padoriu sutikus. ir ka smile.gif

3.o kodel keistos? cia SM forume, visos iki VIENOS, pagal jus, turi pulti ant gmo ir varyt ja pas psichiatra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 03 14, 08:10)

Balutė? Kokia? Nepamenu...

Tai kam reikejo kurt tema ir visa savaitgali dusaut BUTI ar NEBUTI, jeigu zinojot, kad po keliu dienu viska pamirsit ir gyvensit kaip nieko nebuve?
Atsakyti
Manau, kad padėtume apsispręsti. 4u.gif

Jausmai - ne telefono kortelė, noriu įjungiu vieną, noriu - kitą... Jie turi subręsti arba išblėsti. Tam kartais prireikia ne vienerių metų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 03 14, 16:18)
1.  doh.gif jus tokia sauni, puiki, bet taip ir neperskaitote. abstinentas buvo jos natrasis vyras. apie dabartini drauga - kad jis negeria - ji NERASE NIEKUR. jums zodziai plakasi i viena, ar ne?  smile.gif

2.man pasiseke., esu daug padoriu sutikus. ir ka  smile.gif

3.o kodel keistos? cia SM forume, visos iki VIENOS, pagal jus, turi pulti ant gmo ir varyt ja pas psichiatra?  g.gif

1.Tuo net neabejokite,nes per zemas lygis man butu dusinti save del kazkokio paslemeko. Bet,kaip sakoma,kiekviena moteris salia saves turi vyra,kurio pati nusipelne. mirksiukas.gif
Abstinentu patapo tik kai jau visas kepenis, matyt buvo prapyles(vienerius metus nebegere,pries ata...ir manote,kad tai ne ligonis g.gif wink.gif Visi josios "ale draugeliai" su alkoholiu draugauja(draugavo). Taip,kad gal jums paciai plakasi ir nesiorentuojate ,nes dabartinis "ale draugas-saunuolis" gere,o dabar jau ir kaip sakoma "geles i namus,su mineraliniu " biggrin.gif
2.Ane...is jusu postu ir sukurtu temu,nepasakyciau ,kad daug ju sutikote smile.gif
3. Na ir naivumas jusu. Butent,kai pradejo "ale pulti",nors to nepasakyciau puolimu,nes ignoravimas i tam tikrus klausimus,pasako daugiau,nei jus suvokiate,tai is karto atsirado "padruskes" wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 14 kovo 2013 - 17:15
QUOTE(klopedija @ 2013 03 14, 16:48)
Manau, kad padėtume apsispręsti.  4u.gif

As irgi taip maniau is pradziu, perskaicius pirmasias gmo zinutes. Bet po to, kai per pora dienu nevykes girtuoklis, kuris darbe nekreipia nei maziausio demesio, pavirsta i vyra, kuris gamina valgyti ir prisipazysta meileje, taip nebegalvoju biggrin.gif
Atsakyti