Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 252

Noriu situ Jbrandu, kaip pakeisti, kad $ rodytu? g.gif
http://www.intermixo...;CurrentCat=448 - 47
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2013 03 15, 15:18)
aciu mergaites uz siuntuka wub.gif
ir del vienu dzinsiuku parasiau mergaitems, vietoj labai lauktu leopardiniu dzinsiuku,atsiunte sortus doh.gif  verysad.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif susirasysim del tu sortuku 4u.gif
QUOTE(limete @ 2013 03 15, 16:22)
dabar prisiminiau, kaip kolege pasokojo, kad gyvendama USA uzsisake VS maudymke. Gavo dvejas apacias  lotuliukas.gif  vienos normaliai - ant etiketes raso kelnaites. o ant kitu - liemenele  lotuliukas.gif

oi cia gan daznai pasitaikantis atvejis biggrin.gif , ir apskritai, labai daznai parduotuves primaiso prekiu doh.gif

QUOTE(solma @ 2013 03 15, 17:31)
Ačiū mergaites už siuntinuka  4u.gif visa kalną rubu parsinesiau, Ingridai už dalybas 4u.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o man taip liudna, sia savaite nieko negavau verysad.gif
Atsakyti
Mergiukai, junkites prie www.polo.com - 10 % nuolaidele drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 03 15, 18:42)
vietoj dzinsiniu UGG cia visokiu nesamoniu nekisk  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
MERGAITES DALINAMES 03.08 DIENOS DEZUTES, EMEILAI SURASYTI. 4u.gif

TIK IS LOVOS ISLINDAU, LABAI PRASTAI JAUCIUOSI GULIU SU TEMPERATURA doh.gif
Atsakyti
Mergiukai , bandom pirkti
www.intermixonline.com
prisijunkit, kas jau ka nusiziurejot drinks_cheers.gif

Ir taip pat laukiu
www.yoox.com
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2013 03 15, 19:02)
Noriu situ Jbrandu, kaip pakeisti, kad $ rodytu? g.gif
http://www.intermixo...;CurrentCat=448 - 47

dešinėje pusėje ,paspausti kur yra ženklas INTERNATIONAL ir tada išmes lentelę - OR Proceed as a U.S. Shopper smile.gif
Atsakyti
tai ryt ekspermentuosim su baklazanu smile.gif siandien tiek visokiu nesamoniu prisipirkau... to Rimiaus pakeliui is MM galetu ir nebuti - daugiau pinigu pirkiniams liktu lotuliukas.gif

Siandien teko garbe susipazinti su MM katinu - neispasakyto grazumo. wub.gif Akyse man dabar stovi wub.gif

Ir, zinoma, dideliausias aciu uz siuntinuka 4u.gif kai nedaug - tai viskas labai tiko ir patiko thumbup.gif
o jau BCBGMAXAZRIA svarkelio fainumas thumbup.gif dar karta dekui, kad pagavot! uz toookia kaina thumbup.gif
ir noreciau pagiriamaji zodi Bloch balerinkoms pasakyti - ziauraus patogumo, tokios minkstutes ir visos visos odinukes, o dar i koki krepsiuka ipakuotos wub.gif
Chanelio lakas bus bandomas rytoj. bet su juo tai viskas aisku, o spalva superine thumbup.gif

aciu mergaites greituoles, darbstuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2013 03 15, 20:02)
Siandien teko garbe susipazinti su MM katinu - neispasakyto grazumo.  wub.gif  Akyse man dabar stovi  wub.gif 

aciu mergaites greituoles, darbstuoles  4u.gif

Katina pasigavau ,kniauke issigandes-tiek ten to grozio buvo biggrin.gif

Aciu Jums uz pirkinukus wub.gif ir uz visokius skanumynus wub.gif nelepinkit musu taip ax.gif
Atsakyti
ir as ateinu padekoti MM, Daliux ir Nete 4u.gif
gavau Jessica Simson suknele , dydis idealus ir siaip modeliukas nuostabus , pati nesitikejau tokio grozio ir kokybes thumbup.gif wub.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 03 15, 21:07)
Katina pasigavau ,kniauke issigandes-tiek ten to grozio buvo biggrin.gif

Aciu Jums uz pirkinukus wub.gif ir uz visokius skanumynus wub.gif  nelepinkit musu taip ax.gif

man tokia katinu spalva labai patinka ax.gif
jus man ji kada prie pirkiniu pridekit kokiai savaitei lotuliukas.gif
Atsakyti