Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 252

MM, pagriebkit Yoox PLEASE ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Parduodu per mergaites pirktus dzinsiukus.Labai fainuciai,bet man didoki verysad.gif 26 dydis,bet didinti.
http://www.saksfifth...845524446525788
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 03 11, 12:42)
jau tuo net neabejok  wub.gif
Papildyta:
p.s. mane tai vyras kasmet per vestuviu metines pernesa per ta pati tilta kaip per vestuves  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip faina biggrin.gif

QUOTE(lauryna @ 2013 03 11, 12:45)
Visur yra slapta konkurencija ir pavydas, kirpejos peikia kitu kirpeju darba, manikiurinkes apkalba kitu kolegiu kvalifikacija.Taip ir su vestuviu sukneliu salonais, konsultante nepatenkinta , kad nesinuomavai pas juos , o tik atnesiai pataisyti.  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
MM, aciu uz batukus thumbup.gif assa.gif

user posted image

Daugiau nieko nebenoriu, ypac batu karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 03 11, 12:06)
MM, pagriebkit Yoox PLEASE  ax.gif  biggrin.gif

pagribiau smile.gif

Mergaites ,
labai nedaug truksta shipukui . nuolaida 60% greit baigsis unsure.gif
www.anntaylor.com

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandriux @ 2013 03 11, 12:35)
Zudikai tie bateliai  biggrin.gif  Vyras kai pamate, sako kas gali ant tokiu pastoveti ne tik paeiti  lotuliukas.gif

Paeiti be problemu eina ir pastovėti biggrin.gif Tik va čia labiau mažaūgėms, kurios nori būti aukštos, o man jau ūgio ir taip pakanka, nu bet rizikavau, nes labai patiko doh.gif Gal kas užmatėt kažką panašaus tik žemesnius rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalma: 11 kovo 2013 - 12:46
Laukiu ir

www.jcrew.com
-30% Final Sale
user posted image
Atsakyti
Kokia idomi siu batuku medziagyte, velvetas cia? Kazin kaip nesiotusi, gal kas turite patirties ar siaip zinote? g.gif ax.gif
http://www.yoox.com/...p...IO&sizeId=1
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 11, 12:54)
Kokia idomi siu batuku medziagyte, velvetas cia? Kazin kaip nesiotusi, gal kas turite patirties ar siaip zinote? g.gif  ax.gif
http://www.yoox.com/...p...IO&sizeId=1

taip raso..
Details: velvet,
Atsakyti
MM, Gymboree pirksit su 20% nuolaidele? ax.gif Siandien tik galioja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 11 kovo 2013 - 13:10
QUOTE(VVaiva @ 2013 03 11, 13:31)
MM, aciu uz batukus  thumbup.gif  assa.gif
user posted image

Daugiau nieko nebenoriu, ypac batu  karsta.gif

Ziauriai grazus viskuo ir modeliukas ir spalvyte ir dekoriukas wub.gif Ir patogus bus thumbup.gif Man kasdienai patys paciausi tokio modeliuko,galybe turiu,vasara prie sortuku,odinukes,suknytes kokios thumbup.gif
Na matyt siam sezonui batuku jau busi uzsipirkus biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Dar nepadekojau mergytems uz siuntinuka,
aciu Daliukui, MM ir Ingridai uz puiku darba wub.gif

Marciano tasiukas super wub.gif ir pilka spalva (del jos truputi nerimavau) labai patiko gyvai wub.gif ir dydis forma viskas liuks, odele minksta, kokybiska wub.gif bateliai roziniai irgi super, kur maciau kazkuri mergaite pardavineja, labai grazuciai, ir aptogus labai, nebuvo mano dydzio, tai emiau puse dydio mazesnius, tai kaip tik wub.gif kosmetika kaip visad wub.gif
Aciu aciuks.gif

QUOTE(sbo @ 2013 03 11, 11:37)
Vistiek busiu grazi savo diena, ane merginos

Be jokios abejones wub.gif 4u.gif
Gaila is tiesu, kad sugadino sitaip nuotaika kazkokia bobce, pati nesupranta matyt kokia itaka padare savo piktais komenetarais doh.gif nekreipk demesio irnesakyk.gif

QUOTE(lauryna @ 2013 03 11, 11:45)
Visur yra slapta konkurencija ir pavydas, kirpejos peikia kitu kirpeju darba, manikiurinkes apkalba kitu kolegiu kvalifikacija.Taip ir su vestuviu sukneliu salonais, konsultante nepatenkinta , kad nesinuomavai pas juos , o tik atnesiai pataisyti. 

Vat ir as taip pagalvojau drinks_cheers.gif

QUOTE(VVaiva @ 2013 03 11, 12:31)
MM, aciu uz batukus 
user posted image

Daugiau nieko nebenoriu, ypac batu  karsta.gif

Wau bigsmile.gif wub.gif
nu nerealus tikrai!

QUOTE(Vitalma @ 2013 03 11, 12:46)
Paeiti be problemu eina ir pastovėti  Tik va čia labiau mažaūgėms, kurios nori būti aukštos, o man jau ūgio ir taip pakanka, nu bet rizikavau, nes labai patiko doh.gif Gal kas užmatėt kažką panašaus tik žemesnius

O su zemesniais panasaus tokio grazumo labai sunkiai, as negaliu aukstu pakulniu nesioti, o amn kaip tik tokie kaip jusiskaii ir panasus tooookie grazus wub.gif vat dar Guess tokiu neblogu buna su nelabai aukstais kulnais, siaip kazkaip sunkiai... dazniausiai zemesnis kulnas tai oks bobulytiskas.. arba as tada dazniau neioju tokius grubius, kerziukus visokius biggrin.gif o dailius batelius neaisku kulniuku sunku man rasti, jeigu kas pamatysit, tai tikrai garsiai rekit biggrin.gif
Atsakyti