Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikė temperatūra

QUOTE(rjolancikas @ 2007 07 05, 16:36)
man temperatura laikesi nuo nuolatinio nuovargio arba kitaip nuo vegetacines distonijos.visi tyrimai nieko nerode-norma.taip kad gali buti cia viena is priezasciu ilgalaikes temperaturos. g.gif

Nu vat ir mano tokia diagnoze buvo. Net ir nezinau nuo ko ta temperatura susireguliavo. Ilga laika tai jau net nenoredavau matuot, nes nezinodavau ar tai rodys karsciavima, ar ta mano iprastine. O paskaui pamaciau, kad kai po vieno sirgimo nukrito, kad ji jau visai normali pas mane. bigsmile.gif
Atsakyti
mane tai net nervina, kaip daktarai neranda ligos ir sako nervai, vsi mes tu nervu turim toks gyvenimas, bet kad jiems tai lengviausia isvada tai ir daug kas pritars, mane tai ta temperatura taip nuvargina kad tikrai nervai pradeda bireti, bet vien nuo tos nezinios, man jau tempe kilineja kokie trys metai, ir nieks nieko neranda, dabar laukiuosi antro tai sakau gal kas isaiskes, tempe visvien laikosi 37 doh.gif
Atsakyti
na as irgi kryziaus kelius praejus, metus prasitasius po tyrimus ivairius ir gavus ta pacia diagnoze....
pagalvojau kad gali buti tiesa
tiesiog vienu zmoniu nervine sistema silpnesne, jautresne, kitu ne - o temperatura parodo kaip zmogaus nervine sistema reaguoja i dirgiklius....

net pas psihologe lankiausi - ji pasake, kad temperatura kaip letinio nuovargio ir streso rodiklis pasitaiko, tai nera daznas simptomas, daznesnis buna nemiga, bet kad taip yra ji patvirtino....

nu ka teko su visom diagnozem sutikti ir pasidziaugti kad visi tyrimai gerut geruteliai ir visur kitur esu sveikut sveikutele biggrin.gif

nematavau temperaturos jau labai ilgai....ir nekreipiu i ja demesio visiskai, nes ji sugriauze daug mano laiko, pastangu ir dar papildomu nervu - dabar nebekreipciau demesio net jeigu ji ir butu irnesakyk.gif

va smalsumo vedina nuejau ir pasimatavau - ir ka sau manot 36.8 clap.gif clap_1.gif yahoo.gif

taigi ir kitoms linkiu - pamirskit (jei jau tikrai visi tyrimai padaryti), nesimatuokit - ir susitvarkys pati mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 24 liepos 2007 - 19:50
Aš irgi turiu šią problemą, ankščiau maniau gal nuo gerklės (žiema) lyg tai raudona būdavo, bet dabar vasara tikrai niekur nesušalu bet temperatūra būna 37,2-37,3. Aš pastebėjau, kad temperatūra nukrinta kai aš susergu mėnesinėmis, ar gali tai būti susiję, nežinau g.gif
Atsakyti
Tai va mano nestumas baigesi persileidimu ir dar rado citomegalo virusa, tai vat nezinau , ar nuo to ta tempe kilineja , ryt eisiu galva tirtis del visa ko, nes pradejo uzeidinet vienoje vietoje galvos toks pavirsinis itenpimas, gal cia nuo kokio nervo uzdegimo, bet issitirsiu kad ramiau but, bet kiek dar teko tyrimu darytis, tai vegetodistonija , bet kazkaip jei tempe kyla sako visvin infekcija gali buti, bet kur jin yra tai velniai ja zino doh.gif
Atsakyti
gali būti ir nuo vegetacinės distonijos. man taip. dabar kai jau 5 mėn. naudoju nuo to vaistus, temperatūra kažkur dingo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 11 04, 18:20)
gali būti ir nuo vegetacinės distonijos. man taip. dabar kai jau 5 mėn. naudoju nuo to vaistus, temperatūra kažkur dingo biggrin.gif

O kokie vaistai nuo šios ligos?
Atsakyti
QUOTE(vestinukas @ 2007 11 04, 15:25)
Tai va mano nestumas baigesi persileidimu ir dar rado citomegalo virusa, tai vat nezinau , ar nuo to ta tempe kilineja , ryt eisiu galva tirtis del visa ko, nes pradejo uzeidinet vienoje vietoje galvos toks pavirsinis itenpimas, gal cia nuo kokio nervo uzdegimo, bet issitirsiu kad ramiau but, bet kiek dar teko tyrimu darytis, tai vegetodistonija , bet kazkaip jei tempe kyla sako visvin infekcija gali buti, bet kur jin yra tai velniai ja zino doh.gif

Man toks pavirsinis tempimas irgi uzeina vienoj pusej. Bet man daktare sake nervu uzdegimas cia negali but (na bet cia aisku is akies nustate...). Citomegala irgi rade buvo man tuo metu, kai labai stiprus tie tempimai buvo. Sake gali ir nuo jo but visi sie pojuciai. Ir temperatura laikesi gal kokius 8 men, dabar nezinau, ar yra - uzkniso matuot. Ai, suprasi tu tuos medikus... vienam gali nuo to but, kitam negali...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 05 lapkričio 2007 - 20:25
QUOTE(Indrajaa @ 2007 11 05, 09:19)
O kokie vaistai nuo šios ligos?

raminamieji ir antidepresantai
Atsakyti
sveikos
turiuir as tokia temperatura ir as jos nejauciu nebent jinai uzkyla 37,6-37,8 laipsniais bet zinau kad cia nervine nerimo ir depresijos pasekmes nes kunas kovoja todel yra temperatura.

bet dabar geriu relanium ir ja labai numusa vakar vakare buvo35,9 blink.gif ir jauciu kad neturiu jegu sunkios kojos tiesiok nepaeinu miegot bejege verysad.gif gal man per stiprus sie vaistai g.gif
gal yra kam tai buve atsiliepkit.
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 07 05, 17:36)
man temperatura laikesi nuo nuolatinio nuovargio arba kitaip nuo vegetacines distonijos.visi tyrimai nieko nerode-norma.taip kad gali buti cia viena is priezasciu ilgalaikes temperaturos. g.gif

Esu apie tai girdėjusi ir egzaminų sesijų metu tikrai pakildavo ne vienam nuo nemiegojimo ir streso, bet man laikesi kazkur metus laiko... Klausiau gydytojos, tai ji sakė, kad kai kurių žmonių tiesiog tokia temperatūra ir tiek. Na, nežinau... dabar savaime susitvarkė.
Ir dar man atrodo, kad tai susiję su stresu, nervine įtampa, reikia labai sureguliuoti dienotvarkę, įsivesti režimą...
Atsakyti
Kaip maniskis sako: Visos ligos nuo nervų, tik ZIV nuo malonumo ax.gif

Mergaitės, nestresuokim 4u.gif
Atsakyti