Sveikutės, bėdutės (nu šitam puslapy tai tik bėdutės

).
Va mano bėdos istorija: prieš beveik 2 metus (rugpjūtį bus 2) pakilo temperatūra, ir taip kas dieną iki 37,2-37,8. Vaistinėj, kai paminėjau, kad nesu peršalus, nusiuntė į polikliniką. O tada ir prasidėjo mano kryžiaus keliai. Tikrinaus plaučius, moteriškus organus, šlapimtakį savo ligotą, pasidariau toksiplazmozės tyrimus (turiu 2 katytes), infektologė tyrė nuo citomegalo viruso infekcijos, nuo jos net gydė 3 mėn., nors tyrimas buvo toks, kad virusą nešioju, bet infekcija nesergu

. Pasidariau net AIDS tyrimą

. ir Laimo ligos tyrimą, ir galvos tyrimus, ir nuo plaučių mikoplazmozės pasidariau, ten biškį rado mikoplazmų ir chlamidijų, bet nors ir pavienis rezultatas negarantuoja ligos, vis tiek išgėriau kursą antibiotikų. Niekas nepasikeitė. Kitą savaitę vėl eisiu pas gydytoją, tik nežinau, ko dabar dar ieškot

.
Klausiau gydytojų, ar tai gali netyčia būti normalu, kad nevaikščiočiau (nors kokia čia ta norma, tas nuovargis nuolatinis, kuris tikrai į ašaras iš nevilties varė pirmą pusmetį) veltui. Ir klausiau, ar.. galiu rizikuot pastot - nepakenktų vaikiukui many?

nu.. gydytoja pripažino, kad norma būtų gal pakilus nuolatos temperatūra, bet kad maniškė tik po pietų kyla

. būna, savaitę viskas gerai su temperatūra, paskui savaitę jaučiuosi gerai, bet temperatūra vistiek pašoka iki 37,5, o aš nė nejaučiu.
Nuolatos jaučiu karštį akyse (nu kaip ir per gripą), galbūt nuo to po metų regėjimas pablogėjo - gydytojai nesako nei taip, nei ne

. Regėjimas krenta ir toliau, nors gyvenimo stiliaus tikrai akims nepabloginau.
Kelis kartus esu tiesiog.. metus paieškas keliems mėnesiams ar pusmečiui, maniau, ai, nu pati praeis, nereik čia sau nieko įsikalbėti. Bjaurybė, nepraeina

.
Juokinga, kai šiaip, dėl kitos ligos nueinu pas gydytoją (na.. gripas sykį, sykį įtarė apendicitą), visada liepia pasimatuoti temperatūrą, o mane juokas ima, kad jos tai yra, tik kaži, ar mano nuolatinė, ar jau tos trumpos ligos požymis

Gal.. turit pasiūlymų, ką dar galima išsitirti? Iki šiol visi garantavo plaučių mikoplazmozę, ale va kad nepasitvirtino..
Prisipažinsiu, neskaičiau nuodugniai dar šitos temos, jūsų patirčių, na tuoj imsiuos

.
Papildyta:Hm, na biškį paskaitinėjau. Mm... aš klausiau gydytojos, ar tai gali būti pvz. nuo streso, nes per įtemptą susirinkimą ir iki 37,8 pakyla. Ji neigia, nes šiaip mano darbas ramus (buhalterė), ir šiaip esu didelė optimistė, nelinkus į sielvartavimus. Taip pat pasiklausiau, ar gali būti iš... ilgesio

na.. berniokas užsieny. Mielai nusišypsojo gydytoja ir ... nu paneigė.
Susirašysiu visus variantus, ką jums rado, nusinešiu pas gydytoją

ieškosim bendrai