Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikė temperatūra

QUOTE(LucyInTheSky @ 2010 06 23, 18:21)
Galiu pasidalint savo optimizmo nekeliančia patirtim. Turiu tą pačią problemą ir ji tęsiasi antrus metus. Buvau pas beveik visus įmanomus gydytojus - pulmonologą, LOR, ginekologą, imunologą, hematologą, infektologą, ftiziatrą, neurologą, onkologą, pas šeimos gydytoją jau bijau net rodytis, kraują tiriuosi kas mėnesį, niekas nerado priežasties. Daugiau nei 1,5 metų turiu pastovią 37,2-37,6 temperatūrą, praktiškai nieko neskauda, tik silpnumas ir toks karštis šiek tiek jaučias, ta prasme, visas kūnas šiltas smile.gif Vienintelis sprendimas, kurį pavyko rast - stengiuosi nesimatuot temperatūros ir kuo mažiau apie tai galvot. Kartais tik pasižiūriu, ar nedingo, bet tokia laimė dar nepasitaikė. Laukiu, gal kada ras man ką nors, būtų ramiau žinant, kuo sergu ir nuo to gydytis, o ne sirgt "kažkuo", bet praktiškai - niekuo.

man irgi taip buvo, ejau per gyd. bet nieko nenustate, tik pastebejau kad man darydavosi po ovuliacijos antram cikle, taip ir nurasiau kad del to ir daugiau temperaturos nesimatuoju, nekreipiu demesio, jauciuosi gerai.
Atsakyti
Tokios temperaturos turbut dazniausiai atsiranda nuo letinio nuovargio, kaip dabar madoj kalbeti.
http://lt.wikipedia....tinis_nuovargis

O tas letinis nuovargis atsiranda aisku nuo ligos. Tai iseina, kad zmogus turintis temperaturos serga, o ne kazkokios mistikos prasideda su nervais. Tipo supykau taip, kad net temperatura sukilo. Isivaizduokit kaip zmogus turi nervuotis , kad net temperatura sukiltu. Turbut pakrites visas radonas, apsiputojes turetu kratytis ar dar kasnrs. Normalu, kad sergantis zmogus yra jautresnis. Visi yra sirge gripu ar dar kazkuo, juk pasidarai zmogus jautresnis viskam, garsam, norisi ramybes, temperaturu pokyciam, o jeigu dar kas nors aprekti sugalvoja, kai tu karsciuoji, tia tikrai prakaitas nupila ... ir t.t. Arba sergantis gerai pasiduok, palakstyk po kambari, kaip mat atkrisi.
Zodziu nenustokit tiketi savimi, niekada neuzmirskit kaip susirgot, kokia ligos pradzia buvo, nes po keliu metu pradesit jausti velniai zino ka, pradesit painiotis, niekada nebeislipsit. Netikekit daktaru tais nervais. Mistika. Nu patys pagalvokit, juk visa medicina yra paremta irodymais, tyrimais. Tegul jie yrodo tas teorijas apie nervus.
Puikus vaistas yra antidepresantai. Vaistai nuo visu lygu. Ateina pacientas, skundziasi kazkuo, visas nelaimingas. Duodi jam happy pill ir problema isspresta, pacijentas iseina laimingas.
Googlinkit tik angliskai nes lietuvoj tas pats daktaras pas kuri buvot ir prirase cia apie ligas tam nete.

Beja kuriuos itarineja vegetodistonijom ar kazkuom panasiai, ir jeigu jusu tos kelios dalys temperaturos atsirando pasportavus ar po kazkokio fizinio kruvio, butinai pasitikrinkit ar neturite paslankaus inksto. Nesvarbu ka daktaras besakytu, netikekit juo. Butinai pasitikrinkit! Jeigu rasit, pamatysit daktaru akis ... smile.gif Jie visi yra trintukai. Paskaitykit forumus angliskai apie tai, sitas dalykas yra turbut visu laiku didziausia mistika.
http://www.henriette...kidney-mov.html

Papildyta:
QUOTE(antoschka @ 2010 04 26, 09:02)
Gal bus mano patirtis kam naudinga..

Kankinaus su subfebrilia temperatūra kelis mėnesius. Be to, lyg kažkoks spazmas buvo šlapinantis bei skaudėjo pilvą (višuje) kartais. Susigalvojau jau sau visokių ligų: ir inkstų uždegimą, ir akmenis, ir kepenų, šlapimo pūslės uždegimą ir pan. Nuėjau su skausmu pas daktarę: patikrino mane ir skersai ir išilgai: kraujas, šlapimas, rentgenas, širdis, žarną rijau, inkstų visokie tyrimai, ginekologiniai ir pan. Kol galiausiai nusiuntė į gastro- ligoninę. Ten daktarė gastroenterologė per priėmimą pamatė mane beašaruojančią (jau praradau viltį, galvojau jeigu taip sveika - vadinasi, vėžys), griebė mane už delnų ir sako: "viskas aišku, pas Jus dirgliosios žarnos sindromas". Kadangi guldimas į ligoninę buvo planinis, tai liepė atvykti po keletą savaičių.

Reikia pastebėti, kad iš visų dirgliosios žarnos sindromų, man pasireiškė tik temperatūra, ŠLAPI DELNAI (ji kai griebė man už rankų, jai tada ir paaiškėjo)spazmai šlapinantis, ir jau kaip 2 metus mane kamuojantis vidurių užkietėjimas (po nėštumo). Niekada neviduriavau. Niekada nebuvo šlapimo nelaikymo ir pan.

Labai ilgai abejojau jos nustatyta diagnoze: sako, dėl to, kad neišliejate emocijų, o laikote savyje, pas Jus sutrikusi vegetacinė nervų sistema. Aš nieko nejaučiau, nei depresijos, nei pykčio, iš šono tikrai neatrodau ir NESIJAUČIU žmogumi, kuris LABAI pergyvena, o viską laiko savyje. Tačiau apgalvojus, kad gyvenime laukė pasikeitimai: man reikėjo išeiti į darbą, vaikeliui į darželį, be to, dar ir kitų problemų prisidėjo, pagalvojau, kad gal daktarė ir teisi, aš pergyvenu, tačiau sąmoningai kažkodėl nieko nejaučiu..

Tiesa, gastroenterologiniu požiūriu fiziškai irgi buvau ištirta ir sveika. Išskyrus vangaus žarnyno nieko nenustatė, netgi biopsiją ėmė.

O ar dare tyrima paslankiam inkstam nustatyti. Turejo daryti nuotrauka atsigulus ir atsistojus. Arba vidaus organu ekoskopija kai daro, paprasyk kad daktere paziuretu arinkstai neslankioja. Tas klibantis inkstas istampo pilvo nervus, delto ir prasideda problemos ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZhaliasMikas: 21 spalio 2010 - 18:17
Man kiek daugiau nei pusę metų laikėsi 37-37,5-38 temperatūra. Netikėtai pakilo iki 37, maniau gal čia peršalimo požymis, temperatūra nuolat laikėsi nenumušama.
Nelabai supratau, kas vyksta. Pavyko išsiaiškinti netikėtai. "Persišviečiau" dantis idant pažiūrėti ar tinkamai sutvarkytos šaknys. Paaiškėjo, kad po vienu dar tik bepradedančiu dygti protiniu dantimi yra susidaręs mažytis mažytis pūlinukas. Savaitę gėriau vaistus, po jos man vargais negalais ištraukė dar net neišsikalusį protinį dantuką, pūlinukas buvo tikrai labai mažytis. Po dienos mano temperatūra dingo ir jau penki metai praėję nuo tos istorijos. Odontologė sakė, kad jis susidaręs nuo pašalimo..

O aš iki tol visą pusmetį ligų ieškojau, neradau, o čia va tokia smulkmė buvo. Ilgalaikei temperatūrai priežastys tikrai gali būti labai įvairios 4u.gif Sėkmės visoms atrasti savąsias.
Atsakyti
Mano draugei irgi koki pusmeti temperatura laikes ir niekas nerado kas jai yra, tai is keliu kartu tyre krauja , pasirodo buva limfmazgiai padideja ir leukocitu stipriai virs normos, tai pagaliau issiaiskino, kad jai kraujo vezys...
Atsakyti
Man temperatura laikes metus po EBV viruso, ja pavyksta neblogai kontroliuoti nevalgant miltiniu ir krakmolo turinciu produktu. Suvalgius bandele vel uzkyla, skrandis sustoja ir panasiai. Siaip turint tokia problema ilga laika tenka imtis kardinaliu priemoniu - skaityti daugybe saltiniu ir forumu, isbandineti netoleravimo dietas ir panasiai. Musu medicina pagrista tyrimu rezultatais, taciau paskaicius moksline literatura, kai kuriu tyrimu patikimumas yra stulbinanciai zemas ir nuolat kuriami nauji tyrimai, pvz infekcinems ligoms kaip laimas, parazitines ligos is viso yra atsilikusi sritis. Siaip tas rusiskas sarasas yra tikrai neblogas, nuo jo reiktu ir pradeti, bet yra didele tikimybe, kad nieko neras, tam reik pasiruosti moraliskai.
Atsakyti
sveiki
ir as susiduriau su sita nesamoninga temperatura, tik man ji sokineja ir tarpai labai nedideli. prasidejo nuo to, kad pora dienu krate saltis. as, aisku, nesimatavau tempos. trecia diena ji pakilo iki 38,3 ir nuo to laiko svyruoja nuo 35 iki beveik 38 doh.gif jos ne must nereikia. jauciu krato krato krato - pasimatuoju 35, po pusvalandzio vel viskas gerai - 36,2, po poros valandu jauciu, kad zandai kaista - virs 37 doh.gif ir taip be perstojo. kraujas geras, slapimas geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurencija2: 25 lapkričio 2010 - 16:22
mano vyrui nuo vaikyystes tokia tempa iki 37.3=37.4,tyre tyre jo mama ji visur,kol atstojo nuo jo,dabar musu sunui jau 6 metai,ir 5 metus jis gyvena su 37.2-37.3,nieko tokio prie ko butu galima priekibti,paciai jau 2metus 37.3=37.5.Tyrimai normoje.vidaus organu ecgo irgi,skydliauke irgi.Nenoriu toliau eiti is proto,vienas daktaras pasake kad 50 % pasaulio zmoniu yra su tokia tempa ir tik nedaugelis turi rimtu priezasiu.KAzkas seniau sugalvojo kad turi but iki 37.Nesamone.Jei jauciasi gerai zmogus prie tempos 37.4 tai ir nereikia eiti is proto,o reikia ismesti termometra.man paciai prakaituoja delnai,turiu dirgliosios zarnos sindroma,vegetacine distonija.Gal nuo to man ta tempa ir yra.Dar pastebejau kad pries mmm pakyla visada.
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jūsų sad.gif jau antras mėnesis vargina temperatūra iki 37,2 laipsnių. Rytais jos nebūna, vakarais apie 7 valanda pradeda kristi ir prieš miegą būna normali. Taip pat vargina vaikščiojantis sąnarių, kaulų (?) skausmas.. nežinau ką ir galvoti, paprastas ir biocheminis kraujo tyrimai yra normalūs, gydytoja liepė neiškoti ligų.. jei vargintų tik temperatūra nekreipčiau dėmėsio, bet tas sąnarių skausmas manau nėra normalu. Gal jūs jau susidūrę su tuo ilgesnį laiką kažką patarsite?
Atsakyti
sveikos smile.gif na as irgi turiu savo istorija su temperatura, ji nukrenta, buna 37 bet kasdien vakarop 37,2 ir jau pusantro menesio... viskas prasidejo nuo strenu skausmo.

Ejau per daktarus tai inkstai sveiki, sirdis sveika, stuburas sveikas, rado bakterine vaginoze, issigydziau, bet temperatura ir saltkretis lik.
Vykau i KMUK, ten cista rado bet maza sake dings kai menesines susireguliuos, beja visiskai dinges apetitas apie 3sav. veliau eme sonkaulius, kaulus skaudet, koset va galvoju gal letinis koks persalimas buvo nes emus vartot vaistus nuo persalimo nustojo kaulus skaudet ir strenos aprimo.

beeet yra nauja beda neduodanti miegot tai krutys, man jas skauda taciau viena isvis.... visa isbrinkus, skauda baisiausiai ir ji man visa menesi tokia skausminga, dabar pries menesines isvis siaubas, o gyvenime taip nebudavo, beja man dar tik 21 ir negimdzius... nzn jau baisu man, sakiau tirsiuos nuo TBC bet kas tom krutim....
Atsakyti
QUOTE(daivuskina @ 2011 02 04, 12:06)

beeet yra nauja beda neduodanti miegot tai krutys, man jas skauda taciau viena isvis.... visa isbrinkus, skauda baisiausiai ir ji man visa menesi tokia skausminga, dabar pries menesines isvis siaubas, o gyvenime taip nebudavo, beja man dar tik 21 ir negimdzius... nzn jau baisu man, sakiau tirsiuos nuo TBC bet kas tom krutim....

krūtinės skausmas gali būti dėl mastopatijos arba cista kokia gali būti. Man ir tas pats buvo , bet dėl to temperatūra neužkyla. Nueik pas šeimos gydytoją ir duos siuntimą echoskopijai ir bus ramu..
Atsakyti
nu tj va rado man cista bet sake kad nedidele ir dings po siu menesiniu ir po ju padarys echoskopija, bet skausmas tai gana didelis... nors krutine siaip net nera didele... na bet ta tenperatura... apetitas visai dinges ir pykina siektiek, bijau kad nebutu TBC
Atsakyti
Sveikos,

Mane kamuoja naktinis karščiavimas. Esu jauna, 23 metu, ir nesuprantu kodel naktimis mane kamuoja tokie karscio priepuoliai kazkokie..gal kam yra taip buve? kokios priezastys gal zinote? smile.gif
Atsakyti