Tokios temperaturos turbut dazniausiai atsiranda nuo letinio nuovargio, kaip dabar madoj kalbeti.
http://lt.wikipedia....tinis_nuovargis
O tas letinis nuovargis atsiranda aisku nuo ligos. Tai iseina, kad zmogus turintis temperaturos serga, o ne kazkokios mistikos prasideda su nervais. Tipo supykau taip, kad net temperatura sukilo. Isivaizduokit kaip zmogus turi nervuotis , kad net temperatura sukiltu. Turbut pakrites visas radonas, apsiputojes turetu kratytis ar dar kasnrs. Normalu, kad sergantis zmogus yra jautresnis. Visi yra sirge gripu ar dar kazkuo, juk pasidarai zmogus jautresnis viskam, garsam, norisi ramybes, temperaturu pokyciam, o jeigu dar kas nors aprekti sugalvoja, kai tu karsciuoji, tia tikrai prakaitas nupila ... ir t.t. Arba sergantis gerai pasiduok, palakstyk po kambari, kaip mat atkrisi.
Zodziu nenustokit tiketi savimi, niekada neuzmirskit kaip susirgot, kokia ligos pradzia buvo, nes po keliu metu pradesit jausti velniai zino ka, pradesit painiotis, niekada nebeislipsit. Netikekit daktaru tais nervais. Mistika. Nu patys pagalvokit, juk visa medicina yra paremta irodymais, tyrimais. Tegul jie yrodo tas teorijas apie nervus.
Puikus vaistas yra antidepresantai. Vaistai nuo visu lygu. Ateina pacientas, skundziasi kazkuo, visas nelaimingas. Duodi jam happy pill ir problema isspresta, pacijentas iseina laimingas.
Googlinkit tik angliskai nes lietuvoj tas pats daktaras pas kuri buvot ir prirase cia apie ligas tam nete.
Beja kuriuos itarineja vegetodistonijom ar kazkuom panasiai, ir jeigu jusu tos kelios dalys temperaturos atsirando pasportavus ar po kazkokio fizinio kruvio, butinai pasitikrinkit ar neturite paslankaus inksto. Nesvarbu ka daktaras besakytu, netikekit juo. Butinai pasitikrinkit! Jeigu rasit, pamatysit daktaru akis ...

Jie visi yra trintukai. Paskaitykit forumus angliskai apie tai, sitas dalykas yra turbut visu laiku didziausia mistika.
http://www.henriette...kidney-mov.html
Papildyta:
QUOTE(antoschka @ 2010 04 26, 09:02)
Gal bus mano patirtis kam naudinga..
Kankinaus su subfebrilia temperatūra kelis mėnesius. Be to, lyg kažkoks spazmas buvo šlapinantis bei skaudėjo pilvą (višuje) kartais. Susigalvojau jau sau visokių ligų: ir inkstų uždegimą, ir akmenis, ir kepenų, šlapimo pūslės uždegimą ir pan. Nuėjau su skausmu pas daktarę: patikrino mane ir skersai ir išilgai: kraujas, šlapimas, rentgenas, širdis, žarną rijau, inkstų visokie tyrimai, ginekologiniai ir pan. Kol galiausiai nusiuntė į gastro- ligoninę. Ten daktarė gastroenterologė per priėmimą pamatė mane beašaruojančią (jau praradau viltį, galvojau jeigu taip sveika - vadinasi, vėžys), griebė mane už delnų ir sako: "viskas aišku, pas Jus dirgliosios žarnos sindromas". Kadangi guldimas į ligoninę buvo planinis, tai liepė atvykti po keletą savaičių.
Reikia pastebėti, kad iš visų dirgliosios žarnos sindromų, man pasireiškė tik temperatūra, ŠLAPI DELNAI (ji kai griebė man už rankų, jai tada ir paaiškėjo)spazmai šlapinantis, ir jau kaip 2 metus mane kamuojantis vidurių užkietėjimas (po nėštumo). Niekada neviduriavau. Niekada nebuvo šlapimo nelaikymo ir pan.
Labai ilgai abejojau jos nustatyta diagnoze: sako, dėl to, kad neišliejate emocijų, o laikote savyje, pas Jus sutrikusi vegetacinė nervų sistema. Aš nieko nejaučiau, nei depresijos, nei pykčio, iš šono tikrai neatrodau ir NESIJAUČIU žmogumi, kuris LABAI pergyvena, o viską laiko savyje. Tačiau apgalvojus, kad gyvenime laukė pasikeitimai: man reikėjo išeiti į darbą, vaikeliui į darželį, be to, dar ir kitų problemų prisidėjo, pagalvojau, kad gal daktarė ir teisi, aš pergyvenu, tačiau sąmoningai kažkodėl nieko nejaučiu..
Tiesa, gastroenterologiniu požiūriu fiziškai irgi buvau ištirta ir sveika. Išskyrus vangaus žarnyno nieko nenustatė, netgi biopsiją ėmė.
O ar dare tyrima paslankiam inkstam nustatyti. Turejo daryti nuotrauka atsigulus ir atsistojus. Arba vidaus organu ekoskopija kai daro, paprasyk kad daktere paziuretu arinkstai neslankioja. Tas klibantis inkstas istampo pilvo nervus, delto ir prasideda problemos ir t.t.