Sveikos, man jau 9 metai laikosi temperatūra. Vargina, jaučiu karštį galvoje, prakaituoju.
Tyriausi, bet nieko esmingo nerado. Tiesą pasakius, labai atsibodo ta temperatūra.
Papildyta:
QUOTE(Akmenskeltė @ 2006 08 21, 19:25)
as pritrenkta, kad tiekdaug zmoniu kovoja su tokia temperatura.maniau, kas as viena tokia "nenormali".man nedidele temperatura(36.9- 37.4) laikosi jau ketvirtus metus.mane labai nervina poliklinikos.be to, gydytoja tokia nieko gero, sako, zinai, kiek cia tyrimu reikia daryti..gali ir tas, ir anas buti..sako- tai gali gyventi su tokia temperatura.nesupranta, kad tokia temp vargina labiau, nei 38, kuri nukrinta pasibaigus ligai..pastoviai jauti karsti galvoj...prakaitas pila..as dabar laukiuos, tai nesitiriu..o lyg ir temperatura daabr reciau bepakyla:0nors nesciu ir siaip didesne buna..neseniai istyre(beje, vilniaus gydytojai nemate) letini insktu uzdegima..sakau, gal nuo to..arba nerviniu pagrindu, bet...sake gydytoja, kad kraujas rodo uzdegima..vadinasi, priezastis visgi yra..gal tie inkstai..sekmes visoms:)paimelskim, gal malda labiau pades..
Mano žinutė, rašyta 2006 metais