Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikė temperatūra

QUOTE(Magnifique @ 2013 03 21, 14:52)
vaistu nuo virusu yra,jei kalbetume konkreciai apie gripa,tai tamiflu.pati persirgau siemet sunkia pandeminio gripo forma,bet geriau tamiflu ir gana greit atsistojau ant koju,vienintele ''liekana'' po gripo-niekaip nesibaigianti sloga.

Taip mes visa seima taip pat laiku pradejome gerti tamiflu ir gripa perneseme labai lengvos formos. Bet liekamieji reiskiniai man ir vienam is vaiku iki dabar eina. Kitas vaikas taip pat nusilpes, serga jau koki n.. karta.
Atsakyti
Sveikos, man jau 9 metai laikosi temperatūra. Vargina, jaučiu karštį galvoje, prakaituoju.
Tyriausi, bet nieko esmingo nerado. Tiesą pasakius, labai atsibodo ta temperatūra.
Papildyta:
QUOTE(Akmenskeltė @ 2006 08 21, 19:25)
as pritrenkta, kad tiekdaug zmoniu kovoja su tokia temperatura.maniau, kas as viena tokia "nenormali".man nedidele temperatura(36.9- 37.4) laikosi jau ketvirtus metus.mane labai nervina poliklinikos.be to, gydytoja tokia nieko gero, sako, zinai, kiek cia tyrimu reikia daryti..gali ir tas, ir anas buti..sako- tai gali gyventi su tokia temperatura.nesupranta, kad tokia temp vargina labiau, nei 38, kuri nukrinta pasibaigus ligai..pastoviai jauti karsti galvoj...prakaitas pila..as dabar laukiuos, tai nesitiriu..o lyg ir temperatura daabr reciau bepakyla:0nors nesciu ir siaip didesne buna..neseniai istyre(beje, vilniaus gydytojai nemate) letini insktu uzdegima..sakau, gal nuo to..arba nerviniu pagrindu, bet...sake gydytoja, kad kraujas rodo uzdegima..vadinasi, priezastis visgi yra..gal tie inkstai..sekmes visoms:)paimelskim, gal malda labiau pades..

Mano žinutė, rašyta 2006 metais verysad.gif
Atsakyti
Čia apie vaikus, bet manau tinka ir suaugusiems:

Termoreguliacija

Dar

Ir dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 25 balandžio 2013 - 12:48
QUOTE(bevardė @ 2013 04 25, 13:42)
Čia apie vaikus, bet manau tinka ir suaugusiems:

Termoreguliacija

Dar

Ir dar

geri straipsniai
Atsakyti
Sveiki, mane kankina ta pati problema. Praeitais metais gulejau diagnostiniam, padare visus tyrimus rado letini tonzilita. Rudeni issioperavau ir ka super, puse metu jokios temperaturos, bet..... Bet dabar vel tas pats, vel pradejau lankytis pas gydytojus, na kol kas viskas gerai, tai nezinau ar ras kazka, nes temperatura mane tiek emociskai tiek fiziskai "kankina" sad.gif
Atsakyti
QUOTE(555222 @ 2013 04 26, 11:56)
Sveiki, mane kankina ta pati problema. Praeitais metais gulejau diagnostiniam, padare visus tyrimus rado letini tonzilita. Rudeni issioperavau ir ka super, puse metu jokios temperaturos, bet..... Bet dabar vel tas pats, vel pradejau lankytis pas gydytojus, na kol kas viskas gerai, tai nezinau ar ras kazka, nes temperatura mane tiek emociskai tiek fiziskai "kankina" sad.gif

man ir nustate letini tonzilita, bet tonziles normalios, neoperavau, nes sake isoperavus gali likti tempe, be to,nemanau, kad nuo to laikosi....
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 04 26, 13:55)
man ir nustate letini tonzilita, bet tonziles normalios, neoperavau, nes sake isoperavus gali likti tempe, be to,nemanau, kad nuo to laikosi....

Zinok operavausi dar del to, kad kaip tik ruduo taip as vis sergu, sergu ir sergu. Na, man ta operacija padejo tuo atzvilgiu. Bet ta subfebrili temperatura... Aaaaaaaaa, negaliu kaip nervas ima. Kodel puse metu jos nebuvo, o davar vel atsirado???
Atsakyti
QUOTE(555222 @ 2013 04 26, 13:27)
Zinok operavausi dar del to, kad kaip tik ruduo taip as vis sergu, sergu ir sergu. Na, man ta operacija padejo tuo atzvilgiu. Bet ta subfebrili temperatura... Aaaaaaaaa, negaliu kaip nervas ima. Kodel puse metu jos nebuvo, o davar vel atsirado???

idomiai g.gif
Atsakyti
Sveiki, aš taip pat norėčiau patarimo. Jau keliolika dienų laikosi temperatūra 37,0 - 37,2. Prieš kelias savaites sirgau ir dar prieš tai turėjau problemų dėl limfmazgių, tyriausi, bet nieko nerado. Dabar savijauta gera, tik kartais pakosčiu. Gyvenu nuolatiniame strese, todėl ir ciklas dabar sutriko. Ar gali tai būti nuo streso? O gal pakyla prieš mm? Lauksiu patarimų smile.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
Greičiausiai tai viruso poveikis. Jei jautiesi gerai tai ir nekreipk dėmesio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 02, 11:59)
Greičiausiai tai viruso poveikis. Jei jautiesi gerai tai ir nekreipk dėmesio wink.gif

Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ma_ma @ 2013 05 01, 17:56)
Sveiki, aš taip pat norėčiau patarimo. Jau keliolika dienų laikosi temperatūra 37,0 - 37,2. Prieš kelias savaites sirgau ir dar prieš tai turėjau problemų dėl limfmazgių, tyriausi, bet nieko nerado. Dabar savijauta gera, tik kartais pakosčiu. Gyvenu nuolatiniame strese, todėl ir ciklas dabar sutriko. Ar gali tai būti nuo streso? O gal pakyla prieš mm? Lauksiu patarimų smile.gif Ačiū smile.gif

Man gelbėjo ( tokia pat nedidelė temperatūra, kosulys ir dusulys-net buvo pripaišyta net obstrukcija) arbatmedžio aliejaus inhaliacijos, per tris dienas, po du kartus ir dingo...ir temperatūra ir kosulys. O kas ten yra- nelabai ir svarbu, nes prieš tą aliejų neatsilaiko nė virusai, nė grybeliai, nė mikrobai. Mažos dozės ir būtent ten kur reikia.
Tik prieš naudojant reikia pasitikrinti ar nėra jam alergijos.
Šiaip ilgalaikė(metais) temperatūra- tai tam tikro medžiagų apykaitos sutrikimo pasekmė.
Atsakyti