QUOTE(Arkete @ 2013 06 12, 15:04)
O kas garantuotas, kad ir jie gamintojai?
Iš pradžiu puoliau atsakyti, bet pasiskaičius kitų langininkaip pavadintų atsakymus ir...juokas suėmė. Ir..pasirodo nebūsiu originali ( labai gaima dėl to ) Aš taip pat gerą pusmetį turiu savo verslą visai nesusijusį su langais. Ir tisą sakant labai džiaugiuosiu dėl to. Ir dėl to, kad savo, ir dėl to, kad ne sulangais. dabar mano klientai mane tik džiugina
Dirbau didmenoje projektų vadove, su stambiais projektais. Ir gaminome, ir perpardavinėjome. Gerus ir brangius gaminom, o konkursinius masinius vežėmės. Pavieniu užsakymų forume tikrai neieškojau ir net minties nedaviau, kad rašykit, padarysim. Jei kokia kaina ir paskaičiavau, tai tik kai buvo konkretus klausimas apie orentacinę kainą ir panašiai. Nes jei pas mus ir užsukdavo koks žmogutis vieno ar dviejų langiukų, tai aš arba gražiai paaiškindavau, jog nedarysim ir kodėl, o jei nesuprasdavo gražiuoju, tokia kaina paskaičiuodavau, kad tikrai rasdavo kur kitur užsisakytų.
Taip, kad klientų šiame forume neiškau, o tik dalinuosi savo žiniomis ir stengiuosiu tai daryti paprasta kalba be skambiu profesionalių terminų. Nes šiame forume yra žmonių , kurie taip pat šauniai ir profesionaliai atsako

Vienur sutinki, kitur paprieštarauji, bet tam ir yra forumas