QUOTE(Play @ 2013 07 15, 15:37)
jau issiaiskinau apie juos, ten metalas U formos dedamas ir tai minusas ju gamybos langams. Be to, jie reklamuoja tipo ju ID7000 85/79 mm. o naturoje eiliniai 80 mm plocio langai. Stiklo paketai tik 36 mm plocio. Va
O man labiausiai patinka kaip zmones ziuri i nuolaidas. Va pasiule 30 proc. nuolaidos, o jus tik 25.... tik va klausimas ta nuolaida nuo kokios sumos?????
ID 7000 - Aluplast koncernas nebegamina staktos 80 mm, vietoje jos pradėjo leisti už tą pačią kainą 85 mm. Tai nepamelavo. Gamintojai, kurie savo sandeliuose dar turi užsipirkę profilių - kol pasibaigs, gamins 80 mm. bet šiaip - naujas profilis 85 mm. Kitaip dar vadinasi - ID7000 new. Bet pavadinimas nieko nekeičia. Perskambinkite visus Aluplasto pardavejus ir pasitikrinkite. Vokiškame portale jau nebėra ID 7000 80 mm.
Metalo forma - buvo jau diskutuota. Jus ne i forma žiūrėkite, o į statines savybes

. Jei langui geriau U - jei jis jau gauna reikalingą tvirtumą, bet dar netampa per sunkus - tai ne trūkumas, o privalumas... O šiaip - yra U, yra G, yra O, yra dar mandresniu formų. Tik pati forma nieko nesako, nieko neduoda.
Metalo rūšis, metalo storis, ir forma - tik visi trys dalykai kartu - lemia statines savybes. Kodėl pirkdami langus sau - taip primityviai vertinate kokybę? Lyg statytumete pardavimui
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2013 07 15, 16:51)
mane irgi domina atsiliepimai

gavau 1000lt pigesni pasiulyma is ju uz Aluplast langus
Va čia aš sunerimčiau.
Panašu, kad tokios įmonės nėra. Žmonės dirba su kokia individualia veikla.
Kaip ten galų ieškoti po metų? Po dviejų?
Kaip ten su garantijomis?
O pigiau - tai gal tik dėl mokesčių ir pigiau?
Va kokį linką radau:
Kontoros aprašymas
Pažiūrėjau jų svetainę. Nu įdomiai, Įdėta nuotraukėlė - tipo gamyklos, nors matosi, kad logotipas tiesiog priklijuotas...
Žinote, kol klausimų daugiau nei atsakymų - aš nerizikuočiau, o jus galite mėginti...
Papildyta:
QUOTE(momentum @ 2013 07 15, 15:51)
Man rodos kad kazkur skaiciau del to U formos metalo - kad nera skirtumo..nes langas pagal gamintojo techninius reikalavimus daromas..bet gal klystu
Nezinojau kad yra kitu "veisliu" Aluplast ID7000. Jei yra - tai kuom jie skiriasi..? Remo plociu? Kamerom? Kokybe?
Tai ir yra. Dzin forma. Kaip ir dzin - kokios spalvos varžtais prisuktas naujo BMW varinkis. Nauju vertinti prekę, pagal varžtelio spalvą.
Taip pat naivu - vertinti pagal armuotės formą.
Jei prekė sertifikuota, jei pagaminta pagal reikalavimus - tai kokios reikia armuotės, tokią ir įdėjo. Jau buvo rašyta: armuotė turi privalumų ir trukumų.
Kuo jos daugiau, tuo grečiau sudyla furnitūra.
Taip kad teisingas armuotės parinkimas - tai balansavimas tarp
tvirtumo ir
svorio .
Jei būčiau gamintojas - na ir norečiau tiesiog gerai pardavinėti - dečiau tik uždaro konturo armuotė. Bobutės pagal tai manytų, kad langai pas mane žiauriai geri. ir pirktų. Na o po 6 metų ateitų vel, nes išlužinėtų apkaustai - o garantija būtų pasibaigusi