Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(mentas @ 2013 03 15, 10:00)
ex Tesle na jis pas mane toks labai saunuoliskas,tik vaikas  vis buvo isitikines kd mana leliuka vel tures,ir vis lauke luke... poto jau sako vaziuojam is vaiku namu imt  doh.gif  vis prieidavo prie manes ir sakydavo sesei ,matai pas mama koks pilvas? ji gimdys leliuka  doh.gif  doh.gif
(mes is peterborough)

Oi tai mes vos ne kaimynes, as is Spalding,o kada skrendate konsultacijai ???
Pas mane taippat keturi mirksiukas.gif pypliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex Tešlė: 15 kovo 2013 - 11:12
Mentas, tavo sunelis saunuolis 4u.gif wub.gif
Dabar , vakar atsiguliau i lova ir galvojukiek man metu .... doh.gif Taigi ,aš žiauriai apsimelavau lotuliukas.gif doh.gif pasirodo sustojo mano smegenys skaičiuoti ties 26 wub.gif Taigi ,man 28 jau doh.gif lotuliukas.gif nekukliai čia save pajauninau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astene @ 2013 03 15, 10:09)
Mentas, tavo sunelis saunuolis 4u.gif  wub.gif
Dabar , vakar atsiguliau i lova ir galvojukiek man metu .... doh.gif Taigi ,aš žiauriai apsimelavau lotuliukas.gif  doh.gif  pasirodo sustojo mano smegenys skaičiuoti ties 26  wub.gif  Taigi ,man  28 jau  doh.gif  lotuliukas.gif  nekukliai čia save pajauninau blush2.gif

Svarbiausia kad jautiesi jog esi jaunesne thumbup.gif ,as kartais kai uzdepresuoju pamaciusi savo pilva tai galvoju kad man jau 50 unsure.gif nors uz keliu dienu bus 40 rolleyes.gif
Atsakyti
oj buvo cia del amziaus toks kurjozas...mano vyras yra uz mane jaunesnis ( zodziu jam nera net 3o,bet arti). Pries savaite pas kaimynus ejo moteriske nesdamasi vaikiskas svarstikles,klausiu vyro ar musu kaimine susilauke kudikelio,o jis man '' tu ka kokie kudikeliai jiems jau koks 30-rikas!! '' lotuliukas.gif
nu zodziu nusisnekejo juodai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 15, 09:19)
astene, jei linkusi i pilnuma, tai tas pilvas gal visai ne nuo nestumo? Sportuoji, ziuri ka valgai? Lengviausias kelias yra nusisiurbti riebalus ir nusipjauti oda, bet pirmiausia reikia isbandyti visas kitas galimybes, o ne pulti i krastutinumus. Patikek, tas randas per visa pilva irgi ypatingai nedziugina  schmoll.gif

sportuoju nereguliariai bet sportuoju, maista prisiziuriu. pas mane oda kaba anksciau po cp kabėjo 10 cm storio rinke ties klubais ,kaip salikėlis dabar suploninau iki 5-6 gal kazkur triusikelius kai uzsidedi tai tas pilvas pro šona ziurint fui ... doh.gif
o pilnumas mano koks. ugis 176
iki santuokos 72 po
po santuokos iki 82
i gimdymo palata nuėjau su 127kg
po gimdymo po 2 metu esu 95-98 laikosi nekrenta pakyla iki 100 ir vel metu.
pas mane grynai kaba tas visas maisas nes kai paziuriu jo nebutu sverciau tikrai iki 80 ir pradziai butu gana 4u.gif blush2.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mentas @ 2013 03 15, 12:16)
oj buvo cia del amziaus toks kurjozas...mano vyras yra uz mane jaunesnis ( zodziu jam nera net 3o,bet arti). Pries savaite pas kaimynus ejo moteriske nesdamasi vaikiskas svarstikles,klausiu vyro ar musu kaimine susilauke kudikelio,o jis man '' tu ka kokie kudikeliai jiems jau koks 30-rikas!! '' lotuliukas.gif
nu zodziu nusisnekejo juodai  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ziauriai ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astene @ 2013 03 15, 11:19)

pas mane grynai kaba tas visas maisas  nes kai paziuriu jo nebutu sverciau tikrai iki 80 ir pradziai butu gana 4u.gif  blush2.gif  wub.gif

Tai, kad tau iki kokiu 80kg reiks numesti, kad op darytu. O ziurek, kai numesi ir op nebereiks biggrin.gif
Atsakyti
na ka ,merginos, siandiena man nuo ryto pakelta nuotaika , pakviete i darba nezinau tik kuriam laikui ,bet vis geriau nei nieko . Dekretas vistiek jau baigiasi. Plius isleido i mokslus ir po mokslu sake pasirodyti tai, super. Tad lekiu tvarkytis dokumentus.
Geros dieneles 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2013 03 15, 12:21)
Tai, kad tau iki kokiu 80kg reiks numesti, kad op darytu. O ziurek, kai numesi ir op nebereiks  biggrin.gif

na kada idesiu foto 4u.gif PAMATYSIT ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astene @ 2013 03 15, 10:19)
sportuoju nereguliariai bet sportuoju, maista prisiziuriu. pas mane oda kaba anksciau po cp kabėjo 10 cm storio rinke ties klubais ,kaip salikėlis  dabar suploninau iki 5-6 gal kazkur triusikelius kai uzsidedi  tai tas pilvas pro šona ziurint fui ... doh.gif
o pilnumas mano koks. ugis 176
iki santuokos 72 po
po santuokos iki 82 
i gimdymo palata nuėjau su 127kg
pas mane grynai kaba tas visas maisas  nes kai paziuriu jo nebutu sverciau tikrai iki 80 ir pradziai butu gana 4u.gif  blush2.gif  wub.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  ziauriai ... lotuliukas.gif

Na tai pas mane tas pats,ir sportavau ir maista ziurejau iki dabar,ugis 170,vestuviu diena sveriau 60,bet po kiekvieno vaikiuko po 10-20kg uzsidedavo ir niekaip nenukrisdavo,nepadejo nei dietos nei sportas ir t.t. Tai kai pasiekiau virs 120kg pasiryzau skrandzio ziedui... Tai dabar toks ziurstas ir nestuminis pilvas net slykstu darosi verysad.gif
Atsakyti
DAR LANKA PRADESIU SUKTI ,JEI NEPPADES tai viskas asiku ,be op niekur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 03 15, 11:23)
kai pasiekiau virs 120kg pasiryzau skrandzio ziedui...

Kokia jo nauda? Valgyti mazai norisi?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 15, 10:21)
Tai, kad tau iki kokiu 80kg reiks numesti, kad op darytu. O ziurek, kai numesi ir op nebereiks  biggrin.gif

Baik tu juokus,jiems tik pinigus mokek,kad ir su 100kg gali atvykti- operuos be problemu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astene @ 2013 03 15, 11:25)
DAR LANKA PRADESIU SUKTI ,JEI NEPPADES tai viskas asiku ,be op niekur  blush2.gif

Pirmiausia jus turite numesti virssvori. Nes nuejus i konsultacija, jums pirmiausia tai ir pasiulys.
Papildyta:
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 03 15, 11:26)
Baik tu juokus,jiems tik pinigus mokek,kad ir su 100kg gali atvykti- operuos be problemu ax.gif

Labai abejoju g.gif
Atsakyti