Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(ex Tešlė @ 2013 03 19, 21:12)
thumbup.gif teisingai,bandau isivaizduoti ka is mano pabaisos gali padaryti,geriausias variaantas plastmasine istatyti thumbup.gif

paprasyk, kad padarytu koki tvirtinima, o sagutes keisi pagal nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 03 19, 21:12)
thumbup.gif teisingai,bandau isivaizduoti ka is mano pabaisos gali padaryti,geriausias variaantas plastmasine istatyti thumbup.gif

jokio skirtumo kokia buvo anksciau. Man svarbiausia rando zemumas ir bamba,kitaip nematau op prasmes.
Perziurejau foto,tai vistik isitikinau paziurejus pinavijos foto,kad randas per viduri turi buti labiau izemintas. Negraziai pakilo...ir ne vienai jau taip.
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 19, 20:11)
paprasyk, kad padarytu koki tvirtinima, o sagutes keisi pagal nuotaika  biggrin.gif

ale gerai pasakei g.gif gal net ne sagute nes galiu tamsuoje nesugrabaliuoti,arba istruks,pamesiu sagas,tai gal geriau knopkute,ispausciau ir liuks thumbup.gif
Papildyta:
o gal issyk koki brylika lai ikala vietoj bambos thumbup.gif
Atsakyti
Titanium, jau tikrai nemalonus jausmas, net slykstus, sakyciau, kai jauti, kad truksta odos, fe... Kazkaip net baimes buvo, atrode, kad taip ir liksiu susilenkus doh.gif

Leila, nu kaip tai ner op prasmes be bambos. O tai gal neturejai nescios pilvo, ar ka? Man tai pats svarbiausias dalykas, kad dabar pilvas plokscias, rubus aptemptus uzsidedu ir vis pro veidrodi, nu labai grazu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 03 19, 20:37)
dabar pilvas plokscias, rubus aptemptus uzsidedu ir vis pro veidrodi, nu labai grazu lotuliukas.gif

na zinok baltai pavydziu,ir kaip reikia sulaukti dar 2 sav liko g.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 03 19, 21:37)
Man tai pats svarbiausias dalykas, kad dabar pilvas plokscias, rubus aptemptus uzsidedu ir vis pro veidrodi, nu labai grazu lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Bet tikrai nervas imtu del negrazaus rando ar bambos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 19 kovo 2013 - 21:50
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 03 19, 22:47)
na zinok baltai pavydziu,ir kaip reikia sulaukti dar 2 sav liko g.gif

Sulauksi, niekur nedingsi, taigi visai mazai beliko smile.gif
Atsakyti
As tai visapusiskai patenkinta sita op. Randas zemai, siauras, gerai gyja. nagu prie jo nekisu, niekuom netepu, problemos nera. bamba gero gylio, su ja irgi viskas puiku. aisku pas mane kitas reikalas buvo su odos perteklium. nu cia jau aiskinau kas kame, bet manau lazeriukas panaikins tas raukslytes. viskas pataisoma, svarbiausia, kad nereikejo pjuvio link nugaros daryti, kad pilnai isitemptu oda. ai isviso as grazuole, ka jau bekalbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 03 19, 22:37)
Titanium, jau tikrai nemalonus jausmas, net slykstus, sakyciau, kai jauti, kad truksta odos, fe... Kazkaip net baimes buvo, atrode, kad taip ir liksiu susilenkus doh.gif

Leila, nu kaip tai ner op prasmes be bambos. O tai gal neturejai nescios pilvo, ar ka? Man tai pats svarbiausias dalykas, kad dabar pilvas plokscias, rubus aptemptus uzsidedu ir vis pro veidrodi, nu labai grazu lotuliukas.gif

turejau as ta pilva,bet bet op dariausi tam,kad galeciau su bikini vaiksciot ir nekompleksuot. o ne sukisus bala zin kie saibu,iskentus tokia sudetinga op kompleksuot toliau doh.gif
Atsakyti
na nzn nzn,as noriu op kad nebut nesciai ir tilpti zmonyskai i rubus,nes jau mstau shoppintis maternity skyriuje...

del kompleksu tai nzn,neatsikratysiu nes niekaip nepriprasiu prie savo naujo kuno...
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 03 19, 23:58)
na nzn nzn,as noriu op kad nebut nesciai ir tilpti zmonyskai i rubus,nes jau mstau shoppintis maternity skyriuje...

del kompleksu tai nzn,neatsikratysiu nes niekaip nepriprasiu prie savo naujo kuno...

sveiki, gal kuri esat dariusis pilvo plastika pas gyd. A. Jankauska? kokie ispudziai. einu pas ji i konsultacija.
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 03 19, 23:58)

kiekvienam savo...jei svarbiausia kad nebutu pilvo tai galima zymiai pigiau op darytis.
Atsakyti