Labas rytas, truputį pasipasakosiu, man darė dalinę op., bet išilginius raumenis siuvo beveik nuo pačio viršaus, siuvo 8, apie bambą 10 cm. Bamba liko mano, sutvarkė bambos išvaržą, nusiurbė riebaliukus, iš viso apie 450 ml randas trumpesnis, nei daugumos. Pašalino apačioje labai nedaug odos, todėl greičiau atsitiesiu. Tiesa, dar lipomą išoperavo nuo deš. šono ir išsiuntė ištirti. Kai save apsižiūrėjau veidrodyje, dar man baisiai atrodo, tikiuosi taip neliks

Bamba užvirtusi, nuo bambos pilvas iššokęs, liemens tikrai nėra, niu, nekas. Dar kai kas įdomaus: prieš pat operaciją, prieš paišant, vedasi gyd mane koridorium ir sako, gal darom visą plastiką, bus gražiau, bet aš tam nebuvau pasiruošusi, tai nesutikau. Bet, po operacijos, klausiu kaip rezultatas, sako, pasiteisino. Niu, tai tikiuosi- buvo geras sprendimas ir neteks gailėtis.
Šiuo metu jaučiuosi neblogai, aišku, sunku atsikelti, skauda išilginius raumenis, apie bambą taip pat.
Siūlus traukti užsirašiau kovo 27, bus praėję 18 dienų, tikriausiai, nieko tokio?
Ir AČIŪ visoms už palaikymą, pagalbą, patarimus, visoms linkiu sveikatos ir geros nuotaikos.