Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Donyy @ 2013 03 12, 18:08)
nesupratau apie ka cia..  blink.gif  doh.gif ko nenoriu viesinti..? kokios dar kainos reikia..? kokio rezultato..? ir kokios paslaptys..?  blink.gif

Nepykite bet biski jau nervas ima lotuliukas.gif

Jetus, jau nervas ima, skaitant tavo postus "tiesiai per aplinkui" doh.gif , nieko konkretaus, is vis jokios naudingos info... tik, kad pasidariau, patenkinta, bet nesirodysiu... doh.gif Na, kiekvienam savo...

Extra, jau tiesi vaikstai, faina bigsmile.gif Ar daug "draugiu" atsirado, labai matosi? unsure.gif
Atsakyti
Na, kol kas nera daug, virs bambos man tokia itartina oda, jauciasi tempimas labai. Siaip vaizdas dar nera blogas, matysim, kas cia toliau bus, nes dar siek tiek yra kur tiestis. Aisku, su striuke lauke jau kaip ir normaliai atrodau. Namie labiau matosi, kad dar tiesi styga nesu.
Atsakyti
extraa kiek laiko tu po op?

kokia as kvaisa sedziu ir neikertu kas per ''drauges'' doh.gif lotuliukas.gif ( supratau kad strijos lotuliukas.gif )
Atsakyti
Sorry dony, bet nesuprantu as tavo pasisakymu ir jei nenori bendrauti neik i sia grupele, juk niekas nevercia taves!
Atsakyti
Mentas, na, man jau poryt menuo bus po op smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 12 kovo 2013 - 23:47
QUOTE(EXTRAA @ 2013 03 12, 22:47)
, na, man jau poryt menuo bus po op smile.gif

Vaje kaip greitai laikas prabego bigsmile.gif
Atsakyti
Na taip, paciai nesitiki smile.gif Dabar lauksiu jau tu triju men, kai dazniausiai gydytojas jau viska leidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 03 12, 22:55)
smile.gif Dabar lauksiu jau tu triju men, kai dazniausiai gydytojas jau viska leidzia smile.gif

O tai ko negalima iki tu 3 menesiu ??? g.gif
Atsakyti
Mazulio savo negaliu kilnoti. Dar vis pas uosvius gyvena, bet jau audziu minti, kaip cia ji parsivezus anksciau smile.gif
Tiesa, gi pirties tai be proto pasiilgau, bet dar sasiukai ne visi nukrite, pakentesiu dar koki menesiuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 13 kovo 2013 - 00:02
Sveikos mergaites, vis uzsikasusi darbais, retai kada prisedu prie kompo, bet kie iseina bandau pasiskaitineti. Ziuriu dvi jau atostogaujacios thumbup.gif po op irgi yra nauju. bigsmile.gif Man jau du supuse men, dirbu pilnu tempu, jau ir vaikus pakeliu, pilvelis dar patines doh.gif seip randas nera labai grazus pradejo raudonas darytis, vietomis praplatejas, bet seip labai dziaugiuosi Kad pilvo NEBERA
Atsakyti
Labas rytas, truputį pasipasakosiu, man darė dalinę op., bet išilginius raumenis siuvo beveik nuo pačio viršaus, siuvo 8, apie bambą 10 cm. Bamba liko mano, sutvarkė bambos išvaržą, nusiurbė riebaliukus, iš viso apie 450 ml randas trumpesnis, nei daugumos. Pašalino apačioje labai nedaug odos, todėl greičiau atsitiesiu. Tiesa, dar lipomą išoperavo nuo deš. šono ir išsiuntė ištirti. Kai save apsižiūrėjau veidrodyje, dar man baisiai atrodo, tikiuosi taip neliks unsure.gif Bamba užvirtusi, nuo bambos pilvas iššokęs, liemens tikrai nėra, niu, nekas. Dar kai kas įdomaus: prieš pat operaciją, prieš paišant, vedasi gyd mane koridorium ir sako, gal darom visą plastiką, bus gražiau, bet aš tam nebuvau pasiruošusi, tai nesutikau. Bet, po operacijos, klausiu kaip rezultatas, sako, pasiteisino. Niu, tai tikiuosi- buvo geras sprendimas ir neteks gailėtis.
Šiuo metu jaučiuosi neblogai, aišku, sunku atsikelti, skauda išilginius raumenis, apie bambą taip pat.
Siūlus traukti užsirašiau kovo 27, bus praėję 18 dienų, tikriausiai, nieko tokio?
Ir AČIŪ visoms už palaikymą, pagalbą, patarimus, visoms linkiu sveikatos ir geros nuotaikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 13 kovo 2013 - 09:06
labas rytas smile.gif
nu mielos mergaites dynute ir bumbulai rodykit savo grozius smile.gif kazkaip paskutiniu metu nera i ka akis paganyti smile.gif svarbiausia, kad atsigaunat ir nuotaikos neblogos smile.gif
Atsakyti