Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Noya @ 2013 03 13, 12:45)
o koki dydi siaip Jcrew perkat?

Labai skirtingai. Jewelered megstukas S. Kriause M smagiau. Vista S noreciau M jos . Silkiniai baltinukai stambiai languoti awietiniai 6. Zodziu tar pine S- M.
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 03 13, 11:21)
Mergaites, mamai noriu velvetkiu, pas ja kazkur klubai 96-98cm ,koki imt dydi situ?gal pagelbesit 4u.gif
http://factory.jcrew...~~~~~/17397.jsp
Papildyta:

panasias velvetkes turiu su 88,5cm klubais 24d.

ačiū labai 4u.gif

o kažin velvetkės, jei short imti, labai trumpos? pvz 170 cm ūgiui
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 03 13, 15:20)
ačiū labai  4u.gif

o kažin velvetkės, jei short imti, labai trumpos? pvz 170 cm ūgiui

Manau bus trumpos. Aš turiu iš Jcrew bootcut velvetkes short, tai su mano 162, jos apytrumpės.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2013 03 13, 15:24)
Manau bus trumpos. Aš turiu iš Jcrew bootcut velvetkes short, tai su mano 162, jos apytrumpės.

drinks_cheers.gif , man is Jcrew velvetai short su 158 pats tas.
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 13, 12:21)
Tikrai ne prie 0 tie paltai nešiot, bent jau +5 turėtų būti. Pčiai tai tikrai negali būti 100cm

Žiūrint kaip matuosi biggrin.gif Įdomumo dėlei pasimatavau sau aplink pečius, 108 cm gavosi biggrin.gif Bet paltui šitas matmuo nieko nepasako. 1JULIANA6, pasimatuokit kokį kitą turimą paltą, kiek cm yra tarp pečių. Pagal švarkelį gal nelabai tikslu būtų, nes paltą ne ant bliuskelės turbūt vilksitės, arba pridėkite kokį cm. 4u.gif

QUOTE(laurita99as @ 2013 03 13, 14:38)
Merginos sakykit ar man vienai taip atrodo kad Jcrew kai padare nuolaidas pakele kai kuriu prekiu kainas g.gif  g.gif
kai nebuvo nuolaidos ziurejau Jcrew medvilnini  megztuka 3/4 rankovemis kainavo 24,5$, dabar ziuriu jis 34.50 $  unsure.gif

Tai kad Jcrew taip nedaro, kokiam čia megztukui? Tik Factory sukelia kainas per papildomą nuolaidą.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2013 03 13, 16:06)
Žiūrint kaip matuosi biggrin.gif Įdomumo dėlei pasimatavau sau aplink pečius, 108 cm gavosi biggrin.gif Bet paltui šitas matmuo nieko nepasako. 1JULIANA6, pasimatuokit kokį kitą turimą paltą, kiek cm yra tarp pečių. Pagal švarkelį gal nelabai tikslu būtų, nes paltą ne ant bliuskelės turbūt vilksitės, arba pridėkite kokį cm.  4u.gif
Tai kad Jcrew taip nedaro, kokiam čia megztukui? Tik Factory sukelia kainas per papildomą nuolaidą.

kad neturiu palto,ku daryt lotuliukas.gif
niu pamatavau visus savo virsutinius rubus,tai peciai ~40
ingut pamatuokit,prasau,kai galesit savo 4d paltuka(pecius butinai)
http://www.jcrew.com...3C*Yv76tmPLA9Xg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1JULIANA6: 13 kovo 2013 - 15:40
Uzvedet su tais paltukais... biggrin.gif Tai db sakykit, o kokio man reiktu sio majesty peacoat
http://www.jcrew.com...~~~~~/49360.jsp

su 172 cm ir 90/74/95....kad Tall, tai tikrai del rankoviu, nes esu ilgaranke, o dydis koks 2? 4u.gif
Atsimenu kazkada viena mergaite su juo rodesiu, dydis berods 2 buvo, rase, kad turetu tilpti krutine iki 90 cm
na, Blythe, pvz. man tinka 2 dydis, megztuku turiu ir XS ir S smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 13 kovo 2013 - 15:41
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 03 13, 15:30)
kad neturiu palto,ku daryt lotuliukas.gif

Tai jeigu 100 gavot vistiek nebus labai siauri pečiai smile.gif imčiau 4 dydį, tik ne 2
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 03 13, 15:32)
Uzvedet su tais paltukais... biggrin.gif Tai db sakykit, o kokio man reiktu sio majesty peacoat

su 172 cm ir 90/74/95....kad Tall, tai tikrai del rankoviu, nes esu ilgaranke, o dydis koks 2?
Atsimenu kazkada viena mergaite su juo rodesiu, dydis berods 2 buvo, rase, kad turetu tilpti krutine iki 90 cm

Bet tai liemenuotas jis g.gif aš turiu kitą jcrew liemenuotą paltą, mano liemuo buvo 64cm krūtinė 85cm tai 2 dydis idealiai tiko
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 13, 16:35)

Bet tai liemenuotas jis  g.gif  aš turiu kitą jcrew liemenuotą paltą, mano liemuo buvo 64cm krūtinė 85cm tai 2 dydis idealiai tiko

Jus turite ta lady modeliuka, ar ne retro jade spalvos?
Sakot, mazokas 2 dydis butu? ax.gif Peciai nera platus, bijau, kad nestyrotu virsus......ech...
mergaites , gal dar kuri pasisakys...

ta mergaite, kur rodesi buvo su frosted citrus spalva, auuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 13, 15:32)

su 172 cm ir 90/74/95....kad Tall, tai tikrai del rankoviu, nes esu ilgaranke, o dydis koks 2? 4u.gif
na, Blythe, pvz. man tinka 2 dydis, megztuku turiu ir XS ir S smile.gif

turbut as rodziausi rolleyes.gif pas mane 2 regular dydis frosty lemon spalva. Galesiu vakare pamatuoti ir surasyti ismatavimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 03 13, 16:45)
turbut as rodziausi  rolleyes.gif pas mane 2 regular dydis frosty lemon spalva. Galesiu vakare pamatuoti ir surasyti ismatavimus  4u.gif

tikriausiai, kad Jus 4u.gif
lauksiu ismatavimu tuomet, ir parasykit, dar prasom, savo ismatavimus...kaip ten su liemeniu, koks Jusu ir ar lieka vietos dar... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 13, 15:40)
Jus turite ta lady modeliuka, ar ne retro jade spalvos?
Sakot, mazokas 2 dydis butu? ax.gif  Peciai nera platus, bijau, kad nestyrotu virsus......ech...
mergaites , gal dar kuri pasisakys...

ta mergaite, kur rodesi buvo su frosted citrus spalva, auuuuu 4u.gif

Aha, bet mano šiltintas, gal dėl to dar. Ir nemėgstu labai aptemptų paltų, nors ir po tuo storesnis megztukas nelabai telpa
Atsakyti