Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Kuti @ 2013 03 16, 10:02)
Nereikia apsivyniot,tiesiog matuot nugaros puseje,ties mentim.

Va,cia iki galo nusileiskit,labai aiskiai parodyta.
Visoms tinka
http://siuvimo-kursai.lt/page41.php

paziurejau, raso:

Pridėkite centimetrinę juostelę horizontaliai ant krūtinės ir išmatuokite atstumą tarp petikaulio taškų (ta vieta, kur įtaisomos rankovės).

tai vat kur itaisomos rankoves visoms skirtingai gali atrodyti ta vieta pagal mane rolleyes.gif gal kai mokantis siuti matuoja yra viena, o kai bilekas tai nezinau, nezinau g.gif pats irgi nepasimatuosi...

gal geriau as ismatavimus 2 dydzio blyth surasysiu smile.gif :
peciai nuo siules iki siules - 38cm
plotis po pazastim - 47cm
pas mane burnished rose (atrodo taip vadinasi) spalva
Atsakyti
O kaip jus perkat per j.crew? per tarpininkes? Jei i Lt siuntimas 75lt tai ne paprasciau visom kooperuotis ir uzsakyt? ax.gif juk tikrai pigiau gautusi.
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 03 16, 13:07)
O kaip jus perkat per j.crew? per tarpininkes? Jei i Lt siuntimas 75lt tai ne paprasciau visom kooperuotis ir uzsakyt?  ax.gif juk tikrai pigiau gautusi.

daug kartu apie tai sneketa - kai reiks susimoketi mokescius, pamatysite, kad gerokai labiau apsimoka pirkti per tarpininkes 4u.gif
Atsakyti
Trys gražuoliai smile.gif :

JCREW Printed wool scarf Purple:

user posted image

JCREW Bazaar scarf Purple Prairie:

user posted image

Factory printed tissue scarf Navy:

user posted image

P.S. Man labiausiai šalikėlius patinka demonstruot-visad viskas tobulai gaunas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 16 kovo 2013 - 12:41
Ditele, pirmi du nerealiai grazus 4u.gif
paskutinis man toks siaip sau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 16, 12:40)
Ditele, pirmi du nerealiai grazus 4u.gif
paskutinis man toks siaip sau biggrin.gif  ax.gif

Paskutinis realiai fainesnis nei foto wub.gif - bus labai darban nešiojamas prie tamsiai mėlynų kelnikių,sijonukų, megztukų, baltų marškinukų thumbup.gif Klasikinis jis, bet reikia ir tokių-labai labai mielas, medžiagytė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 16 kovo 2013 - 12:44
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 03 16, 12:07)
O kaip jus perkat per j.crew? per tarpininkes? Jei i Lt siuntimas 75lt tai ne paprasciau visom kooperuotis ir uzsakyt?  ax.gif juk tikrai pigiau gautusi.

Nu,jooo,apmokestintu prekes tokia suma doh.gif
Kalbeta daug apie tai,neapsimoka.
Atsakyti
QUOTE(shopomanija @ 2013 03 16, 12:39)
Zivukas d  taip liudnai stovit tose nuotraukose  4u.gif
man pirmas sijonas grazus  wub.gif

ai, kad cia taip kazkaip gavosi blush2.gif

QUOTE(Lyn @ 2013 03 16, 12:44)
Zilvukas.d -  man  sijonukas  ne  per trumpas,  tikrai superinis,  pati  noreciau tokio.  viskas  man  labai grazu,  tik  marskinukai - ar  tai  didoki, nelabai  suprantu,  nes  per  krutine  tai  ok,  bet  nelabai  iziuriu  ar  peciai vietoje  o rankoves  platokos

geletas sijonukas tai irgi Jcrew, Impresionist (is uzpernai metu kolekcijos turbut), o marskinukai tai rankoves kazkaip platokos, nes per krutine ir pecius normaliai, gal veliau persifotografuosiu su marskiniais, nes paraitojus rankoves jie man graziau ziurisi
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2013 03 16, 12:38)

pirmi du wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 03 16, 12:50)
Zivukas.d, visi rubeliai labai dailus 4u.gif  Sijonukas pirmas labai fainuolis.
Tik marskinukai , na tikrai didoki ax.gif Manau butu pakake ir S dydzio.
factory megztukai, atrodo mazesni nei tippi g.gif arba foto taip gavosi, nes atrodo, kad per pazastukus verzia g.gif

megztukai tai gal tik taip foto atrodo, siaip neverzia
Atsakyti
Ditele fainuoliai salikeliai,pirma as ir turiu,bet ir pas jus to salikelio fonas toks daugiau kakavinis,ta prasme tamsesnis negu foto?
Zivile viskas graziai tikrai,tik paskutiniai marskinukai nelabai ziurisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 16, 13:17)
Nenupirko dar. Maikutę naivy su taskučiais baltais, labai noriu tokio spalvų derinuko

Aš tą irgi jau bele kiek laiko gaudžiau ir pasidaviau biggrin.gif Šiandien norėjau su flamingu pilkos, bet jau nėr rolleyes.gif
QUOTE(melynake28 @ 2013 03 16, 13:19)
Ditele fainuoliai salikeliai,pirma as ir turiu,bet ir pas jus to salikelio fonas toks daugiau kakavinis,ta prasme tamsesnis negu foto?

drinks_cheers.gif aham
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 03 16, 13:38)

P.S. Man labiausiai šalikėlius patinka demonstruot-visad viskas tobulai gaunas  lotuliukas.gif

thumbup.gif o man kaip tik labai patinka is nuotraukos trecias salikiukas ax.gif o bazaar berods skiriasi nuo j.crew puslapiuko nuotraukos spalvos g.gif cia atrodo biski kitokia spalvyte..
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 16, 14:02)
Nupirko man ją smile.gif nežinau ar apie tą pačią, be rankovių tokia paprasta, kažkaip pirmą kart man ji užkliuvo

Apie tą pačią-aš jau seniai M-uką gaudau ir šiandien žiūrėjau, bet irgi nebuvo mirksiukas.gif

QUOTE(linute_klp @ 2013 03 16, 14:53)
thumbup.gif  o man kaip tik labai patinka is nuotraukos trecias salikiukas  ax.gif  o bazaar berods skiriasi nuo j.crew puslapiuko nuotraukos spalvos  g.gif  cia atrodo biski kitokia spalvyte..

Aha, Bazaar gal kiek intensyviau rožinis nei buvo intenetinėje foto, bet vis tiek palyginus švelni, maloni rožinė wub.gif
QUOTE(enura @ 2013 03 16, 15:25)
Ditele salikeliai visi labai  wub.gif , bet man labiausiai pirmas ir paskutinis patinka  rolleyes.gif

4u.gif visus tikrai nešiosiu ir jau žinau, kad nemažai smile.gif

QUOTE(inga_ @ 2013 03 16, 16:29)
kokia šaunuolė, kad įdėjai savo šalikiukus, aš dar neprisiruošiau, įdėk kokiį derinuką su šalikiukuais realiai smile.gif  mirksiukas.gif  blink.gif  blink.gif  mums 4u.gif

aš irgi norėjau derinukų įmest, bet skubėjau, tai tik taip įmečiau. Va vieną turimą su JCREW kašmyriuku galiu įmest:

user posted image

Šiaip šitas šalikėlis labai universalus ir prie bohemian red, ir prie vibrant flame spalvų turimų megztukų tinka thumbup.gif
Atsakyti