Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(~Aylin @ 2013 03 18, 17:22)
ne viskas i skaicius susiveda, kuno ir kaulu smulkumas daugiau reiksmes turi, negu skaiciai mirksiukas.gif

nesu stambiakaule, bet cia matyt dar ir kiekvieno skonis turi itakos smile.gif tik tas pasakymas, kad apsivynioti galima, tai tikrai truputi persudytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 03 18, 19:48)
tik tas pasakymas, kad apsivynioti galima, tai tikrai truputi persudytas biggrin.gif

mano atveju - ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 03 18, 16:00)
man ir visi tippiai susibumbulavę, ypač ten kur plaukai ir kašmyras, vienžo - viskas. Bet aš kažkaip nesitikiu, kad megztas daiktas išliks toks lygus kaip siūtas iš medžiagos.

O kriaušė ir man pūkuojasi kažkiek (ta prasme apvelia kitus rūbus)

drinks_cheers.gif
man irgi viskas bumbuluojasi ax.gif
ir tippiai ir tee vivid aqua ir leopardas , kriaušė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2013 03 18, 17:10)
o su kokiu skalbikliu plaunate?rankomis ar skalbimo masinoje? ax.gif

Karta skalbiau rankomis, kita skalbimo masinoje ranku rezimu be grezimo. Naudoju kazkoki skalbikli silkui ir vilnai skirta. Sonnet firmos gal.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Breath @ 2013 03 18, 21:54)
Man ši parduotuvė labai patinka,daikteliai kokybiški ir įdomūs. Sakyčiau nenusileidžia J.crew. Aišku nėra pigi, bet papildomų nuolaidų taip pat būna smile.gif

o kokiu laiku pas juos papildymas, nepastebejot? gal kaip ir CREW? g.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2013 03 18, 20:34)
Surasau katino ir paryzankos sudetis, gal kam bus aktualu:

katinas

44 viscose
23 wool
22 nylon
8 rabbit hair
3 cashmire

paryzanka

43 viscose
26 nylon
23 wool
7 rabbit hair
1 cashmire

o kokia vistos sudetis?  ax.gif

55% VILNA;
30% NEILONAS,
15% KASMYRAS
Atsakyti
Mergaites, gal kas turi sia suknele, ar verta demesio, kaip dydis g.gif

http://factory.jcrew...p;bmUID=jR8i1N8
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2013 03 19, 11:51)
Mergaites, gal kas turi sia suknele, ar verta demesio, kaip dydis g.gif

http://factory.jcrew...p;bmUID=jR8i1N8

Turiu tokia is Jcrew, dydis atitinka, man su 98cm 10 dydis geras. Modelis savotiskas, as su juo kazkiek suvarzyta jauciuosi.
Atsakyti
Merginos, o gal tokią maikytę kas turite ar didinta ax.gif jei nesioju dauguma Crew rūbų XS šita kaži nebūtų žiauriai didelė ax.gif, nors jos ir nenorėčiau aptemptos g.gif
Atsakyti
kaip galvojak,koki imti Factory Leigh suknutes, jei siaip is Jcrew ar Factory imu M, svarkai tinka 6 arba 8, priklausomai nuo modeliuko. Suknutes irgi imti koki 6, ar 8?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 03 18, 20:48)
nesu stambiakaule, bet cia matyt dar ir kiekvieno skonis turi itakos  smile.gif tik tas pasakymas, kad apsivynioti galima, tai tikrai truputi persudytas biggrin.gif

drinks_cheers.gif
kartais kai paklausai, tai net issizioji biggrin.gif M dydyje turbut nakvoti prie ezero galima butu biggrin.gif dviese biggrin.gif

Del kasmyrinio tee, tai jis tikrai skiriasi pagal spalva, bateau tikrai nesiburbuliuoja, o ir kriause man nesivelia.
Merginos, kodel isparduotuveje Ilkos kasmyro niekas neperkate? unsure.gif tooks grazus wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2013 03 18, 13:41)
As manyciau, kad jums 00, tik gal priklauso kokiu sortu norite. Pati turiu vienus j crew chino sortus, o kitus factory paprastus medvilninius, tai su 92 cm turiu 0 dydi. 4u.gif

aiskutis,apie factory medvilninius kalbejau,tai 0 su 88,5 man tada bus tikrai dideli reik 00.
Papildyta:
As burbulini tipuka turejau xs su 84krutine ir 65 ,liemeniu tai tikrai didokas,net kaklas platus buvo ir ilgokas man su 1,68cm. Turiu gaut xxs matysiu kaip tas atrodys.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 03 19, 13:02)
Turiu tokia is Jcrew, dydis atitinka, man su 98cm 10 dydis geras. Modelis savotiskas, as su juo kazkiek suvarzyta jauciuosi.

Nesmagi? As irgi apie ja galvoju.
Atsakyti