Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(spygliz @ 2013 03 21, 14:27)
jei turit keliu spalvu, jos tikrai vertos demesio  g.gif belieka spalva issirinkt  bigsmile.gif

Man Cafe capri in wool patinka kaip dalykines kelnes del ryskiu spalvu. O koks Jusu ugis, nes man Regular grazu tik su aukstakulniais, Tall jau neturi cinkelio, nes ilgos, eilines daugiau.
Man grazi modern red spalva, bet cia skonio reikalas mirksiukas.gif

Su tokiom kelnem, silkine palaidine, siauras dirziukas ir kulnai, tikrai gerai ir tinkamai atrodysit wub.gif

Su modern red spalvos Cafe capri, man sita graziai atrodytu mirksiukas.gif
palaidine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 21 kovo 2013 - 13:49
QUOTE(Aireda @ 2013 03 21, 14:37)
Man Cafe capri in wool patinka kaip dalykines kelnes del ryskiu spalvu. O koks Jusu ugis, nes man Regular grazu tik su aukstakulniais, Tall jau neturi cinkelio, nes ilgos, eilines daugiau.
Man grazi modern red spalva, bet cia skonio reikalas mirksiukas.gif

Su tokiom kelnem, silkine palaidine, siauras dirziukas ir kulnai, tikrai gerai ir tinkamai atrodysit wub.gif

palaidine

jei pirkciau i darba, tai tik rysikiu spalvu imciau, bet konferencijoj skaityt pranesima manot tiktu ryskios spalvos rolleyes.gif su wool manau per karsta bus, reikia ziuret medvilnines, bet ar jos grazios rolleyes.gif nes wool sako kad baisiai grazios,..ugis mano nedidelis 174, bet kojos ilgokokos unsure.gif
Atsakyti
Kaip tik dabar renkuosi capre in vool... Ir vel klausimeliu jums 4u.gif
Petite cia kokiam ugiui??? Mano 1.67, regular ziuriu tik juodos likusios, o noriu dark saffron.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 03 21, 14:52)
jei pirkciau i darba, tai tik rysikiu spalvu imciau, bet konferencijoj skaityt pranesima manot tiktu ryskios spalvos  rolleyes.gif su wool manau per karsta bus, reikia ziuret medvilnines, bet ar jos grazios  rolleyes.gif nes wool sako kad baisiai grazios,..ugis mano nedidelis 174, bet kojos ilgokokos  unsure.gif

Aisku, gal su ne tokiom ryskiom ir geriau jaustumetes, bet manau visai gali buti ryskios spalvos kelnes, bet ramus virsus. Bet tai ir nuo pomegiu priklauso ir bendro stiliaus.
Medvilniniu Capri neturiu, isivaiduoju, kad jos tokios standesnes, nes vilnones tai minkstos, bet turetu gal irgi gerai atrodyti.
O su tokiu ugiu tai Tall bus gerai, bus virs kauliuko, manau mirksiukas.gif

O vilnones man ir vasara tinka, kai nera karsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 03 21, 13:52)
jei pirkciau i darba, tai tik rysikiu spalvu imciau, bet konferencijoj skaityt pranesima manot tiktu ryskios spalvos  rolleyes.gif su wool manau per karsta bus, reikia ziuret medvilnines, bet ar jos grazios  rolleyes.gif nes wool sako kad baisiai grazios,..ugis mano nedidelis 174, bet kojos ilgokokos  unsure.gif

Wool plonesnės už medvilnines. Be to pastarosios labai glamžosi, ypač per sulenkimus - kelius, kirkšnis. Ir medvilnė tokia stora, standi. O su plona vilna kaip žinia, neprakaituojama. Jos ir yra tokios savybės, kad žiemą nešalta, vasarą - nekaršta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 03 21, 15:21)
Director dress mano sarase. Tik galetu dar truputuka atpigti...
O ir del dydzio visai nesiorientuoju, tai tik ziuriu ir ziuriu...  wub.gif

Tik bus paaukstintas liemuo, matyt, kaip iprasta jcrew g.gif
Man imponuoja, kad joje yra kisenes.

Directos sukneles modelis man primena Lilian dress ax.gif Tai 2 d. per krutine siek tiek siauras, o 4 d. per liemeni platus doh.gif
Lilian dress
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 03 21, 14:37)
palaidine

tarkim guava spalvyte wub.gif bliuskyte nereali, bet ar nera tokios pat vienspalves bigsmile.gif tarkim baltos ar kad tiktu prie guava spalvos g.gif o dirziukas sakot butinas ax.gif jei taip koki tom kelnytem rekomenduotumet
Papildyta:
QUOTE(Soffyyy @ 2013 03 21, 15:31)
Wool plonesnės už medvilnines. Be to pastarosios labai glamžosi, ypač per sulenkimus - kelius, kirkšnis. Ir medvilnė tokia stora, standi. O su plona vilna kaip žinia, neprakaituojama. Jos ir yra tokios savybės, kad žiemą nešalta, vasarą - nekaršta mirksiukas.gif

kazkaodel taip ir galvojau, bet turejau vilnos sijona, tai jis toks storokos medziagos, sukisenem mini biggrin.gif jei kelnes plonytes tai bus liuks thumbup.gif thumbup.gif liko bliuskyte dirzas (jei sakot kad reikia) ir baciukai doh.gif vat cia bus bedos
Atsakyti
spygliz, as turejau mini pants in bi strech wool, tai tikrai plonos, fainos siaip, gal ir paskubejau parduoti g.gif
Atsakyti
merginos,
o naomi top imti toki pat dydi kaip ir pvz gabby top? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 03 21, 15:35)
tarkim guava spalvyte  wub.gif bliuskyte nereali, bet ar nera tokios pat vienspalves  bigsmile.gif tarkim baltos ar kad tiktu prie guava spalvos  g.gif  o dirziukas sakot butinas  ax.gif jei taip koki tom kelnytem rekomenduotumet
Papildyta:

kazkaodel taip ir galvojau, bet turejau vilnos sijona, tai jis toks storokos medziagos, sukisenem mini  biggrin.gif  jei kelnes plonytes tai bus liuks  thumbup.gif  thumbup.gif liko bliuskyte dirzas (jei sakot kad reikia) ir baciukai  doh.gif vat cia bus bedos

Liepos men Italijoj bus +30, su vilnos kelnytem tai nebent is viesbucio iki konferencijos ir atgal persimaut, nes tikrai bus per karsta, o viduje jau kaip kazkas rase, tai visur kondicionieriai, gali net saltoka but 4u.gif O Italijoj tai nenustebciau, kad italai uzsidetu dzinsus ar kokius sortus doh.gif pvz kokiam banke nebent tik pats direktorius vaiksto su kostiumu, visi kiti su dzinais ar kaip kas nori.. doh.gif sorry uz of topic 4u.gif

Lauryna50, siandien gavau espadriles, dydis kaip tik thumbup.gif Tikrai grazios 4u.gif Tik man gal galetu but kiek siauresnes g.gif

Ir dar, siunciau Savitai pora prekyciu j.crew ir factory pries 2val, bet jokio atsakymo negaunu.. turbut pirko, gal dar nesurase atsakymu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 03 21, 14:35)
tarkim guava spalvyte  wub.gif bliuskyte nereali, bet ar nera tokios pat vienspalves  bigsmile.gif tarkim baltos ar kad tiktu prie guava spalvos  g.gif  o dirziukas sakot butinas  ax.gif jei taip koki tom kelnytem rekomenduotumet

Aš kaip tik ir turiu vilnones guava spalvytės wub.gif Nu labai labai mielos wub.gif Neatrodysit nuobodžiai, dabar svarbu viršų prisiderinti biggrin.gif Dar batelius... smulkius aksesuarus... rankinę kas be ko... Tai tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
Spygliz, man be dirziuko truksta komplekte isbaigtumo. O tiktu bet koks plonas jcrew dirziukas tinkamos spalvos mirksiukas.gif

user posted image
user posted image

O Blythe palaidine Jums nepatinka, aisku, spalvos jos dabar keistos g.gif
Blythe

Dar tokia balta man grazi wub.gif
palaidine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 21 kovo 2013 - 15:04