Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 03 12, 22:09)
dėkui jums labai  4u.gif  einu matuotis savęs  biggrin.gif
jei netingite, prašau jūsų pečių cm. blush2.gif

Mano pacios peciai 48 cm, ot sunu prikankinu su savo matavimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 03 12, 21:15)
Mano pacios peciai 48 cm, ot sunu prikankinu su savo matavimais  biggrin.gif

Nesuprantu tada, mano 41cm lotuliukas.gif prisimatuosim čia mes. Man vyras pečius numatavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 12, 22:08)
Oi su tais matavimais ko tik nebūna, išparuotuvėj būna pamatuoja taip, kaip paklausi  lotuliukas.gif  po to pradėjau kitaip klaust. Bet manau čia mūsų ne tie variantai  4u.gif  drinks_cheers.gif  nelabai ir skiriasi tie dydžiai turbūt. Alėjos paltas pamenu mažintas buvo, jcrew irgi kartais pagrybauja su dydžiasi gi  smile.gif

As tai isivaizduoju, kad gali skirtis ir nuo spalvos ismatavimai. Alejos.lt paltas juk kitos spalvos nei coral. Turiu dviejus sijonus sterling skirt skirtingu spalvu, tai ir ilgis skiriasi, ir vienas jau ant ribos, turiu omenyje laisvuma, o kitas laisvas. Kaip ir su tippi megztukais skirtingu spalvu g.gif

O 2 d. gal nuo 4 d. nelabai daug skiriasi. Tureciau gauti greitai 2 d. zalia cocoon, tai neisivaizduoju koks tas bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 12, 22:16)
Nesuprantu tada, mano 41cm  lotuliukas.gif  prisimatuosim čia mes. Man vyras pečius numatavo smile.gif

As ir rasiau, kad mano peciai nera siauri, silkines ir marskinukus jcrew deviu 2 dydi, i 0 kazin ar ilisciau, per krutine gal ir butu gerai, bet per pecius jau butu nekas schmoll.gif
Atsakyti
Ar turite kas DOUBLE-CLOTH SYMPHONY COAT ? user posted image Įdomu ar reiktų imti savo nešiojamą dydį, ar mažesnį/didesnį?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2013 03 12, 21:20)
Ar turite kas DOUBLE-CLOTH SYMPHONY COAT ? user posted image Įdomu ar reiktų imti savo nešiojamą dydį, ar mažesnį/didesnį?

user posted image

Turiu si grazuoli. Su placiais peciais ir 88cm krutine perpirkau is vienos mergaites wub.gif 6 dydi sio paltuko. Kaip man siutas. Silkinukes visas turiu 4 dydzio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2013 03 12, 21:20)

user posted image

Aš turiu 4u.gif Su 94-70-102 tiko 8 dydis idealiai (spalva mano žalia) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2013 03 12, 22:28)
Turiu si grazuoli. Su placiais peciais ir 88cm krutine perpirkau is vienos mergaites  wub.gif 6 dydi sio paltuko. Kaip man siutas. Silkinukes visas turiu 4 dydzio 4u.gif

Ačiū labai 4u.gif
QUOTE(Panda @ 2013 03 12, 22:29)
Aš turiu 4u.gif  Su 94-70-102 tiko 8 dydis idealiai (spalva mano žalia) 4u.gif

O jūs ėmėte didesnį, ar tokį pat dydį kaip ir kitų J.Crew rūbų? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuole: 12 kovo 2013 - 21:34
QUOTE(Aireda @ 2013 03 12, 21:17)
As tai isivaizduoju, kad gali skirtis ir nuo spalvos ismatavimai. Alejos.lt paltas juk kitos spalvos nei coral. Turiu dviejus sijonus sterling skirt skirtingu spalvu, tai ir ilgis skiriasi, ir vienas jau ant ribos, turiu omenyje laisvuma, o kitas laisvas. Kaip ir su tippi megztukais skirtingu spalvu g.gif

O 2 d. gal nuo 4 d. nelabai daug skiriasi. Tureciau gauti greitai 2 d. zalia cocoon, tai neisivaizduoju koks tas bus doh.gif

Tai mūsų su Krista08 coral spalvos paltai smile.gif
QUOTE(krista08 @ 2013 03 12, 21:19)
As ir rasiau, kad mano peciai nera siauri, silkines ir marskinukus jcrew deviu 2 dydi, i 0 kazin ar ilisciau, per krutine gal ir butu gerai, bet per pecius jau butu nekas  schmoll.gif

Aš irgi skaitau, kad mano pečiai platoki. Šiaip būtų įdomu ir kaip jums paltukas atrodo, pasirodykit kada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2013 03 12, 21:30)
O jūs ėmėte didenį, ar tokį pat dydį kaip ir kitų J.Crew rūbų?  4u.gif

As paprastai merinukus perku m, marskinukus silko/medvilnes 8 dydi, bliuskytes silkines be rankoviu 4 arba 6. Sis paltukas mano pirmas, tad sunku pasakyt ar tai mano iprastas dydis blush2.gif Jo medzegyte nera stora, tad tik velyvam pavasariui ar ankstyvam rudeniui jis skirtas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 12, 22:32)
Tai mūsų su Krista08 coral spalvos paltai  smile.gif

Taip, coral spalvos, bet dydziai skirtingi ir kaip suprantu nelabai skiriasi mirksiukas.gif
O Aleja.lt rase, kad jai neatrodo, kad didintas. Zodziu, painiava. Blog'uose apie ji raso, kaip apie didinta g.gif

Manau, kad sio palto modelis toks: cocoon, jis turetu buti oversize smile.gif Nors cia kaip kas megsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 12 kovo 2013 - 21:39
QUOTE(Jucke @ 2013 03 12, 22:28)
Turiu si grazuoli. Su placiais peciais ir 88cm krutine perpirkau is vienos mergaites  wub.gif 6 dydi sio paltuko. Kaip man siutas. Silkinukes visas turiu 4 dydzio 4u.gif

Bukit Gera, parasykit CM peciu', pazastuku ir gal klubu jei nesunku... uzsisakiau 6 ir bijau ,kad nusimazinau blush2.gif o just pea coat neturit? nes as ji 6 turiu...
Panda, ir just parasykit,jei gallit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 12 kovo 2013 - 21:41