Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(laurita99as @ 2013 03 13, 10:25)
Mergaites gal kuri turit nuoroda Jcrew Factory medvilninio megztuko, 3/4 rankoves.Buna violetiniai, geltoni, oranziniai, pamirsau pavadinima ir neberandu  doh.gif  4u.gif  4u.gif

Factory classic crewneck cardigan arba Factory Charley sweater tikriausiai turėjot omenyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 13 kovo 2013 - 10:42
Dar kartą paklausiu dėl džinsinio švarkelio, ar turti kuri, įdomu didintas ar atitinka, vakar XS buvo, bijau, kad netilpsiu blush2.gif
toks 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurka @ 2013 03 13, 11:39)
Mergaites ar galit patarti, aisku jau milijona kartu diskutavot apie tai bet jau nebesusigaudau  biggrin.gif  su placiausia vieta  88 cm koki dydi reiktu imti kelnyciu Café capri in wool, taip pat kelnyciu Café capri  ir kelnyciu Café capri in dot ? Aciu labai atsakiusioms  4u.gif  4u.gif

Jei ugis leidzia ir yra dydziu mazaugem, tai p00
Atsakyti
QUOTE(laurka @ 2013 03 13, 11:39)
Mergaites ar galit patarti, aisku jau milijona kartu diskutavot apie tai bet jau nebesusigaudau  biggrin.gif  su placiausia vieta  88 cm koki dydi reiktu imti kelnyciu Café capri in wool, taip pat kelnyciu Café capri  ir kelnyciu Café capri in dot ? Aciu labai atsakiusioms  4u.gif  4u.gif

00
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2013 03 13, 12:12)

aciu labai, tai kaip suprantu visu modeliuku 00, mano ugis 165 tai bijau kad P gali buti per trumpos g.gif
Atsakyti
Mergaites, mamai noriu velvetkiu, pas ja kazkur klubai 96-98cm ,koki imt dydi situ?gal pagelbesit 4u.gif
http://factory.jcrew...~~~~~/17397.jsp
Papildyta:
QUOTE(Tutia @ 2013 03 12, 23:25)
Gal kas patartų dėl šitų velvetkių http://www.jcrew.com...p;bmUID=jRnQfGQ ? Su 90 cm kokį dydį orientuotis? Ieškojau atsiliepimų, bet nelabai radau..

Beje, gal kam pravers Factory skimmer kelnytės http://factory.jcrew...~~~~~/53528.jsp 00 dydis puikiai tiko 90 cm apimčiai, na gal vooos vos norėtųsi platesnių. Spalva nereali  wub.gif

panasias velvetkes turiu su 88,5cm klubais 24d.
Atsakyti
QUOTE(laurka @ 2013 03 13, 12:14)
aciu labai, tai kaip suprantu visu modeliuku 00, mano ugis 165 tai bijau kad P gali buti per trumpos  g.gif

As turiu tik dvejas cafe capri in wool, su 89 klubais, 00regular man tinka, ugis 1.62, nerizikuociau imti petite.. Tiesa man sios kelnytes normalaus ilgio gaunasi, ne capri, man taip graziau ziurisi 4u.gif
Atsakyti
o gal galetumete imesti nuorodas capri su taskiukais ir dzinsu su taskiukais ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 13, 08:43)
buciau l dekinga!  mirksiukas.gif  Mergaites, jei ka domins MAJESTY PEACOAT turiu 6 melyna sp. galesiu matuoti, tik parasykit.  drinks_cheers.gif
Pradzioj 4d jo turejau, bet lyg per rankas biskuti varze, tai pasiseke susikeisti su mergina, kuriai reikejo 4d. Bent man skirtumas tarp ju buvo tikrai nedidukas. Nors rankos virs alkunes - iskart laiswiau.

o koki dydi siaip Jcrew perkat?
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2013 03 13, 11:26)
o gal galetumete imesti nuorodas capri su taskiukais ir dzinsu su taskiukais ? smile.gif

Taškuočiai džinsiukai mirksiukas.gif Caprių nurodos neturiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 03 13, 12:49)
Taškuočiai džinsiukai mirksiukas.gif  Caprių nurodos neturiu blush2.gif  ax.gif

Man rodo, kad jie ne sale, o anksciau gal buvo imete sale skyriukyje? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Ditele, aciu ir man rodo, kad nebe seile sad.gif
Atsakyti