Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(maskatukas @ 2013 06 19, 11:45)
sveiki, ar rodo konkretu skaiciu sis testas ?
kas serga diabetu, tai testas rodo konkretu gliukozes lygi kraujyje
aciu 4u.gif

Gliukozei nustatyti yra gliukomačiai - aparačiukai. Juos galima naudoti daug kartų, praktiškai užtenka metams, jei naudojami kasdien. O šis tth testas, kaip supratau, vienkartinis ir kokybinis, t.y. rodo teigiamą ir neigiamą atsakymus. Kaip nėštumo testas.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 06 19, 10:13)
pa - panikos ataka  smile.gif

uzjauciu del anemijos,
man taip silpna tai jei kraujas pakrenta iki 120 tai bunu isvis Amen.... o tavo dar zemesnis  doh.gif  o meginai floradix gert? man labai padejo.

Mėginau, kaip ir nieko atrodė, kai padarė tyrimus hemogoglobinas pakilo nuo 90 iki 112,aš taip apsidžiaugiau, o kai padarė feritiną, tai daktarė už galvos susiėmė,feritinas nukrito, norma yra 13-150(pas mane buvo 59, o dabar tik 5,28. Sako priartėjau prie kritinės ribos. Liepą važiuoju pas hematologą.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 06 19, 09:22)
man pa visada buna, ar truksta to tiroksino ar netruksta  g.gif  cia matyt pati liga itakoja g.gif

QUOTE(Ramce @ 2013 06 19, 09:47)
likimo drauge 4u.gif ar daznai uzeina PA? man paskutiniu metu reciau, bet va vel tie karsciai dabar ir nezinau kaip bus. doh.gif

O siaubas, kaip baisu unsure.gif Man PA truko gal tik menesi, maniau isprotesiu, net ramiai i parduotuve negaledavau nueiti. O pradejus gert tiroxina viskas susitvarke. Bet va buna vaziuoju metro, ten beprotiskai karsta, o jei dar buna sausakimsas, tai jauciu, kad nelabai gera darosi, bet bandau save itikinti, kad jau joks man PA nepasikartos ir gyvenimo negadins schmoll.gif Bet vis tiek baisu. Ta menesi prisimenu kaip didziausia kosmara verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės, norėčiau ir aš prisijungti į Jūsų gretas 4u.gif
Vakar gavau tyrimų rezultatus:
LT4 - 6.85 (10-28.2) -
TTH - 30.2 (0.4-4) +
Rytoj einu pas endokrinologę, pirmą kartą pradėsiu gerti vaistus.
Atsakyti
QUOTE(mentally @ 2013 06 20, 11:28)
Sveikutės, norėčiau ir aš prisijungti į Jūsų gretas 4u.gif
Vakar gavau tyrimų rezultatus:
LT4 - 6.85 (10-28.2) -
TTH - 30.2 (0.4-4) +
Rytoj einu pas endokrinologę, pirmą kartą pradėsiu gerti vaistus.

skaiciai ohoho, gerai, kad jau ryt einat pas gydytoja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 06 20, 13:09)
skaiciai ohoho, gerai, kad jau ryt einat pas gydytoja. 4u.gif

Tyriausi prieš pusantrų metų, tai hormonai buvo normos ribose, tik ATPO - 908.9.
Jaučiu vos ne visus įmanomus simptomus, tai labai tikiuosi, kad pradėjus gerti vaistukus, nors kažkiek pagerės savijauta...
Dar įdomu ką echoskopija parodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 06 19, 11:45)
sveiki, ar rodo konkretu skaiciu sis testas ?
kas serga diabetu, tai testas rodo konkretu gliukozes lygi kraujyje
aciu 4u.gif

testas yra kokybinis, teigiamas testo rezultatas, kad kraujyje TTH kiekis didesnis uz normalu (5 mIU/ml) ir tai dazniausiai yra hipotirozes pozymis. Diabetikams yra elektroninis matuoklis, kad pastoviai stebeti, o sitas - daugiau profilaktikai. Patartina atlikti si testa atsiradus pastoviems simptomams, pvz nuovargiui, depresijai, salcio pojuciui, didejant svoriui ir t.t.
Atsakyti
Niu va, ką tik iš Šidlausko, situacija taisosi sparčiai, hipofizė užjudino skydliaukę, ji pradėjo mažėt ATPO 8,7.Dabar kontrolė po 3 mėn., jei viskas gerės gali nebereikėt tiroksino vartot.
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 06 20, 13:50)
Niu va, ką tik iš Šidlausko, situacija taisosi sparčiai, hipofizė užjudino skydliaukę, ji pradėjo mažėt ATPO 8,7.Dabar kontrolė po 3 mėn., jei viskas gerės gali nebereikėt tiroksino vartot.

liux naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 06 20, 14:50)

Puikios naujienos smile.gif Gal galetum priminti koks ATPO buvo anksciau ir kaip nukrito? Man vienintelis ATPO issibalansaves blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti