QUOTE(džu @ 2014 12 21, 00:10)
bet kai kada garažiukai gelbėja, kai iškilo bėdų su greičių dėže, ne vienas tarp savęs nepažįstamas žmogus nurodė dieduką garažų masyve, ir išties, žmogus vien tuo užsiima, išmano darbą, sutvarkė gerai ir pigiai. Kažkada buvo bėdų su dujų įranga, išvažinėti servisai, ir nieko gero, vėlgi, atsitiktinai rastas meistras garažiuke, kruopštus, sąžiningas vaikinas, prasikniso dieną, bet sutvarkė, paskui tik pas jį važiuodavom.
Taip,yra ir tokiu,bet cia retai pasitaikantys

Zinau viena garazini diagnostika-pigu ir geriau tikrai niekur nera,turi rimta aparatura ir problemos iesko tol kol suranda,o ne taip kad kompas nieko nerodo ir viso gero

Zmogus dirba oficialiai,tikriausiai pagal verslo liudijima. Dar zinau viena labai gera motorista garazu masyvuose-jis daro viska,ne tik variklius,viska daro labai gerai,bet turi viena yda del ko nustojau pas ji tvarkytis-nemoka planuoti darbu ir tiesiog su jais nesusitvarko,jei nori,kad darytu tavo masina-turi kartu kabeti garaze,o tik isvaziuosi-ateis kitos masinos savininkas ir tada jau darys jam-aisku,kol anas tam ant galvos tupes

jam reiketu dirbti destytoju kokiose nors mechanikos dirbtuvese,labai gerai viska aiskina

...atvaziuoji-garazu tarpuose prikista masinu,ju savininkai patys remontuojasi (daznas-pirma karta

),is meistro gauna patarimu ir irankiu (paskui jis po cervonca susirenka uz irankiu nuoma)

Man ji patare kaip gera motorista (ir nebrangu,bet perspejo kad reikes ant galvos tupeti) kai variklis uzkale-keite jis man ji dvi savaites (atvaziuodavau kasdien po darbo kartu dirbti-tvarkiau visa kita po kapotu,keiciau laidus kurie buvo sudege,radiatoriu...),paskui paprase avanso,o tada as sakau-kai bus masina padaryta,tada bus ir pinigai,o jei bus nepadaryta-as tuos pinigus pravalgysiu ir negausite nieko

Tai kita diena masina buvo surinkta,liko tik skyscius supilti

Zmogus labai geras,rankos auksines ir geriau,kruopsciau dirbancio nebuvau sutikusi,nu bet tie darbu nesuplanavimai

Gretimam garaze ten bazavosi kebulistai-taip pat auksiniu ranku,dirbantys itin kokybiskai,bet su darbu terminais-lygiai tas pats

Kava mane vaisindavo

kai nuejau i parka dirbt-pasidare striuka su laiku,o kadangi negaliu sau leisti jo taip svaistyti-ten nebesilankau jau seniai seniai

Nezinau net ar jis ten yra dar