Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 6, Statybos Kaune

QUOTE(Vilienė @ 2013 03 19, 23:14)
Čia kaip buvo su Mercedes Benz? blush2.gif  biggrin.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif plyšiu  lotuliukas.gif  ne, seimas neįdomu, mums savivaldybės užtenka  lotuliukas.gif

v.

nu savivaldybė irgi gerai, respekts 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 03 19, 22:03)
Ta pačia proga norėčiau paskelbti balsavimą - prieštaravimą slaptažodžio suteikimui SM nariui DEU, kauniečiui, nepraleidžiančiam nei vieno iš... meeto ir

DEU - Zmogus is didziosios ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ raides! TAIP!
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 19, 23:18)
nu savivaldybė irgi gerai, respekts  4u.gif

nu kas čia gero ž vienos išlaidos ir vienos duobės doh.gif

Jūs neskubėkit su išvadom 4u.gif ramiai skaitykit ir ateis nušvitimas thumbup.gif

v.
Atsakyti
siak tiek reportazo is AZ gyvenimo:
https://www.dropbox....0201_143200.mp4

As uz DEU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 19 kovo 2013 - 22:27
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 03 19, 23:22)
DEU - Zmogus is didziosios ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ raides! TAIP!

gal iš didžiosios D? lotuliukas.gif

v
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 03 19, 22:24)
gal iš didžiosios D?  lotuliukas.gif

v

Man D asocijuojasi su kitu zodziu. Nors tas zodis panasus i DEU nestuke.gif nestuke.gif lotuliukas.gif

zodis skamba DEJEU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 19 kovo 2013 - 22:26
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 03 19, 23:26)
Man D asocijuojasi su kitu zodziu. Nors tas zodis panasus i DEU  nestuke.gif  nestuke.gif  lotuliukas.gif

zodis skamba DEJEU

ries 10 s ta pati pagalvojau smile.gif reiskias tikrai taip skamba
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 03 19, 22:03)
Ta pačia proga norėčiau paskelbti balsavimą - prieštaravimą slaptažodžio suteikimui SM nariui DEU

As uz. Palinkejimas, kad albumas butu kuo issamesnis, kaip pavyzdys R125 arba nebijoti parodyti broko kaip kad LokysL wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 03 19, 22:09)
Ale matot visi nuo to krašto plepūs... KJKG truputi pritilo, tai dabar Panevežiokas pavaro biggrin.gif

Aha, pritilau, mokausi tolerancijos, pakantumo ir neuždavinėt "nepatogių" klausimų, idant neužgauti jautrių forumiečių sielų.

Kas link DEU, žinant žmogų, gėda, jog dėl jo dar skelbiamas balsavimas. Na bet taisyklės yra taisyklės.
Aš dedu riebų UŽ
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 03 20, 00:48)
Aha, pritilau, mokausi tolerancijos, pakantumo ir neuždavinėt "nepatogių" klausimų, idant neužgauti jautrių forumiečių sielų.

Kas link DEU, žinant žmogų, gėda, jog dėl jo dar skelbiamas balsavimas. Na bet taisyklės yra taisyklės.
Aš dedu riebų UŽ

Na skaitydamas jau pagalvojau kjkg parasys: as DEdU riebu.....skersa..... smile.gif
Atsakyti
Loky, tai kiek ten tas baranas kainuoja? biggrin.gif
Laukiam balsavimo iki rytojaus vakaro. Lai pasisako Mergina, Irisas, Ir šiaip kas esat albume. Jei neatsilieps niekas, bus slaptažodis.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2013 03 20, 07:00)
Na skaitydamas jau pagalvojau kjkg parasys: as DEdU riebu.....skersa..... smile.gif

na kam tu taip biggrin.gif aš juk sakiau, mokausi būti tolerantiškas, nenaudoti jokių įžeidžiančių palyginimų ir alegorijų, gyventi taikiai, o tai aišku užtruks biggrin.gif

Manau prsijungus DEU mes visi tik laimime. Šiais laikais tokių žmonių vis mažiau ir mažiau ant Lietuvos 4u.gif
Atsakyti