Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 6, Statybos Kaune

QUOTE(madwifi @ 2013 03 23, 00:46)
jau matau 19 kastuvu prie sienos ir fone nefokuse viliene su 20-u irkluojanti smile.gif ... turbut idomu kodel viliene nefokuse? nes kastuvus esu mates o vilienes ne :/

Joo, braziukai fokusavimui nelabai tepadeda...sakyčiau atvirkščiai, dar po kelis ir kastuvai neatpažįstami taps
Atsakyti
Ochocho biggrin.gif mes panašiai ir tikėjomės, kad klius rūsys, kaminai ir katilai. Na bet turiu baisų vyrą biggrin.gif , aš žinoma jūsų klausyčiau, bet jis neklauso, daro rūsį, stato kaminus ir katilą... Rūsyj bus jo kambariukas biggrin.gif , bus mano kambariukas biggrin.gif , bus spa, bus rakandai, bus... sako kitaip neina, šlaito perkritimas yra 2 metrai, dėl ko reikia pamatus daryti, o juos užkasti jis nepasirašo... Be to juos užkasti irgi kainuoja, nebent jūs ateitumėt į meetą su kastuvais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2013 03 23, 00:57)
xrien, as savo braziukus geriu dviese su tv, i meetus navaikstau, nes bijau kad blogai baigsis.

Kiek pamenu dar nė vienam blogai nesibaigė.... visada gerai. smile.gif bent jau kol išsiskirstom. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 03 23, 00:02)
aš įtariu priimsiu tavo pasiūlymą, užsirašau

Aš savąjį tada sulaužiau, fokusai man neįdomus. ax.gif
Papildyta:
smile.gif Kašė liuks šiandieną buvo.....
Varau dabar "tarkų" į parodą pasižiūrėti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 23 kovo 2013 - 13:16
Kaune darosi tas pats. Senuku or ermitazo nuolaidu karas.aekabt niolaidas galima gan pigiai medziagu nusipirkti
http://m.lrytas.lt/-...p...ruselę.htm
Atsakyti
Nu va, įspūdžiai tokie, daug tarkų, bet jų nežiūrėjau, smile.gif dominuoja šildymo sistemų pardavėjai, tame, tarpe, kokie keturi GEO, montuotojai –pardavėjai. taigi teko su visais trumpai pabendrauti, įdomu buvo....
A, dar tik sunervino vienas sapaliot tuoj pradėjo, sako čia va šitas (niekio nedetalizavęs) tris šimtus už elektrą moka... doh.gif
- sakau aaaa, gerai aš žadu namą už penkiasdešimt tūkstančių pasistatyti ir isirengti..... lotuliukas.gif

Plytų, stogų dangų, šiltinimo, paravėjai. Žmonių daug, vienoje salėje peršilta.
Ištikro norėjau, PIR plokštes ar ką nors panašaus pačiupinėti, bet neteko jų nei pamatyti.
Verta nueiti jeigu, Kaune gyveni.
Atsakyti
Paklausius profu - ir tie ir anie suda stumdo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 03 23, 19:56)
Paklausius  profu - ir tie ir anie suda stumdo doh.gif

Kai, kurie tikrai stumdo, rangos kišenėse, tarp kojų stumdo... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 03 23, 20:10)
Kai, kurie tikrai stumdo, rangos kišenėse, tarp kojų stumdo... lotuliukas.gif

Čia aš apie senius ir ermitažą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 03 23, 20:13)
Čia aš apie senius ir ermitažą smile.gif

A. nu biggrin.gif biggrin.gif
Jo kai perki už litą, gauti nori keturiolika negi nupirksi ką gero... Tam tikrom prekių grupėmis antkainis šimtais procentų prasideda. Va kad bėda, apetitai nevaldomi.
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 03 23, 20:44)
A. nu  biggrin.gif biggrin.gif
Jo kai perki už litą,  gauti  nori keturiolika negi nupirksi ką gero... Tam tikrom prekių grupėmis antkainis šimtais  procentų prasideda. Va kad bėda, apetitai nevaldomi.

tas tiesa, bet siaip kiek pastebejau ermitaze galima rasti geresnes kokybes prekiu nei seniuose ir siaip kokiu nuoteku vamzdziu wavin, ar sildymo vamzdeliu galima pigiau tikrai pasiimti, arba pleveles, irankiu ir kastuvu. Kas liecia tvirtinimo detales, tai sunkoka rasti kazka rimto. Bet siaip kartais gerai kad yra piegienos, nes pirkti kazka is irankiu uz 300 kai gali uz 70 nusipirkti vienam kartui, nors tas vienam kartui kartais atlaiko viso namo statybas ir dar po to tarnauja kai prireikia. Nors is tikruju nei karto nesu pirkes kinietisko elektrinio irankio, neleidzia sazine smile.gif
Atsakyti
Bet kokiu atveju - konkurencija tik į naudą. Tegul pjaunasi, žmonės pigiau pirks, nors ta piguma pasiekiama smaugiant gamintojus. Teko kalbėti su įmones savininku tiekiačiu prekes "apie viską pagalvota" doh.gif
Atsakyti
Kokie minusai galimi lango montavimo metu pragrezus rema? Tarkim siltinimo sluoksnyje jei dedamas langas jis tvirtinamas prie laikikliu su savisriegiais kurie kiek suprantu isisriegia i lango viduje esanti profili. Dazniausiai jei langas buna angoje tai tada pragreziama per visa rema. As dabar neaygaminu bet man atrodos per visa rema grezti nera labai gerai, bet tvirtinant su laikikliais problemu kazkokiu neturetu buti. Ar yra tokie laikikliai kurie tik uzhsikabina uz lango remo jo netvirtinant su savisriegiais, jei yra ar patikimai jie laiko, nes sonuose tai dar suprantu kad galetu buti tokie bet apacioj tai kazkaip rimciau turetu buti sumontuoya.
Atsakyti