Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 6, Statybos Kaune

QUOTE(manjana @ 2013 03 26, 22:03)
O betoninės čerpės - dar dvigubai pigesnės smile.gif
Bet teisybė, reikia skaičiuoti viso stogo kainą. Mes skaičiavomės, tai betoninių čerpių stogas gavosi vos vos brangiau už skardinį. Bet išvaizda, tarnavimo laikas, visokie barškėjimai ir t.t. nulėmė, kad pasirinkom betoninį. Žiūrėsim, ar pasiteisins.

Originaliai kokia danga buvo suprojektuota? Ar stogo konstrukcijos nereikejo stiprinti / tvirtinti ?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 03 27, 08:17)
O tai kuris kaminas kuriam priklauso? Ar tik tamstos katilai nesueina aukštai į vieną išmetimo angą? Tuomet tas viršutinis trišakis tikrai geriau būtų 45, o apatinis prie katilo ar židinio 90. Va sukūriau jūsų stuaciją. ir neaišku ar pataikiau biggrin.gif

Židinio kaminas - su 45, katilo - su 90. Nujaučiu, kad geriau būtų atvirkščiai smile.gif O į vieną nesueina, du kaminai atskiri.

QUOTE(VilkasPilkas @ 2013 03 27, 09:20)
Originaliai kokia danga buvo suprojektuota? Ar stogo konstrukcijos nereikejo stiprinti / tvirtinti ?

Tokia ir buvo suplanuota, tai iš karto tom apkrovom ir skaičiuota. Bet sako kad dangos svoris mažai ką lemia.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2013 03 27, 15:34)
Židinio kaminas - su 45, katilo - su 90. Nujaučiu, kad geriau būtų atvirkščiai smile.gif O į vieną nesueina, du kaminai atskiri.

O tai kodėl gausis dvi alkūnės kelyje? Bet tai jums jau padarė dvi 90 atsšakas? Tai viskas OK tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 03 27, 15:11)
O tai kodėl gausis dvi alkūnės kelyje? Bet tai jums jau padarė dvi 90 atsšakas? Tai viskas OK tada smile.gif

Nes išėjimas prie lubų, tai viena alkūnė prie lubų bus, kur išėjimas, kita - prie katilo. Normaliai čia?
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2013 03 27, 16:29)
Nes išėjimas prie lubų, tai viena alkūnė prie lubų bus, kur išėjimas, kita - prie katilo. Normaliai čia?

Normaliai smoke.gif
Klausykit Kauno statybų piliečiai. Aš čia kaip ir ilgai laukus dar palaukiau ir nesulaukiau prieštaravimų DEU prisijungti prie albumo.
DEU tikiuosi ilgai netruks ir įdės nuostabių savo ir savo statybų foto photo.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 03 28, 08:03)
Normaliai  smoke.gif
Klausykit Kauno statybų piliečiai. Aš čia kaip ir ilgai laukus dar palaukiau ir  nesulaukiau prieštaravimų DEU prisijungti prie albumo.
DEU tikiuosi ilgai netruks ir įdės nuostabių savo ir savo statybų foto photo.gif

Ačiu už pasitikėjimą.
Su nuotraukomis dar teks palūkėti kol statybinis pavasaris prasidės. Kol kas statybos ant popieriaus. Vieną kitą piešinuką būtinai įdėsiu.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2013 03 26, 19:01)
juk mazesnis tankis mazesne varza. Varza gaunasi 0.037-0.041, tai reiktu tada imti blogiausia varianta 0.041. tai 40 cm storio R=9.75, tai dar siek tiek suseda ir dar maziau gaunasi.

Kai susėda, ekovatos liambda padidėja, taip kad jei ir krinta bendra stogo varža, tai ne taip ženkliai.
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 03 22, 22:58)
nepagalvok, aš ne prieš seksą, bet Nauji metai geriau  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif

Nu nu
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 03 22, 23:02)
aš įtariu priimsiu tavo pasiūlymą, užsirašau

O po to, nespėjus meeto baigti, visus į kalėjimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 03 12, 23:12)
toks turejo but mano namas smile.gif tai kam tas architektas, jei arkon pats gali nusibraizyt? smile.gif smile.gif

afigienas namas thumbup.gif ir su rūsiu ir su šlaitu ir vaizdas į vandens telkinį.

QUOTE(DEU @ 2013 03 13, 11:41)
Ta proga reikėtų kažkaip ir man prisijungimą susiorganizuot.
Ką ten priminkit reikia padaryt. Skerdžiu kiaulę, verdu samanės bidoną...

QUOTE(DEU @ 2013 03 28, 10:45)
Ačiu už pasitikėjimą.
Su nuotraukomis dar teks palūkėti kol statybinis pavasaris prasidės. Kol kas statybos ant popieriaus.  Vieną kitą piešinuką būtinai įdėsiu.

tai piešinukai kas be ko. tik ankstesnių ketinimų nepamiršk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 03 28, 10:44)

tai piešinukai kas be ko. tik ankstesnių ketinimų nepamiršk biggrin.gif

Jop kas be ko.
Buvau jau Aleksoto turguje paršelių pažiūrėt.
Dar pasiklausinėjau parodoje kokios galimybės geoterminį siurblį kaip destiliavimo aparatą naudot. Reikėtų antro boilerio kur supili brogą ir temperatūrinio rėžimo programos, kad tinkamai ją išraugintų. Tada geo varo ant maksimumo, vamzdeliu gėris paduodamas į ažuolinę statinę su kraneliu. Aušinimo funkciją atliktų gįžtamas glikolis. Žodžiu jei projektas pavyks bus galima pradėt daugiadienius meetus.
alc.gif
Atsakyti
QUOTE(DEU @ 2013 03 28, 12:23)

Buvau jau Aleksoto turguje paršelių pažiūrėt.

Aišku ne kiekybėje kokybė, bet...buvo kiaulė, dabar tik paršelis? Ar teks laukti pusmetį iki skerstuvių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 03 28, 11:33)
Aišku ne kiekybėje kokybė, bet...buvo kiaulė, dabar tik paršelis? Ar teks laukti pusmetį iki skerstuvių? biggrin.gif

Kol kokia pastogė atsiras, užaugs tas paršelis.
Atsakyti
Gal kam nebereikalinga "laikino" elektros įvado dėžutė su visu jos turiniu (automatai, nuotekio rėlė, rozetės, trifazio rozete ) ?
Nupirkciau uz nebrangiai biggrin.gif
Atsakyti