Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 6, Statybos Kaune

QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 04 08, 21:58)
Jei gali  pasiaiškink giliau kaip ten, nes pas mane tai mėnesį tikrai nepridengtas NEPS bus, nes ir pats uždengimas greitai neužsideda. biggrin.gif

ok, bet faktas kad tikrai jis suseda ar tirpsta, nezinau kaip ishsireiksti, cia pietu pusej labiausiai jei nuo ryto pradeda gerai kaitinti, kitose manau nieko neturetu atsitikti. Bet pirma pasiaiskinti reikia, tada daryti isvadas.
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 04 08, 20:13)
Turėjau ir aš pasisiūlymu plokščius ant stogo dėti, bet jeigu nuolydis orientacija tinkama, tai plokšti kolektoriai, totali nesąmonė.
Papildyta:

Matėme su KJKG vietą, kur neoporas nuo pernai rudens yra uždėtas, reikėtų nulėkti pasižiūrėti.

apžiūrėjom mes su DEU ir Korida paliktus stovėti liktinius iš neoporo, tai pietvakarinė pusė labai nekokia. armuoti tokį reikalą reikia gana greitai. arba saugotis nuo saulės.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 04 08, 21:00)
Būna ir plokštieji, ir vakuuminiai viename, bet abejoju, kad kaina jus nudžiugins, nors ir tie ne be minusų.
Kas dar ten blogo be kainos?
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 04 08, 20:00)
O ar kitaip galėjo patalpos būt sudėliotos doh.gif  tai bene vienintelis teisingas sprendimas: gyvenam pietuose, barachlo laikome šiaurinėje dalyje, be langu ir nuostolių 4u.gif

"Argi "Nimfa" siūlo prekę?" - pamenate Bezenčiuko fražę iš 12 kėdžių? Tai tinka ir kolektoriams smile.gif  jei norite be galo daug šilto vandens tik vasarą - plokštieji liuks pasirinkimas biggrin.gif  Būna ir plokštieji, ir vakuuminiai viename, bet abejoju, kad kaina jus nudžiugins, nors ir tie ne be minusų.

patalpos buvo praktiškai taip pat, tik dabar namas pasislinko ir šiek tiek persikeitė patalpos ir stogas, ko pasekoje iš šiaurinio miegamojo gavosi vakarinis, o iš pietinių vaikų kambarių - rytiniai (vat šito labiausiai gaila), neliko uždaro vidinio kiemo. Dar pasiaurės garažas. O prieš tai buvo suprojektuota pagal mūsų nepilnai išrutuliotą norą - norėjom uždaro vidinio kiemo, panašaus į Anglišką, tik gerokai didesnio, o pamatę ant popieriaus - supratom, kad ŠŠŠ - kiemas visas į rytus nesąmonė...

QUOTE(Vilienė @ 2013 04 08, 20:03)
Staigius posūkius patogiausia atlikti tbulom, taip kad jau galite lavinti įgūdžius - posūkis į garažą naudojantis tik šoniniais veidrodėliais biggrin.gif  užtat po to iš garažo išvažiuot - kaip du pirštu ap... biggrin.gif

ne problema kaip įvažiuoti, į vieną iš dabartinių tik atbulam ir eina įvažiuot smile.gif Labiausiai gaila, kad dėl tokio įvažiavimo sumažėja pievutė smile.gif

Gal žinote kur galima plačiau pasiskaityti apie altitudes, nuolydžius ir pan? Pas mus sklypas su nedideliu nuolydžiu (mums atrodo, kad nedideliu biggrin.gif) į kito sklypo pusę (tas sklypas irgi mūsų), architektas siūlo tris sprendimo variantus (kol kas labai nediskutavom šituo klausimu, nes dar nepriėjom prie to), norėtųsi pasiskaitinėti kaip realiai geriau padaryti...

Ir dar apie plokštinį pamatą noriu paklaust - ar jūsų namo projektuose nurodytas plokštinis pamatas, ar pvz. gręžtinis, bet pastatytas PP? Mes kol kas neapsisprendę - po grunto tyrimo skaičiuosim kas galutiniam rezultate pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2013 04 08, 23:58)
Kas dar ten blogo be kainos?

Plokščias stiklas neblogai praleidžia smailu kampu krentančius spindulius, kampui didėjant atspindėtos spinduliuotės kiekis didėja, kai apvali vamzdžio forma yra mažai jautri pozicionavimui.
Papildyta:
QUOTE(zabukas @ 2013 04 09, 08:18)
Gal žinote kur galima plačiau pasiskaityti apie altitudes, nuolydžius ir pan?

Ir dar apie plokštinį pamatą noriu paklaust - ar jūsų namo projektuose nurodytas plokštinis pamatas, ar pvz. gręžtinis, bet pastatytas PP? Mes kol kas neapsisprendę - po grunto tyrimo skaičiuosim kas galutiniam rezultate pigiau biggrin.gif

Altitūdes ir nuolydžius nagrinėjanti mokslo šaka vadinasi geodezija - jei tikrai norite įsigilinti, tai ieškokite rašinio iš šios srities. Tik ar tai jūsų galvai toks skausmas, už ką architektai litus ima?

Statybos leidimui tiko ir gręžtiniai, bet gyventi - tik PP. Grunto tyrimai beveik neįtakos PP, tai pamatų tipas kaip tik prastiems gruntams.
Jei nemokėsite skaičiuoti - PP bus patys brangiausi pamatai, nors taip tikrai nėra.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 04 08, 18:31)
aš už tuos, kuriems miegamajame telikas reikalingas  ax.gif

Ech, kaip aš tau pavydžiu. Aš ir taip norėčiau, bet pas mane ultimatumas "arba TV miegamajame arba aš" sad.gif.
Atsakyti
mintai, reik keisti ultimatumą i tokią filosofiją: tu su teliku kitam miegamajam, tai kitas tavo aš ateis pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2013 04 09, 13:32)
Ech, kaip aš tau pavydžiu. Aš ir taip norėčiau, bet pas mane ultimatumas "arba TV miegamajame arba aš" sad.gif.

aš daryčiau kitaip - TV integruočiau į komodą ar kitą stalviršį, kur jo net nesimatytų, bet norint jį pažiūrėti jis automatiškai išlystų.

jeigu gyvenimas parodys kad jo tikrai nereikia - jis ten ir dulkės, bet negadins nuotaikos savo stovėjimu.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2013 04 09, 13:32)
"arba TV miegamajame arba aš" sad.gif.

O variantas "pradžioj tu, o po to telikas" nepraeina? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 04 09, 14:15)
O variantas "pradžioj tu, o po to telikas" nepraeina? biggrin.gif

Greičiausiai ne, bet nebandžiau blush2.gif

nemažai minčių pateikėt šiuo klausimu, reiks bandyti stumt ledus smile.gif

Taip ir knieti miegamojo sienoje TV razetėms vietas išsifrezuoti, bet vis ranka nekilo pakartotinai ultimatumą išgirdus. Tai viena iš priežasčių, kodėl su sienų tinkavimu neskubu smile.gif.

Dabartiniam miegamajame TV nėra sad.gif.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2013 04 09, 16:15)
Greičiausiai ne, bet nebandžiau  blush2.gif

nemažai minčių pateikėt šiuo klausimu, reiks bandyti stumt ledus  smile.gif

Taip ir knieti miegamojo sienoje TV razetėms vietas išsifrezuoti, bet vis ranka nekilo pakartotinai ultimatumą išgirdus. Tai viena iš priežasčių, kodėl su sienų tinkavimu neskubu smile.gif.

Dabartiniam miegamajame TV nėra sad.gif.

jeigu nervina zmonos zyzimas - pagarsink telika smile.gif. Taip kad telikas miegamajam gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2013 04 09, 22:39)
jeigu nervina zmonos zyzimas - pagarsink telika smile.gif. Taip kad telikas miegamajam gerai smile.gif

Arba atvirkščiai, telikas zyzia - žmonos klausai. tongue.gif
Atsakyti